Går mot toppen

Går mot toppen

 

HOLMENKOLLEN: Anders Slydal (16) ble nummer to, og Jonas Mobakken (16) nummer seks som best under Kvalfossprinten. Helgens gigantarrangement i Holmenkollen regnes som uoffisielt NM i skiskyting for de yngste.

Skrevet av:

- Vi gjorde det begge veldig bra én av dagene, sier de to lokale som går for Oslo SSL.

Anders skjøt feilfritt på standplass (0-0) da han ble nummer to på søndagens normalprogram. Lørdag ble han 19 på sprinten.

- Skytingen søndag var veldig bra. Langrennsformen kunne nok vært bedre begge dager, sier Anders som presiserer at han har vært en del småsyk i det siste.

- Det påvirket klart min fysiske form her i Kollen denne helgen, understreker han.

Anders ble nummer fire i Hovedlandsrennet (NM for yngre) i fjor. Han ble også nummer tre den ene dagen i Kvalfossprinten.

- Jeg har en tendens til å få en god og en dårlig konkurranse på en slik helg, oppsummerer han. Anders presiserer at de ikke går lengre i hans klasse enn at svakt standplassopphold er svært vanskelig å rette opp i sporet.

Både Anders og Jonas har brødre som går i 14 årsklassen. Begge med fornavn Jørgen. Jørgen Slydal lykkes ikke i helgen, mens Jørgen Mobakken ble 25 og 37

Går fort - skyter sakte

Jonas Mobakken (16) ble nummer seks på sprinten (0-1), mens han landet langt ned på normalprogrammet.

- I forhold til mine konkurrenter bruker jeg veldig lang tid på standplass, sier Jonas som skal gå KM i langrenn helgen som kommer.

- Jeg kombinerer langrenn og skiskyting etter beste evne, sier Jonas som går for Lillomarka på ski.

Martine Tollefsen (16) ble nummer 20 på lørdagens sprint i Kollen. Søndag skjøt hun seg helt bort.

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!