Går mot toppen

Går mot toppen

 

HOLMENKOLLEN: Anders Slydal (16) ble nummer to, og Jonas Mobakken (16) nummer seks som best under Kvalfossprinten. Helgens gigantarrangement i Holmenkollen regnes som uoffisielt NM i skiskyting for de yngste.

- Vi gjorde det begge veldig bra én av dagene, sier de to lokale som går for Oslo SSL.

Anders skjøt feilfritt på standplass (0-0) da han ble nummer to på søndagens normalprogram. Lørdag ble han 19 på sprinten.

- Skytingen søndag var veldig bra. Langrennsformen kunne nok vært bedre begge dager, sier Anders som presiserer at han har vært en del småsyk i det siste.

- Det påvirket klart min fysiske form her i Kollen denne helgen, understreker han.

Anders ble nummer fire i Hovedlandsrennet (NM for yngre) i fjor. Han ble også nummer tre den ene dagen i Kvalfossprinten.

- Jeg har en tendens til å få en god og en dårlig konkurranse på en slik helg, oppsummerer han. Anders presiserer at de ikke går lengre i hans klasse enn at svakt standplassopphold er svært vanskelig å rette opp i sporet.

Både Anders og Jonas har brødre som går i 14 årsklassen. Begge med fornavn Jørgen. Jørgen Slydal lykkes ikke i helgen, mens Jørgen Mobakken ble 25 og 37

Går fort - skyter sakte

Jonas Mobakken (16) ble nummer seks på sprinten (0-1), mens han landet langt ned på normalprogrammet.

- I forhold til mine konkurrenter bruker jeg veldig lang tid på standplass, sier Jonas som skal gå KM i langrenn helgen som kommer.

- Jeg kombinerer langrenn og skiskyting etter beste evne, sier Jonas som går for Lillomarka på ski.

Martine Tollefsen (16) ble nummer 20 på lørdagens sprint i Kollen. Søndag skjøt hun seg helt bort.

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.