Grorud tok tilbake sølvplassen

Grorud tok tilbake sølvplassen

 

Grorud dro til lokaloppgjøret på Lørenbanen med en nedadgående kurve. Likevel overbeviste de alle og tok tilbake sølvplasseringen i avdelingen. Ekstra stas var det også å stoppe Hasle/Lørens fantastiske hjemmestatistikk.

Skrevet av:

 

 Hasle/Løren hadde ikke tapt en eneste hjemmekamp denne sesongen, men den fine statistikken ble brutt av Grorud på lørdag

I en kamp som Grorud dominerte stort, falt avgjørelsen et kvarter ut i kampen. Eirik Berg slo inn en dødball som Christer Pedersen fikk stanget i nettmaskene. Likevel kunne det fort blitt flere mål for Grorud. Kun en oppvakt Daniel Skrettingland i Hasle/Løren-buret holdt hjemmelaget inne i kampen.

Hasle/Løren hadde noen småsjanser, men ble rett og slett et nummer for små i denne kampen. At det endte med Grorud-seier var fullt fortjent.

 

Storfornøyd

Naturlig nok var det fornøyde Grorud-ansikter som møtte Akers Avis Groruddalen etter kamp.

- Vi er storfornøyde med å ha tatt tre poeng på Lørenbanen. Endelig spilte vi som vi gjorde på våren. Det var deilig å se igjen, etter som vi har vært relativt dårlige etter sommeren, sier lagleder Jan Erik Johansen.

- Hvordan fikk dere opp motivasjonen igjen?

- Vi var vel innstilte på å ta tilbake sølvplassen. Vi viste uansett fram en helt annen glød og jobbet mye mer for poengene i noen andre av høstkampene. Da fungerer ting mye bedre, sier han.

- Hadde dere regnet med å få med dere noe fra Lørenbanen?

- Nei, vi må si at vi er overrasket. Vi har som sagt ikke vært gode etter ferien, mens Hasle/Løren har vært i kjempeform. Likevel hadde vi full kontroll, og burde scoret flere mål. At vi skulle ha så god kontroll på kampen hadde jeg ikke trodd, sier Johansen.

 

Ser fremover

I Hasle/Løren valgte de å se fremover fremfor å sutre over bortkomne poeng.

- Vi var ikke der vi skulle være, men det er ikke så rart. Vi er sårbare da vi mangler fire av våre faste spillere. Det viser at vi ikke har så bred stall. Slik er det bare, og Grorud var nærmere 2-0 enn vi var 1-1. Hadde det ikke vært for Daniel i mål kunne det også blitt fire-fem baklengs. Han hadde noen syke reaksjonsredninger, sier trener Kai Arild Lund.

- Hvor surt er det at hjemmestatistikken røyk?

- Vi hadde et delmål om å ikke tape hjemme denne sesongen, men der røyk vi nå. Jeg har i hele år sagt at Grorud muligens er det beste laget i avdelingen, og det er derfor ikke noe sjokk at de er kapable til å vinne her også, sier han.

 

Går for sølvet

 Hasle/Løren har lagt tapet bak seg, og gjør seg klar til en ny lokal batalje i neste kamp. Da er de nemlig Årvoll som stiller opp på motsatt banehalvdel.

- Årvoll kan ikke vente seg noen kompistjenester?

- Ettersom delmålet om å vinne alle kampene i høstsesongen røyk mot Grorud, blir det nye målet å stå med det ene tapet. Vi har lyst på andreplassen, og vi er bare ett poeng bak. Grorud skal møte Røa, så det er en mulighet for at vi skal klare det, men da må vi vinne begge våre kamper. Vi har ikke gitt opp .

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Hasle/Løren - Grorud 0-1 (0-1)

Lørenbanen

Tilskuere: ca. 60

Dommer: Knut Ivar Strømstad

Gule kort: Daniel Hamnes (H/L)), Fredrik Pettersen (H/L), Ivar André Anderssen (H/L), Eirik Berg (Grorud)

Mål for Grorud: Christer Pedersen.

Hasle/Lørens lag (4-4-2): Daniel Skrettingland, Håkon Bergo, Asbjørn Berge, Ivar André Anderssen, Daniel Hamnes, Jonas Skjerve (Even Lie fra 60.), Henrik Thorbjørnsen (Stig Magnus Grundesen fra 69.), Henrik Haagensen, Fredrik Pettersen, Adrian Thun, Lars Erik Nygård (Kim Edvardsen fra 81.).

Groruds lag (4-4-2): Lars Gøran Engebråten, Morten Larssen, Arne Endreson, Christer Pedersen, Andreas Gjesvold, Eirik Berg (Mats Wold fra 88.), Rune Gjertsen, Arib Maazouzi, Zacaria Maazouzi, Shire Abdi, Erling Nilsen (Rodrigo Castillo fra 45.).

 

Stjernene:

  • ** Daniel Skrettingland (H/L), Arib Maazouzi (GIL)
  • * Ivar André Anderssen (H/L), Zacaria Maazouzi (GIL)
  • Henrik Haagensen (H/L), Arne Endreson (GIL).

 

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!