God innsats... dårlig uttelling

God innsats... dårlig uttelling

 

Vestli-damene kom til kort i de to viktige toppkampene mot Skogstrand og Rælingen. Nå vil dalens beste håndballdamer slå tilbake.

Skrevet av:

 - Det går på marginer. Vi kunne vunnet begge oppgjørene, men ender i stedet opp med null poeng. Klart det er bittert, men vi skal reise oss igjen. Vi er klare for å ta revansje. Det er ingen umulighet å vinne de to neste kampene med større margin enn vi tapte nå. Vi skal ikke tape for disse sammenlagt, sier Vestli-trener Tommy Skjelstad.

Han har akkurat opplevd en vond håndballuke. Først tapte Vestli 21-26 borte mot Skogstrand på onsdag. Søndag måtte de gi tapt med 26-28 hjemme i det som ble en meget god 2. divisjons-kamp mot serielederne fra Rælingen.

- Når det gjelder Rælingen er jeg veldig fornøyd med jentene. De spiller en knakende god håndballkamp og jobber knallhardt. Dessverre bommer vi på tre straffer og misser to rush på feil tidspunkt i kampen. Det blir til slutt avgjørende, sier Tommy Skjelstad.

Mistet ledelsen

Vestli gikk til kamp uten respekt for opprykksfavorittene. Anført av uromomentet Ida Holter og Tuva Marstein, som spilte sin beste kamp i Vestli-trøya så langt, holdt de følge - og det sto 13-13 til pause.

I andre omgang gikk Vestli opp i ledelsen, men misset i avgjørende situasjoner. Det gjorde ikke gjestene som hentet inn forspranget og gikk forbi.

- Selv om vi tapte var det ingen som gråt. Det var en tøff, men redelig kamp. Vi gratulerer Rælingen med en god kamp og en bra seier, selv om uavgjort ville vært det mest rettferdige resultatet, sier Tommy Skjelstad.

Han var imponert over nivået som ble vist på søndag.

- Det må være en av de beste 2. divisjons-kampene noensinne. Kampen hadde virkelig det meste, og to dommere som blåste rettferdig. En virkelig publikumsmatch, sier Skjelstad.

Raste mot kamplederne

Mot Skogstrand var Tommy Skjelstad mindre fornøyd med dømmingen. Dommerparet Pål Kirkerød og Henning Jan Vatn får regelrett skylda for Vestlis tap.

- Utrolig dårlig dømming. Deres avgjørelser og blåsing var helt lavpanna.

- Jentene ble naturlig nok superfrustrerte. Det er ikke lett når de kan mer håndball enn dommerne, sier Skjelstad som også fikk levert sine gloser til dommerne underveis i kampen uten at han fikk se noen kort.

Han innrømmer imidlertid at Skogstrand var bedre enn ventet.

- De var ekstremt godt forberedt, og var imponerende disiplinerte. Likevel har vi et så mye bedre lag. Hadde vi hevet oss over dømmingen ville vi tatt seieren, sier Skjelstad.

Dommerparet vil ikke bli med på en diskusjon i media.

- De uttalelsene får Tommy stå for selv. Han må selvfølgelig få mene hva han vil, men vi har et annet syn på det. Det var en tett og jevn kamp og vi dømmer det vi ser. Det er det vi har å si om saken, sier Pål Kirkerød og Henning Jan Vatn.

Feil fokus

Skogstrand-trener Truls Abrahamsen mener det blir feil å legge skylda på dommerne.

- De gjorde sikkert noen feil på lik linje med de fleste ute på banen, men om de ga oss noen spesiell fordel vet jeg ikke.

- Jeg kjenner Tommy godt. Han er en engasjert og hyggelig fyr, men her mener jeg han tar feil. Jeg føler i hvert fall ikke at dommerne gjorde noen spesielt dårlig kamp.

- Vi spilte bra. Jeg tror det overrasket Tommy, som hengte seg opp i noen enkteltavgjørelser underveis og fikk feil fokus. Vi får sette det på kontoen for engasjement, sier Abrahamsen.

  

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!