Furuset uten bensin

Furuset uten bensin

 

Furuset ble for tamme hjemme mot Comet på tirsdag. Hudd mener man må lære av slike kamper.

Skrevet av:

Furuset startet utradisjonellt med å være best fra start i oppgjøret mot Comet tirsdag kveld. Etter 11 minutter får poengplukker Teemu Kuusisto satt pucken i mål. Etter det blir Furuset tamme, og kunsten å krige virket fraværende. Comet gikk forbi og etter hvert hadde de en 4-1-ledelse, før Furuset reduserte et minutt før slutt med en scoring av Marius Mathisrud.Trener Nicklas Hudd, tok tapet med fatning.- Dette var en dårlig kamp av oss. Vi manglet bensin og energi. Vi var i kampen, men ikke tilstede på det som skjedde, og vi hang dessverre ikke med, konstaterer han.Han mener likevel det kan komme noe godt ut av tapet.- Denne kampen er nå historie, men jeg tror det er viktig at vi tar med oss erfaringen og lærer noe av det, sier han.- Mange av spillerne dine har uttrykt sin glede over lagmoralen for øyeblikket. Har du en lett jobb som trener da?- Ja, det er kjempemoro å ha det sånn. Det synes på spillerne at vi har et bra miljø og en god stemning. Det er mye lettere å lede et lag som smiler enn et som depper. - I tillegg er det lettere å utvikle spillere når de har innsats fordi miljøet er til stede, men vi har fortsatt en lang vei å gå spillemessig, sier han.Er på veiEtter at denne avisen gikk i trykken spilte Furuset mot Sparta i Furuset Forum. Hudd hadde også noen tanker om den kampen før det braket løs.- Jeg har sagt at vi ikke kan vise oss fra en slik side som vi gjorde mot Comet. Kampen kommer til å bli en tøff affære med mye skøyting, og jeg håper vi klarer å score flere mål. Til denne kampen regner jeg med at Pete Suonpää og Jouni Kulonen vil være tilbake. Det vil helt klart hjelpe oss. Vi gir uansett ikke opp, men skal fighte hele tiden. Vi bygger stadig og blir bedre i hockey. Furuset er helt klart på vei, og vi går for tre nye poeng mot Sparta, sier han.Ishockey GET-ligaenFuruset - Comet 2-4 (1-2, 0-1, 1-1)Furuset ForumTilskuere: 633Mål for Furuset: Teemu Kuusisto og Marius Mathisrud.Utvisninger: 6x2 min Furuset, 7x2 min Comet.Skudd: 36-41.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!