Ga svar på tiltale

Ga svar på tiltale

 

Etter to horrible kamper løsnet det endelig for Sveiva da Harstad kom til Groruddalen. Dermed ga Sveiva svar på kritikken, og nå ser laget fram mot sluttspillet.

Etter forrige helgs elendige 1-10 tap mot Sagene reiste Sveiva kjerringa med seier over Harstad på lørdag. Dermed ga de svar på tiltale etter at sportsredaksjonen skrev om et Sveiva i oppløsning forrige uke.

- Ja, dette er et svar på tiltale. Vi måtte jo vise oss fram når dere skriver at vi er i oppløsning. Nå viste vi at vi kan, og at vi ikke er så dårlige, sier en fornøyd trener Tobias Härnlund.

Kaptein Andreas Femtegjeld Sletten forstår kritikken laget har møtt, men mener at Sveiva aldri har vært i oppløsning.

- Nei, vi har hatt tro på det vi driver med hele veien. Det har bare knytt seg i noen kamper på rad, og selvtilliten kan fort bli skadelidende av det. Nå synes jeg imidlertid vi jobber oss opp igjen, og vinner fortjent, sier han.

For Sveivas del lå nøkkelen til årets første seier i to faktorer. Innsatsen var tilbake, samtidig som at laget holdt unna i undertallsspillet.

- Det er stor forskjell på innsatsen i denne kampen kontra GIF og Sagene. Vi spiller med en helt annen innsats og glød, og står opp i duellen. Vi ga rett og slett mer, og det betaler seg, sier Femtegjeld Sletten.

- I andre periode viser vi oss som gode gamle Sveiva. Vi jobber 110 prosent i stedet for 70 prosent som mot Sagene, sier trener Härnlund.

Femtegjeld Sletten innrømmer at det har vært tungt å være kaptein i de to foregående kampene, men har nå tro på lysere tider for Sveiverne.

- Klart det er tungt når det går dårlig, men stemningen i laget har vært god, og vi har forsøkt å motivere hverandre. Nå har vi fått igjen tro på spillet. Dessuten er det gledelig å se at vi fremsto som et lag, og skaper noe offensivt igjen. Det har vært mangelvare i det siste, sier kapteinen.

- Hva betydde denne seieren bortsett fra to poeng?

- Tabellmessig var det jo alfa omega. Nå har vi gode muligheter til å nå sluttspillet, selv om vi også må se litt over skuldra på dem bak oss på tabellen. Nå har vi uansett et lite pusterom, sier Femtegjeld Sletten.

- Den var utrolig viktig. Hadde vi ikke vunnet ville det blitt veldig mye jobb. Nå er alt helt åpent igjen, og det er opp til oss selv. Det er ti poeng å slåss om, sier Härnlund.

-  Ser Sveiva mot sluttspill, eller ser dere mot å holde dere unna nedrykksgjørma?

- Vi skal til sluttspillet, og det skal nok gå veien, slår Femtegjeld Sletten fast.

- Også Tobias Härnlund er enig i det.

- Ja, nå har vi vist gamle takter igjen, og nå ser vi fremover, sier han.

- Første sjanse til nye poeng kommer ikveld borte mot Tunet i Høyenhallen.Innebandy, eliteserien, herrer:


Sveiva - Harstad 5-4

(2-3, 2-0, 1-1)

Stovnerhallen

Tilskuere: 132

Dommere: Hoogwout/

Kruseman

Mål Sveiva: Linus Svensson, Terje Gudbrandsen,

Andreas Sletten, Kristian Hansen, Thomas Isaksen.

Utv.: Sveiva 5x2 min., Harstad 4x2 min.

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!