GBKs proffskole

GBKs proffskole

 

Ønsker du å ta fotballen din litt videre? Nå kan du melde deg på GBKs egen proff-fotballskole. Trener Danny Sannes er full av lovord om opplegget.

Skrevet av:

Groruddalen Ballklubb starter opp en fotballskole som gir et tilbud til Groruddalens ambisiøse ungdommer, de som har god innstilling og har lyst til å satse på fotballen.

GBK ønsker ikke å være en konkurrerende fotballskole til de fleste andre skoler som tar sikte på bredden. Derfor har de spisset sin skole mot spillere som vil trene mye for å bli best.

GBK-trener Danny Sannes forklarer om skolen.

- Opplegget blir veldig bra. Vi jobber knallhardt for å få det optimalt.

- Vi er først og fremst ute etter de spillerne med større ambisjoner, og treningen vil bli lagt opp til dette.

- Vi skal ikke bare lære basisferdighetene, men gå grundigere til verks på både tekniske og taktiske ting. Det blir også foredrag om viktige emner innen fotballen, og da særlig rundt det å lykkes som en spiller i dag, sier han.

Målet med skolen er at elevene gjennom syv dager skal gjøre seg kjent med de ferdigheter, holdninger og forberedelser som er nødvendig for å lykkes og ha glede av fotballen.

Dersom noen skulle være i tvil har GBK gjort dette før. Forrige generasjons GBK produserte en rekke spillere som i dag tjener penger på å spille fotball. Mange av dem er også i Adeccoligaen, og hvem vet hvor langt de vil komme etter hvert?

- Vi liker å tenke på at vi har produsert proffspillere før, og at vi kan klare det igjen. Det er utvilsomt mye bra råmateriale her i Groruddalen, og gjennom proffskolen kan de lære deg å få det fram.

- Vi kjører trenere fra GBK pluss spillere fra GBK på skolene våre så vi kommer til å stille sterkt på trenersiden, forteller Sannes.

Om du fremdeles skulle være i tvil, avslutter Sannes med følgende utsagn.

- For de som ønsker å være med på en fotballskole utenom det vanlige er det bare å melde seg på med en gang. Dette kommer til å bli megakult, sier han.

Fakta GBKs proffskole:

- Kurset har kvalifisete instruktører som på forhånd har tilpasset et faglig innhold.

- Det blir teorideler med temaer som holdninger, egentrening, hva som skal til for å bli en toppspiller, treningsplanlegging, dommeren har ordet, skader og kosthold.

- Skolen går i to perioder. Først i uke 25/26 for aldersgruppen mellom 13 og 15 år, og i uke 32/33 i aldersgruppen mellom 14 og 16 år.

- Det blir inndelt i egne gutte- og jentegrupper med samme tema og innhold.

- Treningene og undervisningen vil foregå på Vestli og Årvoll.

- Søknadsfrist for skole nsom avvikles 25/26 er 1.juni. For skolen som avvikles 32/33 er det den 20. juli.

- Det er maks 50 spillere per proffskole, og det er førstemann til mølla som teller.

- Meld deg på via GBKs hjemmesider eller kontakt Danny Sannes på danny.sannes@gmail.com.

- Prisen på skolen er 2000 kroner, det er også søskenrabatt.

Dette får du for kr. 2000,-

- Et profesjonellt faglig innhold hver dag.

- Kvalifiserte intstruktører.

- Foredragsholdere hver dag.

- Toppspillere fra VIF på besøk.

- Show med en av norges beste ballkunstnere.

- Lasermåler som måler hvor hardt du skyter.

- Treningsutstyr: GBK bruker PUMA som utstyrsleverandør og alle som deltar på skolen får samme utstyrspakke som GBK sitt A-lag bruker. Den inneholder drakt, shorts og strømper.

- Alle får en fotball hver.

- GBK-drikkeflaske til alle.

- Alle får to fribilletter til en GBK-kamp.

- Alle får to fribilletter hver til en Tippeligakamp med VIF.

- Lunch  hver dag.

- Frukt hver dag.

- Grillfest.

- Fotballquiz og andre konkurranser med flotte premier.

- Gavepakke fra PUMA til en verdi av 3000 kroner går til skolens mest imponerende spillere. Her blir det en gutte- og en jentepremie.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!