Grorud tok tilbake sølvplassen

Grorud tok tilbake sølvplassen

 

Grorud dro til lokaloppgjøret på Lørenbanen med en nedadgående kurve. Likevel overbeviste de alle og tok tilbake sølvplasseringen i avdelingen. Ekstra stas var det også å stoppe Hasle/Lørens fantastiske hjemmestatistikk.

Skrevet av:

 

 Hasle/Løren hadde ikke tapt en eneste hjemmekamp denne sesongen, men den fine statistikken ble brutt av Grorud på lørdag

I en kamp som Grorud dominerte stort, falt avgjørelsen et kvarter ut i kampen. Eirik Berg slo inn en dødball som Christer Pedersen fikk stanget i nettmaskene. Likevel kunne det fort blitt flere mål for Grorud. Kun en oppvakt Daniel Skrettingland i Hasle/Løren-buret holdt hjemmelaget inne i kampen.

Hasle/Løren hadde noen småsjanser, men ble rett og slett et nummer for små i denne kampen. At det endte med Grorud-seier var fullt fortjent.

 

Storfornøyd

Naturlig nok var det fornøyde Grorud-ansikter som møtte Akers Avis Groruddalen etter kamp.

- Vi er storfornøyde med å ha tatt tre poeng på Lørenbanen. Endelig spilte vi som vi gjorde på våren. Det var deilig å se igjen, etter som vi har vært relativt dårlige etter sommeren, sier lagleder Jan Erik Johansen.

- Hvordan fikk dere opp motivasjonen igjen?

- Vi var vel innstilte på å ta tilbake sølvplassen. Vi viste uansett fram en helt annen glød og jobbet mye mer for poengene i noen andre av høstkampene. Da fungerer ting mye bedre, sier han.

- Hadde dere regnet med å få med dere noe fra Lørenbanen?

- Nei, vi må si at vi er overrasket. Vi har som sagt ikke vært gode etter ferien, mens Hasle/Løren har vært i kjempeform. Likevel hadde vi full kontroll, og burde scoret flere mål. At vi skulle ha så god kontroll på kampen hadde jeg ikke trodd, sier Johansen.

 

Ser fremover

I Hasle/Løren valgte de å se fremover fremfor å sutre over bortkomne poeng.

- Vi var ikke der vi skulle være, men det er ikke så rart. Vi er sårbare da vi mangler fire av våre faste spillere. Det viser at vi ikke har så bred stall. Slik er det bare, og Grorud var nærmere 2-0 enn vi var 1-1. Hadde det ikke vært for Daniel i mål kunne det også blitt fire-fem baklengs. Han hadde noen syke reaksjonsredninger, sier trener Kai Arild Lund.

- Hvor surt er det at hjemmestatistikken røyk?

- Vi hadde et delmål om å ikke tape hjemme denne sesongen, men der røyk vi nå. Jeg har i hele år sagt at Grorud muligens er det beste laget i avdelingen, og det er derfor ikke noe sjokk at de er kapable til å vinne her også, sier han.

 

Går for sølvet

 Hasle/Løren har lagt tapet bak seg, og gjør seg klar til en ny lokal batalje i neste kamp. Da er de nemlig Årvoll som stiller opp på motsatt banehalvdel.

- Årvoll kan ikke vente seg noen kompistjenester?

- Ettersom delmålet om å vinne alle kampene i høstsesongen røyk mot Grorud, blir det nye målet å stå med det ene tapet. Vi har lyst på andreplassen, og vi er bare ett poeng bak. Grorud skal møte Røa, så det er en mulighet for at vi skal klare det, men da må vi vinne begge våre kamper. Vi har ikke gitt opp .

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Hasle/Løren - Grorud 0-1 (0-1)

Lørenbanen

Tilskuere: ca. 60

Dommer: Knut Ivar Strømstad

Gule kort: Daniel Hamnes (H/L)), Fredrik Pettersen (H/L), Ivar André Anderssen (H/L), Eirik Berg (Grorud)

Mål for Grorud: Christer Pedersen.

Hasle/Lørens lag (4-4-2): Daniel Skrettingland, Håkon Bergo, Asbjørn Berge, Ivar André Anderssen, Daniel Hamnes, Jonas Skjerve (Even Lie fra 60.), Henrik Thorbjørnsen (Stig Magnus Grundesen fra 69.), Henrik Haagensen, Fredrik Pettersen, Adrian Thun, Lars Erik Nygård (Kim Edvardsen fra 81.).

Groruds lag (4-4-2): Lars Gøran Engebråten, Morten Larssen, Arne Endreson, Christer Pedersen, Andreas Gjesvold, Eirik Berg (Mats Wold fra 88.), Rune Gjertsen, Arib Maazouzi, Zacaria Maazouzi, Shire Abdi, Erling Nilsen (Rodrigo Castillo fra 45.).

 

Stjernene:

 • ** Daniel Skrettingland (H/L), Arib Maazouzi (GIL)
 • * Ivar André Anderssen (H/L), Zacaria Maazouzi (GIL)
 • Henrik Haagensen (H/L), Arne Endreson (GIL).

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!