Ga Grorud kamp til døra

Ga Grorud kamp til døra

 

Lokaloppgjøret mellom Årvoll og Grorud hadde det meste: Intensitet, flotte scoringer og herlige dueller. Grorud vant 2-1 til tross for at Årvoll ga Rolf Teigens mannskap kamp helt til døra.

Skrevet av:

Grorud åpnet kampen best på fredagskvelden. Shire Standnes, som har slitt med uttellingen i år, skallet Grorud i 1-0-ledelse tidlig i første omgang. Det sto seg også til pause. Bortelaget Grorud var best de første 45 minuttene og spilte tidvis fin fotball.

Etter hvilen kom et spillende Årvoll-lag på banen. De evnet å legge et hardt press på Grorud, men uten å skape de helt store farlighetene. Litt mot spillets gang fikk Shire Standnes én mulighet. Han brukte høyrebeinet og skjøt bortelaget opp i 2-0.

Likevel ga ikke Årvoll opp. Med 20 minutter igjen på klokka mottok kaptein Jens Andersen Grønhaug ballen på midtbanen. Han avanserte 15 meter med ballen før han dro til fra omkring 35 meter. Ballen steg og steg før den traff tverrliggeren, helt oppe i hjørnet og spratt inn i målet bak en sjanseløs Drin Shala.

Like før slutt fikk Årvoll og Johannes Fjøse en eventyrlig mulighet til å ta med seg ett poeng, men avslutningen gikk utenfor og dermed fikk Grorud med seg alle tre poengene. 

Litt giftere 

Årvolls Jens Andersen Grønhaug scoret et skikkelig kremmerhus for andre kamp på rad. Likevel var han skuffet over tapet.

- Det er en jevn kamp, men Grorud er litt giftere enn oss. Men det er viktig å huske på at Grorud ikke er et lag vi skal forvente å plukke poeng fra. Likevel er det litt surt, vedgår han.

Rolf Teigen var derimot smørblid etter å ha rodd i land seieren.

- Det var en deilig kamp. Dette var et skikkelig lokaloppgjør med fine rammer rundt og to lag som vil vinne.

- Laget jobber godt og vi skaper flere sjanser, kommenterer Teigen som er glad for at Shire Standnes ser ut til å ha funnet nettmaskene.

Han finner også rom for å rose Årvoll:

- Årvoll fortjener all ære for det trykket de legger på oss i andre omgang, og skuddet til Jens er det ikke så mye vi får gjort med, ler han.

I gang

Fredag kveld laget Shire Standnes sitt fjerde og femte mål for sesongen. Mange har ment at hovedforskjellen på Hasle/Løren og Grorud er at førstnevnte har Adrian Thun som har scoret 25 ganger i år. Nå har Standnes bestemt seg for å åpne målkontoen.

- Det var deilig å score mål. Jeg har ventet lenge på at det skulle løsne og nå har jeg scoret tre mål på tre kamper, sier han.

Fellesnevneren i kampene der Standnes scorer mål, er at han kaster opp underveis i kampen.

- Jeg har ikke følt meg helt bra i det siste, men det gjør ikke noe så lenge ballen går i mål, flirer han han.

Årvolls trener, Anders Jacobsen, syns aldri det er moro å tape, men han er fornøyd  med innsatsen laget la ned.

- Vi vil spille som Barcelona og da gleder det meg å se at Grorud sliter med å vinne tilbake ballen fra oss. Tidvis har vi Grorud i kne, så jeg er fornøyd med spillet, men skuffet over resultatet, sier han.

 

Siste nytt i Sport

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

 
Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

 
Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!