Furuset uten bensin

Furuset uten bensin

 

Furuset ble for tamme hjemme mot Comet på tirsdag. Hudd mener man må lære av slike kamper.

Skrevet av:

Furuset startet utradisjonellt med å være best fra start i oppgjøret mot Comet tirsdag kveld. Etter 11 minutter får poengplukker Teemu Kuusisto satt pucken i mål. Etter det blir Furuset tamme, og kunsten å krige virket fraværende. Comet gikk forbi og etter hvert hadde de en 4-1-ledelse, før Furuset reduserte et minutt før slutt med en scoring av Marius Mathisrud.Trener Nicklas Hudd, tok tapet med fatning.- Dette var en dårlig kamp av oss. Vi manglet bensin og energi. Vi var i kampen, men ikke tilstede på det som skjedde, og vi hang dessverre ikke med, konstaterer han.Han mener likevel det kan komme noe godt ut av tapet.- Denne kampen er nå historie, men jeg tror det er viktig at vi tar med oss erfaringen og lærer noe av det, sier han.- Mange av spillerne dine har uttrykt sin glede over lagmoralen for øyeblikket. Har du en lett jobb som trener da?- Ja, det er kjempemoro å ha det sånn. Det synes på spillerne at vi har et bra miljø og en god stemning. Det er mye lettere å lede et lag som smiler enn et som depper. - I tillegg er det lettere å utvikle spillere når de har innsats fordi miljøet er til stede, men vi har fortsatt en lang vei å gå spillemessig, sier han.Er på veiEtter at denne avisen gikk i trykken spilte Furuset mot Sparta i Furuset Forum. Hudd hadde også noen tanker om den kampen før det braket løs.- Jeg har sagt at vi ikke kan vise oss fra en slik side som vi gjorde mot Comet. Kampen kommer til å bli en tøff affære med mye skøyting, og jeg håper vi klarer å score flere mål. Til denne kampen regner jeg med at Pete Suonpää og Jouni Kulonen vil være tilbake. Det vil helt klart hjelpe oss. Vi gir uansett ikke opp, men skal fighte hele tiden. Vi bygger stadig og blir bedre i hockey. Furuset er helt klart på vei, og vi går for tre nye poeng mot Sparta, sier han.Ishockey GET-ligaenFuruset - Comet 2-4 (1-2, 0-1, 1-1)Furuset ForumTilskuere: 633Mål for Furuset: Teemu Kuusisto og Marius Mathisrud.Utvisninger: 6x2 min Furuset, 7x2 min Comet.Skudd: 36-41.

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!