ANNONSE

GBKs proffskole

GBKs proffskole

 

Ønsker du å ta fotballen din litt videre? Nå kan du melde deg på GBKs egen proff-fotballskole. Trener Danny Sannes er full av lovord om opplegget.

Groruddalen Ballklubb starter opp en fotballskole som gir et tilbud til Groruddalens ambisiøse ungdommer, de som har god innstilling og har lyst til å satse på fotballen.

GBK ønsker ikke å være en konkurrerende fotballskole til de fleste andre skoler som tar sikte på bredden. Derfor har de spisset sin skole mot spillere som vil trene mye for å bli best.

GBK-trener Danny Sannes forklarer om skolen.

- Opplegget blir veldig bra. Vi jobber knallhardt for å få det optimalt.

- Vi er først og fremst ute etter de spillerne med større ambisjoner, og treningen vil bli lagt opp til dette.

- Vi skal ikke bare lære basisferdighetene, men gå grundigere til verks på både tekniske og taktiske ting. Det blir også foredrag om viktige emner innen fotballen, og da særlig rundt det å lykkes som en spiller i dag, sier han.

Målet med skolen er at elevene gjennom syv dager skal gjøre seg kjent med de ferdigheter, holdninger og forberedelser som er nødvendig for å lykkes og ha glede av fotballen.

Dersom noen skulle være i tvil har GBK gjort dette før. Forrige generasjons GBK produserte en rekke spillere som i dag tjener penger på å spille fotball. Mange av dem er også i Adeccoligaen, og hvem vet hvor langt de vil komme etter hvert?

- Vi liker å tenke på at vi har produsert proffspillere før, og at vi kan klare det igjen. Det er utvilsomt mye bra råmateriale her i Groruddalen, og gjennom proffskolen kan de lære deg å få det fram.

- Vi kjører trenere fra GBK pluss spillere fra GBK på skolene våre så vi kommer til å stille sterkt på trenersiden, forteller Sannes.

Om du fremdeles skulle være i tvil, avslutter Sannes med følgende utsagn.

- For de som ønsker å være med på en fotballskole utenom det vanlige er det bare å melde seg på med en gang. Dette kommer til å bli megakult, sier han.

Fakta GBKs proffskole:

- Kurset har kvalifisete instruktører som på forhånd har tilpasset et faglig innhold.

- Det blir teorideler med temaer som holdninger, egentrening, hva som skal til for å bli en toppspiller, treningsplanlegging, dommeren har ordet, skader og kosthold.

- Skolen går i to perioder. Først i uke 25/26 for aldersgruppen mellom 13 og 15 år, og i uke 32/33 i aldersgruppen mellom 14 og 16 år.

- Det blir inndelt i egne gutte- og jentegrupper med samme tema og innhold.

- Treningene og undervisningen vil foregå på Vestli og Årvoll.

- Søknadsfrist for skole nsom avvikles 25/26 er 1.juni. For skolen som avvikles 32/33 er det den 20. juli.

- Det er maks 50 spillere per proffskole, og det er førstemann til mølla som teller.

- Meld deg på via GBKs hjemmesider eller kontakt Danny Sannes på danny.sannes@gmail.com.

- Prisen på skolen er 2000 kroner, det er også søskenrabatt.

Dette får du for kr. 2000,-

- Et profesjonellt faglig innhold hver dag.

- Kvalifiserte intstruktører.

- Foredragsholdere hver dag.

- Toppspillere fra VIF på besøk.

- Show med en av norges beste ballkunstnere.

- Lasermåler som måler hvor hardt du skyter.

- Treningsutstyr: GBK bruker PUMA som utstyrsleverandør og alle som deltar på skolen får samme utstyrspakke som GBK sitt A-lag bruker. Den inneholder drakt, shorts og strømper.

- Alle får en fotball hver.

- GBK-drikkeflaske til alle.

- Alle får to fribilletter til en GBK-kamp.

- Alle får to fribilletter hver til en Tippeligakamp med VIF.

- Lunch  hver dag.

- Frukt hver dag.

- Grillfest.

- Fotballquiz og andre konkurranser med flotte premier.

- Gavepakke fra PUMA til en verdi av 3000 kroner går til skolens mest imponerende spillere. Her blir det en gutte- og en jentepremie.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE