God innsats... dårlig uttelling

God innsats... dårlig uttelling

 

Vestli-damene kom til kort i de to viktige toppkampene mot Skogstrand og Rælingen. Nå vil dalens beste håndballdamer slå tilbake.

Skrevet av:

 - Det går på marginer. Vi kunne vunnet begge oppgjørene, men ender i stedet opp med null poeng. Klart det er bittert, men vi skal reise oss igjen. Vi er klare for å ta revansje. Det er ingen umulighet å vinne de to neste kampene med større margin enn vi tapte nå. Vi skal ikke tape for disse sammenlagt, sier Vestli-trener Tommy Skjelstad.

Han har akkurat opplevd en vond håndballuke. Først tapte Vestli 21-26 borte mot Skogstrand på onsdag. Søndag måtte de gi tapt med 26-28 hjemme i det som ble en meget god 2. divisjons-kamp mot serielederne fra Rælingen.

- Når det gjelder Rælingen er jeg veldig fornøyd med jentene. De spiller en knakende god håndballkamp og jobber knallhardt. Dessverre bommer vi på tre straffer og misser to rush på feil tidspunkt i kampen. Det blir til slutt avgjørende, sier Tommy Skjelstad.

Mistet ledelsen

Vestli gikk til kamp uten respekt for opprykksfavorittene. Anført av uromomentet Ida Holter og Tuva Marstein, som spilte sin beste kamp i Vestli-trøya så langt, holdt de følge - og det sto 13-13 til pause.

I andre omgang gikk Vestli opp i ledelsen, men misset i avgjørende situasjoner. Det gjorde ikke gjestene som hentet inn forspranget og gikk forbi.

- Selv om vi tapte var det ingen som gråt. Det var en tøff, men redelig kamp. Vi gratulerer Rælingen med en god kamp og en bra seier, selv om uavgjort ville vært det mest rettferdige resultatet, sier Tommy Skjelstad.

Han var imponert over nivået som ble vist på søndag.

- Det må være en av de beste 2. divisjons-kampene noensinne. Kampen hadde virkelig det meste, og to dommere som blåste rettferdig. En virkelig publikumsmatch, sier Skjelstad.

Raste mot kamplederne

Mot Skogstrand var Tommy Skjelstad mindre fornøyd med dømmingen. Dommerparet Pål Kirkerød og Henning Jan Vatn får regelrett skylda for Vestlis tap.

- Utrolig dårlig dømming. Deres avgjørelser og blåsing var helt lavpanna.

- Jentene ble naturlig nok superfrustrerte. Det er ikke lett når de kan mer håndball enn dommerne, sier Skjelstad som også fikk levert sine gloser til dommerne underveis i kampen uten at han fikk se noen kort.

Han innrømmer imidlertid at Skogstrand var bedre enn ventet.

- De var ekstremt godt forberedt, og var imponerende disiplinerte. Likevel har vi et så mye bedre lag. Hadde vi hevet oss over dømmingen ville vi tatt seieren, sier Skjelstad.

Dommerparet vil ikke bli med på en diskusjon i media.

- De uttalelsene får Tommy stå for selv. Han må selvfølgelig få mene hva han vil, men vi har et annet syn på det. Det var en tett og jevn kamp og vi dømmer det vi ser. Det er det vi har å si om saken, sier Pål Kirkerød og Henning Jan Vatn.

Feil fokus

Skogstrand-trener Truls Abrahamsen mener det blir feil å legge skylda på dommerne.

- De gjorde sikkert noen feil på lik linje med de fleste ute på banen, men om de ga oss noen spesiell fordel vet jeg ikke.

- Jeg kjenner Tommy godt. Han er en engasjert og hyggelig fyr, men her mener jeg han tar feil. Jeg føler i hvert fall ikke at dommerne gjorde noen spesielt dårlig kamp.

- Vi spilte bra. Jeg tror det overrasket Tommy, som hengte seg opp i noen enkteltavgjørelser underveis og fikk feil fokus. Vi får sette det på kontoen for engasjement, sier Abrahamsen.

  

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!