- Gleder oss

- Gleder oss

 

Leder av Furuset Sportsanlegg, Magne Stakvik, gleder seg til Oslo Games.

Tekst:

Publisert:

- Jeg synes det er veldig gøy at de ønsker å bruke vårt anlegg. Vi har i tillegg fått veldig mye skryt, og det er veldig hyggelig, sier han.

Stakvik håper naturligvis at folk kjenner sin besøkelsestid selv om markedsføringen av arrangementet har vært litt spesiell.

- De har skrevet Furuset Arena på plakaten uten å oppgi en adresse, men vi håper at folk likevel finner fram, sier han.

Stakvik er glad for at arrangementet også streames på nett-tv.

- Vi skal i hvert fall gjøre vårt beste for å vise fram vår arena på best mulig måte, sier han.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.