GBKs proffskole

GBKs proffskole

 

Ønsker du å ta fotballen din litt videre? Nå kan du melde deg på GBKs egen proff-fotballskole. Trener Danny Sannes er full av lovord om opplegget.

Groruddalen Ballklubb starter opp en fotballskole som gir et tilbud til Groruddalens ambisiøse ungdommer, de som har god innstilling og har lyst til å satse på fotballen.

GBK ønsker ikke å være en konkurrerende fotballskole til de fleste andre skoler som tar sikte på bredden. Derfor har de spisset sin skole mot spillere som vil trene mye for å bli best.

GBK-trener Danny Sannes forklarer om skolen.

- Opplegget blir veldig bra. Vi jobber knallhardt for å få det optimalt.

- Vi er først og fremst ute etter de spillerne med større ambisjoner, og treningen vil bli lagt opp til dette.

- Vi skal ikke bare lære basisferdighetene, men gå grundigere til verks på både tekniske og taktiske ting. Det blir også foredrag om viktige emner innen fotballen, og da særlig rundt det å lykkes som en spiller i dag, sier han.

Målet med skolen er at elevene gjennom syv dager skal gjøre seg kjent med de ferdigheter, holdninger og forberedelser som er nødvendig for å lykkes og ha glede av fotballen.

Dersom noen skulle være i tvil har GBK gjort dette før. Forrige generasjons GBK produserte en rekke spillere som i dag tjener penger på å spille fotball. Mange av dem er også i Adeccoligaen, og hvem vet hvor langt de vil komme etter hvert?

- Vi liker å tenke på at vi har produsert proffspillere før, og at vi kan klare det igjen. Det er utvilsomt mye bra råmateriale her i Groruddalen, og gjennom proffskolen kan de lære deg å få det fram.

- Vi kjører trenere fra GBK pluss spillere fra GBK på skolene våre så vi kommer til å stille sterkt på trenersiden, forteller Sannes.

Om du fremdeles skulle være i tvil, avslutter Sannes med følgende utsagn.

- For de som ønsker å være med på en fotballskole utenom det vanlige er det bare å melde seg på med en gang. Dette kommer til å bli megakult, sier han.

Fakta GBKs proffskole:

- Kurset har kvalifisete instruktører som på forhånd har tilpasset et faglig innhold.

- Det blir teorideler med temaer som holdninger, egentrening, hva som skal til for å bli en toppspiller, treningsplanlegging, dommeren har ordet, skader og kosthold.

- Skolen går i to perioder. Først i uke 25/26 for aldersgruppen mellom 13 og 15 år, og i uke 32/33 i aldersgruppen mellom 14 og 16 år.

- Det blir inndelt i egne gutte- og jentegrupper med samme tema og innhold.

- Treningene og undervisningen vil foregå på Vestli og Årvoll.

- Søknadsfrist for skole nsom avvikles 25/26 er 1.juni. For skolen som avvikles 32/33 er det den 20. juli.

- Det er maks 50 spillere per proffskole, og det er førstemann til mølla som teller.

- Meld deg på via GBKs hjemmesider eller kontakt Danny Sannes på danny.sannes@gmail.com.

- Prisen på skolen er 2000 kroner, det er også søskenrabatt.

Dette får du for kr. 2000,-

- Et profesjonellt faglig innhold hver dag.

- Kvalifiserte intstruktører.

- Foredragsholdere hver dag.

- Toppspillere fra VIF på besøk.

- Show med en av norges beste ballkunstnere.

- Lasermåler som måler hvor hardt du skyter.

- Treningsutstyr: GBK bruker PUMA som utstyrsleverandør og alle som deltar på skolen får samme utstyrspakke som GBK sitt A-lag bruker. Den inneholder drakt, shorts og strømper.

- Alle får en fotball hver.

- GBK-drikkeflaske til alle.

- Alle får to fribilletter til en GBK-kamp.

- Alle får to fribilletter hver til en Tippeligakamp med VIF.

- Lunch  hver dag.

- Frukt hver dag.

- Grillfest.

- Fotballquiz og andre konkurranser med flotte premier.

- Gavepakke fra PUMA til en verdi av 3000 kroner går til skolens mest imponerende spillere. Her blir det en gutte- og en jentepremie.

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!