Furusets nye trener

Furusets nye trener

 

Sist mandag fikk Nicklas Hudd sparken i Furuset. Dette er mannen som skal ta over den nærmest umulige jobben, Anders Skaslien.

Etter to strake tap i kvalifiseringen der en plass i neste år GET-liga står på spill fikk Nicklas Hudd sparken. Den nye treneren ser positivt på mulighetene.

- Vi har jo alt å vinne. Vi blir en underdog i resten av kampene våre, det gir oss en mulighet til å slå nedenfra. Vi må klare å se mulighetene, ikke begrensningene sier en offensiv Skaslien.

Tirsdag ettermiddag gjennomførte han sin første trening med Furusets A-lag, inntrykkene derfra var utelukkende positive.

- Det var en god trening i går, intensiteten var veldig bra. Uansett hva som skjer i Furuset så er det mange som følger spillerne våre med argusøyne derfor er det sikkert mange som vil avslutte sesongen bra, sier han.

Ikke permanent

32-åringen begynte å spille ishockey i Furuset da han var seks år. Der ble han frem til 1998. Etter to år i Frisk Asker kom han tilbake til Furuset. I perioden 2002-2006 var han sportslig leder, på samme tid trente han 1990-laget til Furuset, der flere av dagens A-lagsspillere var innom.

- Planlegger du å bli i Furuset, også neste sesong?

- Uansett kommer jeg til å ha en finger med i spillet, jeg har jo tross alt vært her noen år. Mer enr det vet jeg ikke, svarer han.

I følge Steinar Myhren i Furuset ishockey var dette nettopp grunnen til at han fikk jobben.

- Vi ønsker oss kontinuitet, det er derfor Anders tar over. Vi vil gjerne ha han tilbake på banen, også neste år håper vi han spiller en rolle rundt laget, uttalte Steinar Myhren tidligere.Bestemt


Skaslien mener at det er mye talent på Furusets A-lag.

- Dette er et helt annet lag enn det som startet sesongen i år. Det er mange spillere med talent, og en fremtid. Fredrik Csisar, Mats Roselli Olsen, Daniel Sørvik, Christian Thinn, Hans Kristian Hollstedt, ramser han opp.

Elia Hoelstad vil fortsatt være kaptein for laget ut sesongen.

- Lederne i laget er de som skal lede ut sesongen, naturligvis, sier Skaslien.

Skaslien er en annerledes trenertype enn forgjengeren, Nicklas Hudd, det kan gi en fordel mener han selv.

- Jeg ønsker å få energi inn i gruppa, som vi igjen kan få ut på isen, sier han.

Daniel Sørvik som ble trent av Skaslien som guttespiller ser positivt på at det er han som tar over etter Hudd.

- Det kan bli spennende, og det er morsomt med en ny giv. Han har trent meg før sier Sørvik.

- Hva tilfører Skaslien laget?

- Det er litt vanskelig i si foreløpig, fordi han ikke har trent oss lenge. Men han virker veldig bestemt på hva det er vi skal gjøre. Det er kanskje det som manglet litt før, sier Sørvik.

Back-talentet ønsket ikke å tenke altfor mye på kvalifiseringen.

- Det eneste som gjelder nå er å ta en kamp om gangen, og vinne den, sier han.

Roser Hudd

Anders Skaslien roser sin finske forgjenger.

- Nicklas Hudd er veldig god på utvikling og totalarbeid, både på og utenfor isen.

- Jeg syns han har gjort en god jobb, både han og spillerne har vært plaget av mye utensportslig energi, sier Skaslien før han avslutter:

- Jeg har ofte lurt på hvor han hentet all motivasjonen sin fra.

 

Siste nytt i Sport

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

 
Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Grorud går for gull!

Etter omleggingen av seriesystemet er konkurransen i PostNord-ligaen hardere enn noensinne. Det skremmer imidlertid ikke Groruds fotballherrer. De er klare i sin tale og går for gull og opprykk til OBOS-ligaen.

Storfint besøk på Årvoll

Den store kompetanselørdagen ble en stor suksess for fotballgruppa i Årvoll IL.