Ga svar på tiltale

Ga svar på tiltale

 

Etter to horrible kamper løsnet det endelig for Sveiva da Harstad kom til Groruddalen. Dermed ga Sveiva svar på kritikken, og nå ser laget fram mot sluttspillet.

Skrevet av:

Etter forrige helgs elendige 1-10 tap mot Sagene reiste Sveiva kjerringa med seier over Harstad på lørdag. Dermed ga de svar på tiltale etter at sportsredaksjonen skrev om et Sveiva i oppløsning forrige uke.

- Ja, dette er et svar på tiltale. Vi måtte jo vise oss fram når dere skriver at vi er i oppløsning. Nå viste vi at vi kan, og at vi ikke er så dårlige, sier en fornøyd trener Tobias Härnlund.

Kaptein Andreas Femtegjeld Sletten forstår kritikken laget har møtt, men mener at Sveiva aldri har vært i oppløsning.

- Nei, vi har hatt tro på det vi driver med hele veien. Det har bare knytt seg i noen kamper på rad, og selvtilliten kan fort bli skadelidende av det. Nå synes jeg imidlertid vi jobber oss opp igjen, og vinner fortjent, sier han.

For Sveivas del lå nøkkelen til årets første seier i to faktorer. Innsatsen var tilbake, samtidig som at laget holdt unna i undertallsspillet.

- Det er stor forskjell på innsatsen i denne kampen kontra GIF og Sagene. Vi spiller med en helt annen innsats og glød, og står opp i duellen. Vi ga rett og slett mer, og det betaler seg, sier Femtegjeld Sletten.

- I andre periode viser vi oss som gode gamle Sveiva. Vi jobber 110 prosent i stedet for 70 prosent som mot Sagene, sier trener Härnlund.

Femtegjeld Sletten innrømmer at det har vært tungt å være kaptein i de to foregående kampene, men har nå tro på lysere tider for Sveiverne.

- Klart det er tungt når det går dårlig, men stemningen i laget har vært god, og vi har forsøkt å motivere hverandre. Nå har vi fått igjen tro på spillet. Dessuten er det gledelig å se at vi fremsto som et lag, og skaper noe offensivt igjen. Det har vært mangelvare i det siste, sier kapteinen.

- Hva betydde denne seieren bortsett fra to poeng?

- Tabellmessig var det jo alfa omega. Nå har vi gode muligheter til å nå sluttspillet, selv om vi også må se litt over skuldra på dem bak oss på tabellen. Nå har vi uansett et lite pusterom, sier Femtegjeld Sletten.

- Den var utrolig viktig. Hadde vi ikke vunnet ville det blitt veldig mye jobb. Nå er alt helt åpent igjen, og det er opp til oss selv. Det er ti poeng å slåss om, sier Härnlund.

-  Ser Sveiva mot sluttspill, eller ser dere mot å holde dere unna nedrykksgjørma?

- Vi skal til sluttspillet, og det skal nok gå veien, slår Femtegjeld Sletten fast.

- Også Tobias Härnlund er enig i det.

- Ja, nå har vi vist gamle takter igjen, og nå ser vi fremover, sier han.

- Første sjanse til nye poeng kommer ikveld borte mot Tunet i Høyenhallen.

Innebandy, eliteserien, herrer:

Sveiva - Harstad 5-4

(2-3, 2-0, 1-1)

Stovnerhallen

Tilskuere: 132

Dommere: Hoogwout/

Kruseman

Mål Sveiva: Linus Svensson, Terje Gudbrandsen,

Andreas Sletten, Kristian Hansen, Thomas Isaksen.

Utv.: Sveiva 5x2 min., Harstad 4x2 min.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!