Ga svar på tiltale

Ga svar på tiltale

 

Etter to horrible kamper løsnet det endelig for Sveiva da Harstad kom til Groruddalen. Dermed ga Sveiva svar på kritikken, og nå ser laget fram mot sluttspillet.

Skrevet av:

Etter forrige helgs elendige 1-10 tap mot Sagene reiste Sveiva kjerringa med seier over Harstad på lørdag. Dermed ga de svar på tiltale etter at sportsredaksjonen skrev om et Sveiva i oppløsning forrige uke.

- Ja, dette er et svar på tiltale. Vi måtte jo vise oss fram når dere skriver at vi er i oppløsning. Nå viste vi at vi kan, og at vi ikke er så dårlige, sier en fornøyd trener Tobias Härnlund.

Kaptein Andreas Femtegjeld Sletten forstår kritikken laget har møtt, men mener at Sveiva aldri har vært i oppløsning.

- Nei, vi har hatt tro på det vi driver med hele veien. Det har bare knytt seg i noen kamper på rad, og selvtilliten kan fort bli skadelidende av det. Nå synes jeg imidlertid vi jobber oss opp igjen, og vinner fortjent, sier han.

For Sveivas del lå nøkkelen til årets første seier i to faktorer. Innsatsen var tilbake, samtidig som at laget holdt unna i undertallsspillet.

- Det er stor forskjell på innsatsen i denne kampen kontra GIF og Sagene. Vi spiller med en helt annen innsats og glød, og står opp i duellen. Vi ga rett og slett mer, og det betaler seg, sier Femtegjeld Sletten.

- I andre periode viser vi oss som gode gamle Sveiva. Vi jobber 110 prosent i stedet for 70 prosent som mot Sagene, sier trener Härnlund.

Femtegjeld Sletten innrømmer at det har vært tungt å være kaptein i de to foregående kampene, men har nå tro på lysere tider for Sveiverne.

- Klart det er tungt når det går dårlig, men stemningen i laget har vært god, og vi har forsøkt å motivere hverandre. Nå har vi fått igjen tro på spillet. Dessuten er det gledelig å se at vi fremsto som et lag, og skaper noe offensivt igjen. Det har vært mangelvare i det siste, sier kapteinen.

- Hva betydde denne seieren bortsett fra to poeng?

- Tabellmessig var det jo alfa omega. Nå har vi gode muligheter til å nå sluttspillet, selv om vi også må se litt over skuldra på dem bak oss på tabellen. Nå har vi uansett et lite pusterom, sier Femtegjeld Sletten.

- Den var utrolig viktig. Hadde vi ikke vunnet ville det blitt veldig mye jobb. Nå er alt helt åpent igjen, og det er opp til oss selv. Det er ti poeng å slåss om, sier Härnlund.

-  Ser Sveiva mot sluttspill, eller ser dere mot å holde dere unna nedrykksgjørma?

- Vi skal til sluttspillet, og det skal nok gå veien, slår Femtegjeld Sletten fast.

- Også Tobias Härnlund er enig i det.

- Ja, nå har vi vist gamle takter igjen, og nå ser vi fremover, sier han.

- Første sjanse til nye poeng kommer ikveld borte mot Tunet i Høyenhallen.

Innebandy, eliteserien, herrer:

Sveiva - Harstad 5-4

(2-3, 2-0, 1-1)

Stovnerhallen

Tilskuere: 132

Dommere: Hoogwout/

Kruseman

Mål Sveiva: Linus Svensson, Terje Gudbrandsen,

Andreas Sletten, Kristian Hansen, Thomas Isaksen.

Utv.: Sveiva 5x2 min., Harstad 4x2 min.

 

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!