Furuset uten bensin

Furuset uten bensin

 

Furuset ble for tamme hjemme mot Comet på tirsdag. Hudd mener man må lære av slike kamper.

Furuset startet utradisjonellt med å være best fra start i oppgjøret mot Comet tirsdag kveld. Etter 11 minutter får poengplukker Teemu Kuusisto satt pucken i mål. Etter det blir Furuset tamme, og kunsten å krige virket fraværende. Comet gikk forbi og etter hvert hadde de en 4-1-ledelse, før Furuset reduserte et minutt før slutt med en scoring av Marius Mathisrud.Trener Nicklas Hudd, tok tapet med fatning.- Dette var en dårlig kamp av oss. Vi manglet bensin og energi. Vi var i kampen, men ikke tilstede på det som skjedde, og vi hang dessverre ikke med, konstaterer han.Han mener likevel det kan komme noe godt ut av tapet.- Denne kampen er nå historie, men jeg tror det er viktig at vi tar med oss erfaringen og lærer noe av det, sier han.- Mange av spillerne dine har uttrykt sin glede over lagmoralen for øyeblikket. Har du en lett jobb som trener da?- Ja, det er kjempemoro å ha det sånn. Det synes på spillerne at vi har et bra miljø og en god stemning. Det er mye lettere å lede et lag som smiler enn et som depper. - I tillegg er det lettere å utvikle spillere når de har innsats fordi miljøet er til stede, men vi har fortsatt en lang vei å gå spillemessig, sier han.Er på veiEtter at denne avisen gikk i trykken spilte Furuset mot Sparta i Furuset Forum. Hudd hadde også noen tanker om den kampen før det braket løs.- Jeg har sagt at vi ikke kan vise oss fra en slik side som vi gjorde mot Comet. Kampen kommer til å bli en tøff affære med mye skøyting, og jeg håper vi klarer å score flere mål. Til denne kampen regner jeg med at Pete Suonpää og Jouni Kulonen vil være tilbake. Det vil helt klart hjelpe oss. Vi gir uansett ikke opp, men skal fighte hele tiden. Vi bygger stadig og blir bedre i hockey. Furuset er helt klart på vei, og vi går for tre nye poeng mot Sparta, sier han.Ishockey GET-ligaenFuruset - Comet 2-4 (1-2, 0-1, 1-1)Furuset ForumTilskuere: 633Mål for Furuset: Teemu Kuusisto og Marius Mathisrud.Utvisninger: 6x2 min Furuset, 7x2 min Comet.Skudd: 36-41.

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!