ANNONSE

Grei KE ble løpt i senk

Grei KE ble løpt i senk

FRALØPT: Grei håpet å begynne klatringen på tabellen, men ble isteden fraløpt av kjappe Fløya-spillere på eget gress.

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

– Dette var en gedigen nedtur, rett og slett en dårlig match, sier en skuffet Grei-trener Jan Aksel Odden.

Grei-damene har slitt med poengfangsten så langt, men hadde god tro på at hjemmekampen mot Fløya kunne bli et slags vendepunkt.
Den optimismen varte i omtrent seks minutter, da den første ballen lå bak Ida Norstrøm i Grei-buret.

Plutselig måtte Grei fram for å jage, og da åpnet det seg rom for kjappe Fløya-spillere. Heldigvis for hjemmeforsvaret foregikk det meste av spillet sentralt i banen gjennom resten av første omgang, med kun et fåtall sjanser før hvilen.

Deja vú

0–1 er ingen umulig oppgave å hente inn, men dessverre for hjemmefansen gjentok historien seg i andre omgang. Etter bare fire minutters spill blottla Grei-forsvaret seg igjen, og Fløya doblet ledelsen. Da nordlendingene gikk opp til 3–0 bare et par minutter senere, gikk lufta ut av Grei-ballongen, og resten av omgangen handlet egentlig bare om å redde æren.

– Spillemessig var det egentlig ganske jevnt, men de var litt bedre enn oss på helt elementære tekniske ting. Når vi i tillegg slipper inn mål på enkle feil, så blir det veldig tøft å hente poeng, oppsummerer Jan Aksel Odden.

Forsvarsnøtt

Tre mål i sekken på hjemmebane gjør det vanskelig å klatre på tabellen, og Jan Aksel Odden innrømmer at forsvarssituasjonen ikke er helt ideell om dagen.

– Vi har fremdeles noen faste forsvarsspillere på skadelista, og det blir ekstra tydelig mot kjappe og effektive lag som Fløya.

Problemet for Odden er at han har vært nødt til å omskolere spillere til å bekle forsvarsroller.

– Spillerne har klart seg bra etter forholdene, men det mangler litt på rutinene, og da får man situasjoner som mot Fløya, der enkle feil fører til mål.

Les mer om hvordan Grei Kvinner Elite skal snu den fæle trenden i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE