Furusets nye trener

Furusets nye trener

 

Sist mandag fikk Nicklas Hudd sparken i Furuset. Dette er mannen som skal ta over den nærmest umulige jobben, Anders Skaslien.

Skrevet av:

Etter to strake tap i kvalifiseringen der en plass i neste år GET-liga står på spill fikk Nicklas Hudd sparken. Den nye treneren ser positivt på mulighetene.

- Vi har jo alt å vinne. Vi blir en underdog i resten av kampene våre, det gir oss en mulighet til å slå nedenfra. Vi må klare å se mulighetene, ikke begrensningene sier en offensiv Skaslien.

Tirsdag ettermiddag gjennomførte han sin første trening med Furusets A-lag, inntrykkene derfra var utelukkende positive.

- Det var en god trening i går, intensiteten var veldig bra. Uansett hva som skjer i Furuset så er det mange som følger spillerne våre med argusøyne derfor er det sikkert mange som vil avslutte sesongen bra, sier han.

Ikke permanent

32-åringen begynte å spille ishockey i Furuset da han var seks år. Der ble han frem til 1998. Etter to år i Frisk Asker kom han tilbake til Furuset. I perioden 2002-2006 var han sportslig leder, på samme tid trente han 1990-laget til Furuset, der flere av dagens A-lagsspillere var innom.

- Planlegger du å bli i Furuset, også neste sesong?

- Uansett kommer jeg til å ha en finger med i spillet, jeg har jo tross alt vært her noen år. Mer enr det vet jeg ikke, svarer han.

I følge Steinar Myhren i Furuset ishockey var dette nettopp grunnen til at han fikk jobben.

- Vi ønsker oss kontinuitet, det er derfor Anders tar over. Vi vil gjerne ha han tilbake på banen, også neste år håper vi han spiller en rolle rundt laget, uttalte Steinar Myhren tidligere.

Bestemt

Skaslien mener at det er mye talent på Furusets A-lag.

- Dette er et helt annet lag enn det som startet sesongen i år. Det er mange spillere med talent, og en fremtid. Fredrik Csisar, Mats Roselli Olsen, Daniel Sørvik, Christian Thinn, Hans Kristian Hollstedt, ramser han opp.

Elia Hoelstad vil fortsatt være kaptein for laget ut sesongen.

- Lederne i laget er de som skal lede ut sesongen, naturligvis, sier Skaslien.

Skaslien er en annerledes trenertype enn forgjengeren, Nicklas Hudd, det kan gi en fordel mener han selv.

- Jeg ønsker å få energi inn i gruppa, som vi igjen kan få ut på isen, sier han.

Daniel Sørvik som ble trent av Skaslien som guttespiller ser positivt på at det er han som tar over etter Hudd.

- Det kan bli spennende, og det er morsomt med en ny giv. Han har trent meg før sier Sørvik.

- Hva tilfører Skaslien laget?

- Det er litt vanskelig i si foreløpig, fordi han ikke har trent oss lenge. Men han virker veldig bestemt på hva det er vi skal gjøre. Det er kanskje det som manglet litt før, sier Sørvik.

Back-talentet ønsket ikke å tenke altfor mye på kvalifiseringen.

- Det eneste som gjelder nå er å ta en kamp om gangen, og vinne den, sier han.

Roser Hudd

Anders Skaslien roser sin finske forgjenger.

- Nicklas Hudd er veldig god på utvikling og totalarbeid, både på og utenfor isen.

- Jeg syns han har gjort en god jobb, både han og spillerne har vært plaget av mye utensportslig energi, sier Skaslien før han avslutter:

- Jeg har ofte lurt på hvor han hentet all motivasjonen sin fra.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!