Ga Grorud kamp til døra

Ga Grorud kamp til døra

 

Lokaloppgjøret mellom Årvoll og Grorud hadde det meste: Intensitet, flotte scoringer og herlige dueller. Grorud vant 2-1 til tross for at Årvoll ga Rolf Teigens mannskap kamp helt til døra.

Skrevet av:

Grorud åpnet kampen best på fredagskvelden. Shire Standnes, som har slitt med uttellingen i år, skallet Grorud i 1-0-ledelse tidlig i første omgang. Det sto seg også til pause. Bortelaget Grorud var best de første 45 minuttene og spilte tidvis fin fotball.

Etter hvilen kom et spillende Årvoll-lag på banen. De evnet å legge et hardt press på Grorud, men uten å skape de helt store farlighetene. Litt mot spillets gang fikk Shire Standnes én mulighet. Han brukte høyrebeinet og skjøt bortelaget opp i 2-0.

Likevel ga ikke Årvoll opp. Med 20 minutter igjen på klokka mottok kaptein Jens Andersen Grønhaug ballen på midtbanen. Han avanserte 15 meter med ballen før han dro til fra omkring 35 meter. Ballen steg og steg før den traff tverrliggeren, helt oppe i hjørnet og spratt inn i målet bak en sjanseløs Drin Shala.

Like før slutt fikk Årvoll og Johannes Fjøse en eventyrlig mulighet til å ta med seg ett poeng, men avslutningen gikk utenfor og dermed fikk Grorud med seg alle tre poengene. 

Litt giftere 

Årvolls Jens Andersen Grønhaug scoret et skikkelig kremmerhus for andre kamp på rad. Likevel var han skuffet over tapet.

- Det er en jevn kamp, men Grorud er litt giftere enn oss. Men det er viktig å huske på at Grorud ikke er et lag vi skal forvente å plukke poeng fra. Likevel er det litt surt, vedgår han.

Rolf Teigen var derimot smørblid etter å ha rodd i land seieren.

- Det var en deilig kamp. Dette var et skikkelig lokaloppgjør med fine rammer rundt og to lag som vil vinne.

- Laget jobber godt og vi skaper flere sjanser, kommenterer Teigen som er glad for at Shire Standnes ser ut til å ha funnet nettmaskene.

Han finner også rom for å rose Årvoll:

- Årvoll fortjener all ære for det trykket de legger på oss i andre omgang, og skuddet til Jens er det ikke så mye vi får gjort med, ler han.

I gang

Fredag kveld laget Shire Standnes sitt fjerde og femte mål for sesongen. Mange har ment at hovedforskjellen på Hasle/Løren og Grorud er at førstnevnte har Adrian Thun som har scoret 25 ganger i år. Nå har Standnes bestemt seg for å åpne målkontoen.

- Det var deilig å score mål. Jeg har ventet lenge på at det skulle løsne og nå har jeg scoret tre mål på tre kamper, sier han.

Fellesnevneren i kampene der Standnes scorer mål, er at han kaster opp underveis i kampen.

- Jeg har ikke følt meg helt bra i det siste, men det gjør ikke noe så lenge ballen går i mål, flirer han han.

Årvolls trener, Anders Jacobsen, syns aldri det er moro å tape, men han er fornøyd  med innsatsen laget la ned.

- Vi vil spille som Barcelona og da gleder det meg å se at Grorud sliter med å vinne tilbake ballen fra oss. Tidvis har vi Grorud i kne, så jeg er fornøyd med spillet, men skuffet over resultatet, sier han.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!