Grorud valset over Vestli

Grorud valset over Vestli

 

Grorud gikk ut i et forrykende tempo og knuste Vestli under helgas serie­start på Jesperud­jordet. Til tross for 5-0-seieren mener Grorud-sjef, Rolf Teigen, at hans mannskap har mer å gå på.

Tekst:

Publisert:

- Det føles deilig å vinne første seriekamp, men vi er fortsatt ikke helt der vi bør være, sier Teigen. 

Han hadde i hvert fall gjort en god jobb med å motivere sine menn før kampstart. Grorud gikk ut i et ubehagelig tempo som rystet Vestli. Etter bare noen sekunder skapte Grorud en stor sjanse som hjemmelaget fikk klarert til corner. Den påfølgende corneren ble stanget i mål av Henning Jørgensen. 

Vestli kom seg etter kalddusjen og hadde en stor sjanse alene med Grorud-keeper Drin Shala, men keeperen gjorde en solid redning som avverget Vestli-utlikning. Kun noen minutter senere kom Grorud seg rundt på kanten. Innlegget fant hodet til Zacaria Maazouzi som hadde en lett jobb med å heade ballen i mål. Etter rundt 20 minutter mottok Faisal Sharif ballen og sendte den videre til samme Maazouzi som laget 3-0. 

Vestli hever seg 

Etter hvilen hevet Vestli seg betraktelig uten å skape de helt store farlighetene, men det gjorde heller ikke Grorud. Vestli var spesielt gode den første halvdelen av annen omgang, men som vanlig var Grorud litt skarpere. 

Etter 75 minutter ristet Groruds kantspiller, Henning Bunæs, av seg en mann og banket ballen i mål bak Kim Marius Olsen i Vestli-buret. For å gjøre målfesten komplett så laget dagens mann, Zacaria Maazouzi, sitt tredje mål fem minutter før slutt. 

- Det var en grei kamp. Vi var ikke på topp, men det var gøy å spille et lokaloppgjør i første seriekamp, sier Maazouzi. 

- Hva tenker du om din egen innsats og hat-trick i premieren? 

- Jeg hadde ikke laget tre mål hvis ikke lagkameratene mine hele tiden spilte ballen til meg. Det er uansett viktig å få med seg tre poeng og den gode følelsen, sier han. 

- Fremstår positivt 

Rolf Teigen var naturlig nok fornøyd med resultatet mot Vestli. 

- 5-0 ser bra ut, men vi slurver mye og er ganske varierende i dag, sier han. 

Han er veldig opptatt av å bygge en gruppe der gode relasjoner står i sentrum. Teigen følte at han tidvis fikk se resultatene fra en lang vinter med terping. 

- Det er viktig at relasjonene er gode, men vi må også jobbe videre med den fysiske biten, sier han. 

- Dere har en uttalt målsetting om å rykke opp. Hvor viktig er det å vinne i første seriekamp? 

- Det forsterker følelsen om at vi er på rett vei. 

- Forberedt 

Stemningen i Vestli-leiren etter tapet var ikke akkurat på topp. 

- Vi var forberedt på at det kunne bli tap i dag, men det er skuffende at vi går opp i liminga, sier trener Knut Hebæk. 

- Vi faller av for sent i forsvar og taper nesten alle avgjørende dueller, sier han. 

Om Grorud hadde han følgende å si: 

- De var ikke så veldig imponerende. 5-0 er et imponerende resultat, men kampen sett under ett så var de ikke fryktelig gode. 

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Vestli - Grorud 0-5 (0-3)

Jesperudjordet

Tilskuere: ca. 100

Dommer: Terje Moren

Gule kort: Ingen

Mål for Grorud: Zacaria Maazouzi 3, Henning Bunæs og Henning Jørgensen.

Groruds lag (4-4-1-1): Drin Shala, Christer Pedersen (Stian Gundersen, inn 70), Jørand Skogseide, Henning Jørgensen, Antonio Yambo, Henning Bunæs, Anders Hatlèn, Andreas Gjesvold, Zacaria Maazouzi, Faisal Sharif (Emrah Mutlu fra 65.), Erling Nilsen (Gulli fra 67.).

Vestlis lag (4-4-2): Kim Marius Olsen, Mats Nygaard, Marius Kjølhamar, Marius Andresen, Preben Kjølhamar, Robin Isaksen, Saman Alikhani, Hassan Bougato, Stefan Ødegård (Fouad Aouragh, inn 60 min), Ali Zahir, Glenn Ingwersen (Rolf Syversen fra 20.)

Stjernene:

  • ** Zacaria Maazouzi (GIL)
  • * Anders Hatlèn (GIL)
  • Drin Shala (GIL), Preben Kjølhamar (VIL)

 

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.