ANNONSE

Furuset uten bensin

Furuset uten bensin

 

Furuset ble for tamme hjemme mot Comet på tirsdag. Hudd mener man må lære av slike kamper.

Furuset startet utradisjonellt med å være best fra start i oppgjøret mot Comet tirsdag kveld. Etter 11 minutter får poengplukker Teemu Kuusisto satt pucken i mål. Etter det blir Furuset tamme, og kunsten å krige virket fraværende. Comet gikk forbi og etter hvert hadde de en 4-1-ledelse, før Furuset reduserte et minutt før slutt med en scoring av Marius Mathisrud.Trener Nicklas Hudd, tok tapet med fatning.- Dette var en dårlig kamp av oss. Vi manglet bensin og energi. Vi var i kampen, men ikke tilstede på det som skjedde, og vi hang dessverre ikke med, konstaterer han.Han mener likevel det kan komme noe godt ut av tapet.- Denne kampen er nå historie, men jeg tror det er viktig at vi tar med oss erfaringen og lærer noe av det, sier han.- Mange av spillerne dine har uttrykt sin glede over lagmoralen for øyeblikket. Har du en lett jobb som trener da?- Ja, det er kjempemoro å ha det sånn. Det synes på spillerne at vi har et bra miljø og en god stemning. Det er mye lettere å lede et lag som smiler enn et som depper. - I tillegg er det lettere å utvikle spillere når de har innsats fordi miljøet er til stede, men vi har fortsatt en lang vei å gå spillemessig, sier han.Er på veiEtter at denne avisen gikk i trykken spilte Furuset mot Sparta i Furuset Forum. Hudd hadde også noen tanker om den kampen før det braket løs.- Jeg har sagt at vi ikke kan vise oss fra en slik side som vi gjorde mot Comet. Kampen kommer til å bli en tøff affære med mye skøyting, og jeg håper vi klarer å score flere mål. Til denne kampen regner jeg med at Pete Suonpää og Jouni Kulonen vil være tilbake. Det vil helt klart hjelpe oss. Vi gir uansett ikke opp, men skal fighte hele tiden. Vi bygger stadig og blir bedre i hockey. Furuset er helt klart på vei, og vi går for tre nye poeng mot Sparta, sier han.Ishockey GET-ligaenFuruset - Comet 2-4 (1-2, 0-1, 1-1)Furuset ForumTilskuere: 633Mål for Furuset: Teemu Kuusisto og Marius Mathisrud.Utvisninger: 6x2 min Furuset, 7x2 min Comet.Skudd: 36-41.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE