Furusets nye trener

Furusets nye trener

 

Sist mandag fikk Nicklas Hudd sparken i Furuset. Dette er mannen som skal ta over den nærmest umulige jobben, Anders Skaslien.

Skrevet av:

Etter to strake tap i kvalifiseringen der en plass i neste år GET-liga står på spill fikk Nicklas Hudd sparken. Den nye treneren ser positivt på mulighetene.

- Vi har jo alt å vinne. Vi blir en underdog i resten av kampene våre, det gir oss en mulighet til å slå nedenfra. Vi må klare å se mulighetene, ikke begrensningene sier en offensiv Skaslien.

Tirsdag ettermiddag gjennomførte han sin første trening med Furusets A-lag, inntrykkene derfra var utelukkende positive.

- Det var en god trening i går, intensiteten var veldig bra. Uansett hva som skjer i Furuset så er det mange som følger spillerne våre med argusøyne derfor er det sikkert mange som vil avslutte sesongen bra, sier han.

Ikke permanent

32-åringen begynte å spille ishockey i Furuset da han var seks år. Der ble han frem til 1998. Etter to år i Frisk Asker kom han tilbake til Furuset. I perioden 2002-2006 var han sportslig leder, på samme tid trente han 1990-laget til Furuset, der flere av dagens A-lagsspillere var innom.

- Planlegger du å bli i Furuset, også neste sesong?

- Uansett kommer jeg til å ha en finger med i spillet, jeg har jo tross alt vært her noen år. Mer enr det vet jeg ikke, svarer han.

I følge Steinar Myhren i Furuset ishockey var dette nettopp grunnen til at han fikk jobben.

- Vi ønsker oss kontinuitet, det er derfor Anders tar over. Vi vil gjerne ha han tilbake på banen, også neste år håper vi han spiller en rolle rundt laget, uttalte Steinar Myhren tidligere.Bestemt


Skaslien mener at det er mye talent på Furusets A-lag.

- Dette er et helt annet lag enn det som startet sesongen i år. Det er mange spillere med talent, og en fremtid. Fredrik Csisar, Mats Roselli Olsen, Daniel Sørvik, Christian Thinn, Hans Kristian Hollstedt, ramser han opp.

Elia Hoelstad vil fortsatt være kaptein for laget ut sesongen.

- Lederne i laget er de som skal lede ut sesongen, naturligvis, sier Skaslien.

Skaslien er en annerledes trenertype enn forgjengeren, Nicklas Hudd, det kan gi en fordel mener han selv.

- Jeg ønsker å få energi inn i gruppa, som vi igjen kan få ut på isen, sier han.

Daniel Sørvik som ble trent av Skaslien som guttespiller ser positivt på at det er han som tar over etter Hudd.

- Det kan bli spennende, og det er morsomt med en ny giv. Han har trent meg før sier Sørvik.

- Hva tilfører Skaslien laget?

- Det er litt vanskelig i si foreløpig, fordi han ikke har trent oss lenge. Men han virker veldig bestemt på hva det er vi skal gjøre. Det er kanskje det som manglet litt før, sier Sørvik.

Back-talentet ønsket ikke å tenke altfor mye på kvalifiseringen.

- Det eneste som gjelder nå er å ta en kamp om gangen, og vinne den, sier han.

Roser Hudd

Anders Skaslien roser sin finske forgjenger.

- Nicklas Hudd er veldig god på utvikling og totalarbeid, både på og utenfor isen.

- Jeg syns han har gjort en god jobb, både han og spillerne har vært plaget av mye utensportslig energi, sier Skaslien før han avslutter:

- Jeg har ofte lurt på hvor han hentet all motivasjonen sin fra.

 

Siste nytt i Sport

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!