Grorud tok tilbake sølvplassen

Grorud tok tilbake sølvplassen

 

Grorud dro til lokaloppgjøret på Lørenbanen med en nedadgående kurve. Likevel overbeviste de alle og tok tilbake sølvplasseringen i avdelingen. Ekstra stas var det også å stoppe Hasle/Lørens fantastiske hjemmestatistikk.

 

 Hasle/Løren hadde ikke tapt en eneste hjemmekamp denne sesongen, men den fine statistikken ble brutt av Grorud på lørdag


I en kamp som Grorud dominerte stort, falt avgjørelsen et kvarter ut i kampen. Eirik Berg slo inn en dødball som Christer Pedersen fikk stanget i nettmaskene. Likevel kunne det fort blitt flere mål for Grorud. Kun en oppvakt Daniel Skrettingland i Hasle/Løren-buret holdt hjemmelaget inne i kampen.

Hasle/Løren hadde noen småsjanser, men ble rett og slett et nummer for små i denne kampen. At det endte med Grorud-seier var fullt fortjent.

 

Storfornøyd

Naturlig nok var det fornøyde Grorud-ansikter som møtte Akers Avis Groruddalen etter kamp.

- Vi er storfornøyde med å ha tatt tre poeng på Lørenbanen. Endelig spilte vi som vi gjorde på våren. Det var deilig å se igjen, etter som vi har vært relativt dårlige etter sommeren, sier lagleder Jan Erik Johansen.

- Hvordan fikk dere opp motivasjonen igjen?

- Vi var vel innstilte på å ta tilbake sølvplassen. Vi viste uansett fram en helt annen glød og jobbet mye mer for poengene i noen andre av høstkampene. Da fungerer ting mye bedre, sier han.

- Hadde dere regnet med å få med dere noe fra Lørenbanen?

- Nei, vi må si at vi er overrasket. Vi har som sagt ikke vært gode etter ferien, mens Hasle/Løren har vært i kjempeform. Likevel hadde vi full kontroll, og burde scoret flere mål. At vi skulle ha så god kontroll på kampen hadde jeg ikke trodd, sier Johansen.

 

Ser fremover

I Hasle/Løren valgte de å se fremover fremfor å sutre over bortkomne poeng.

- Vi var ikke der vi skulle være, men det er ikke så rart. Vi er sårbare da vi mangler fire av våre faste spillere. Det viser at vi ikke har så bred stall. Slik er det bare, og Grorud var nærmere 2-0 enn vi var 1-1. Hadde det ikke vært for Daniel i mål kunne det også blitt fire-fem baklengs. Han hadde noen syke reaksjonsredninger, sier trener Kai Arild Lund.

- Hvor surt er det at hjemmestatistikken røyk?

- Vi hadde et delmål om å ikke tape hjemme denne sesongen, men der røyk vi nå. Jeg har i hele år sagt at Grorud muligens er det beste laget i avdelingen, og det er derfor ikke noe sjokk at de er kapable til å vinne her også, sier han.

 

Går for sølvet

 Hasle/Løren har lagt tapet bak seg, og gjør seg klar til en ny lokal batalje i neste kamp. Da er de nemlig Årvoll som stiller opp på motsatt banehalvdel.

- Årvoll kan ikke vente seg noen kompistjenester?

- Ettersom delmålet om å vinne alle kampene i høstsesongen røyk mot Grorud, blir det nye målet å stå med det ene tapet. Vi har lyst på andreplassen, og vi er bare ett poeng bak. Grorud skal møte Røa, så det er en mulighet for at vi skal klare det, men da må vi vinne begge våre kamper. Vi har ikke gitt opp .

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Hasle/Løren - Grorud 0-1 (0-1)

Lørenbanen

Tilskuere: ca. 60

Dommer: Knut Ivar Strømstad

Gule kort: Daniel Hamnes (H/L)), Fredrik Pettersen (H/L), Ivar André Anderssen (H/L), Eirik Berg (Grorud)

Mål for Grorud: Christer Pedersen.

Hasle/Lørens lag (4-4-2): Daniel Skrettingland, Håkon Bergo, Asbjørn Berge, Ivar André Anderssen, Daniel Hamnes, Jonas Skjerve (Even Lie fra 60.), Henrik Thorbjørnsen (Stig Magnus Grundesen fra 69.), Henrik Haagensen, Fredrik Pettersen, Adrian Thun, Lars Erik Nygård (Kim Edvardsen fra 81.).

Groruds lag (4-4-2): Lars Gøran Engebråten, Morten Larssen, Arne Endreson, Christer Pedersen, Andreas Gjesvold, Eirik Berg (Mats Wold fra 88.), Rune Gjertsen, Arib Maazouzi, Zacaria Maazouzi, Shire Abdi, Erling Nilsen (Rodrigo Castillo fra 45.).

 

Stjernene:

 • ** Daniel Skrettingland (H/L), Arib Maazouzi (GIL)
 • * Ivar André Anderssen (H/L), Zacaria Maazouzi (GIL)
 • Henrik Haagensen (H/L), Arne Endreson (GIL).

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!