Furuset uten bensin

Furuset uten bensin

 

Furuset ble for tamme hjemme mot Comet på tirsdag. Hudd mener man må lære av slike kamper.

Furuset startet utradisjonellt med å være best fra start i oppgjøret mot Comet tirsdag kveld. Etter 11 minutter får poengplukker Teemu Kuusisto satt pucken i mål. Etter det blir Furuset tamme, og kunsten å krige virket fraværende. Comet gikk forbi og etter hvert hadde de en 4-1-ledelse, før Furuset reduserte et minutt før slutt med en scoring av Marius Mathisrud.Trener Nicklas Hudd, tok tapet med fatning.- Dette var en dårlig kamp av oss. Vi manglet bensin og energi. Vi var i kampen, men ikke tilstede på det som skjedde, og vi hang dessverre ikke med, konstaterer han.Han mener likevel det kan komme noe godt ut av tapet.- Denne kampen er nå historie, men jeg tror det er viktig at vi tar med oss erfaringen og lærer noe av det, sier han.- Mange av spillerne dine har uttrykt sin glede over lagmoralen for øyeblikket. Har du en lett jobb som trener da?- Ja, det er kjempemoro å ha det sånn. Det synes på spillerne at vi har et bra miljø og en god stemning. Det er mye lettere å lede et lag som smiler enn et som depper. - I tillegg er det lettere å utvikle spillere når de har innsats fordi miljøet er til stede, men vi har fortsatt en lang vei å gå spillemessig, sier han.Er på veiEtter at denne avisen gikk i trykken spilte Furuset mot Sparta i Furuset Forum. Hudd hadde også noen tanker om den kampen før det braket løs.- Jeg har sagt at vi ikke kan vise oss fra en slik side som vi gjorde mot Comet. Kampen kommer til å bli en tøff affære med mye skøyting, og jeg håper vi klarer å score flere mål. Til denne kampen regner jeg med at Pete Suonpää og Jouni Kulonen vil være tilbake. Det vil helt klart hjelpe oss. Vi gir uansett ikke opp, men skal fighte hele tiden. Vi bygger stadig og blir bedre i hockey. Furuset er helt klart på vei, og vi går for tre nye poeng mot Sparta, sier han.Ishockey GET-ligaenFuruset - Comet 2-4 (1-2, 0-1, 1-1)Furuset ForumTilskuere: 633Mål for Furuset: Teemu Kuusisto og Marius Mathisrud.Utvisninger: 6x2 min Furuset, 7x2 min Comet.Skudd: 36-41.

Siste nytt i Sport

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

 
45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.