Ga Grorud kamp til døra

Ga Grorud kamp til døra

 

Lokaloppgjøret mellom Årvoll og Grorud hadde det meste: Intensitet, flotte scoringer og herlige dueller. Grorud vant 2-1 til tross for at Årvoll ga Rolf Teigens mannskap kamp helt til døra.

Tekst:

Publisert:

Grorud åpnet kampen best på fredagskvelden. Shire Standnes, som har slitt med uttellingen i år, skallet Grorud i 1-0-ledelse tidlig i første omgang. Det sto seg også til pause. Bortelaget Grorud var best de første 45 minuttene og spilte tidvis fin fotball.

Etter hvilen kom et spillende Årvoll-lag på banen. De evnet å legge et hardt press på Grorud, men uten å skape de helt store farlighetene. Litt mot spillets gang fikk Shire Standnes én mulighet. Han brukte høyrebeinet og skjøt bortelaget opp i 2-0.

Likevel ga ikke Årvoll opp. Med 20 minutter igjen på klokka mottok kaptein Jens Andersen Grønhaug ballen på midtbanen. Han avanserte 15 meter med ballen før han dro til fra omkring 35 meter. Ballen steg og steg før den traff tverrliggeren, helt oppe i hjørnet og spratt inn i målet bak en sjanseløs Drin Shala.

Like før slutt fikk Årvoll og Johannes Fjøse en eventyrlig mulighet til å ta med seg ett poeng, men avslutningen gikk utenfor og dermed fikk Grorud med seg alle tre poengene. 

Litt giftere 

Årvolls Jens Andersen Grønhaug scoret et skikkelig kremmerhus for andre kamp på rad. Likevel var han skuffet over tapet.

- Det er en jevn kamp, men Grorud er litt giftere enn oss. Men det er viktig å huske på at Grorud ikke er et lag vi skal forvente å plukke poeng fra. Likevel er det litt surt, vedgår han.

Rolf Teigen var derimot smørblid etter å ha rodd i land seieren.

- Det var en deilig kamp. Dette var et skikkelig lokaloppgjør med fine rammer rundt og to lag som vil vinne.

- Laget jobber godt og vi skaper flere sjanser, kommenterer Teigen som er glad for at Shire Standnes ser ut til å ha funnet nettmaskene.

Han finner også rom for å rose Årvoll:

- Årvoll fortjener all ære for det trykket de legger på oss i andre omgang, og skuddet til Jens er det ikke så mye vi får gjort med, ler han.

I gang

Fredag kveld laget Shire Standnes sitt fjerde og femte mål for sesongen. Mange har ment at hovedforskjellen på Hasle/Løren og Grorud er at førstnevnte har Adrian Thun som har scoret 25 ganger i år. Nå har Standnes bestemt seg for å åpne målkontoen.

- Det var deilig å score mål. Jeg har ventet lenge på at det skulle løsne og nå har jeg scoret tre mål på tre kamper, sier han.

Fellesnevneren i kampene der Standnes scorer mål, er at han kaster opp underveis i kampen.

- Jeg har ikke følt meg helt bra i det siste, men det gjør ikke noe så lenge ballen går i mål, flirer han han.

Årvolls trener, Anders Jacobsen, syns aldri det er moro å tape, men han er fornøyd  med innsatsen laget la ned.

- Vi vil spille som Barcelona og da gleder det meg å se at Grorud sliter med å vinne tilbake ballen fra oss. Tidvis har vi Grorud i kne, så jeg er fornøyd med spillet, men skuffet over resultatet, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.