Grorud valset over Vestli

Grorud valset over Vestli

 

Grorud gikk ut i et forrykende tempo og knuste Vestli under helgas serie­start på Jesperud­jordet. Til tross for 5-0-seieren mener Grorud-sjef, Rolf Teigen, at hans mannskap har mer å gå på.

Skrevet av:

- Det føles deilig å vinne første seriekamp, men vi er fortsatt ikke helt der vi bør være, sier Teigen. 

Han hadde i hvert fall gjort en god jobb med å motivere sine menn før kampstart. Grorud gikk ut i et ubehagelig tempo som rystet Vestli. Etter bare noen sekunder skapte Grorud en stor sjanse som hjemmelaget fikk klarert til corner. Den påfølgende corneren ble stanget i mål av Henning Jørgensen. 

Vestli kom seg etter kalddusjen og hadde en stor sjanse alene med Grorud-keeper Drin Shala, men keeperen gjorde en solid redning som avverget Vestli-utlikning. Kun noen minutter senere kom Grorud seg rundt på kanten. Innlegget fant hodet til Zacaria Maazouzi som hadde en lett jobb med å heade ballen i mål. Etter rundt 20 minutter mottok Faisal Sharif ballen og sendte den videre til samme Maazouzi som laget 3-0. 

Vestli hever seg 

Etter hvilen hevet Vestli seg betraktelig uten å skape de helt store farlighetene, men det gjorde heller ikke Grorud. Vestli var spesielt gode den første halvdelen av annen omgang, men som vanlig var Grorud litt skarpere. 

Etter 75 minutter ristet Groruds kantspiller, Henning Bunæs, av seg en mann og banket ballen i mål bak Kim Marius Olsen i Vestli-buret. For å gjøre målfesten komplett så laget dagens mann, Zacaria Maazouzi, sitt tredje mål fem minutter før slutt. 

- Det var en grei kamp. Vi var ikke på topp, men det var gøy å spille et lokaloppgjør i første seriekamp, sier Maazouzi. 

- Hva tenker du om din egen innsats og hat-trick i premieren? 

- Jeg hadde ikke laget tre mål hvis ikke lagkameratene mine hele tiden spilte ballen til meg. Det er uansett viktig å få med seg tre poeng og den gode følelsen, sier han. 

- Fremstår positivt 

Rolf Teigen var naturlig nok fornøyd med resultatet mot Vestli. 

- 5-0 ser bra ut, men vi slurver mye og er ganske varierende i dag, sier han. 

Han er veldig opptatt av å bygge en gruppe der gode relasjoner står i sentrum. Teigen følte at han tidvis fikk se resultatene fra en lang vinter med terping. 

- Det er viktig at relasjonene er gode, men vi må også jobbe videre med den fysiske biten, sier han. 

- Dere har en uttalt målsetting om å rykke opp. Hvor viktig er det å vinne i første seriekamp? 

- Det forsterker følelsen om at vi er på rett vei. 

- Forberedt 

Stemningen i Vestli-leiren etter tapet var ikke akkurat på topp. 

- Vi var forberedt på at det kunne bli tap i dag, men det er skuffende at vi går opp i liminga, sier trener Knut Hebæk. 

- Vi faller av for sent i forsvar og taper nesten alle avgjørende dueller, sier han. 

Om Grorud hadde han følgende å si: 

- De var ikke så veldig imponerende. 5-0 er et imponerende resultat, men kampen sett under ett så var de ikke fryktelig gode. 

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Vestli - Grorud 0-5 (0-3)

Jesperudjordet

Tilskuere: ca. 100

Dommer: Terje Moren

Gule kort: Ingen

Mål for Grorud: Zacaria Maazouzi 3, Henning Bunæs og Henning Jørgensen.

Groruds lag (4-4-1-1): Drin Shala, Christer Pedersen (Stian Gundersen, inn 70), Jørand Skogseide, Henning Jørgensen, Antonio Yambo, Henning Bunæs, Anders Hatlèn, Andreas Gjesvold, Zacaria Maazouzi, Faisal Sharif (Emrah Mutlu fra 65.), Erling Nilsen (Gulli fra 67.).

Vestlis lag (4-4-2): Kim Marius Olsen, Mats Nygaard, Marius Kjølhamar, Marius Andresen, Preben Kjølhamar, Robin Isaksen, Saman Alikhani, Hassan Bougato, Stefan Ødegård (Fouad Aouragh, inn 60 min), Ali Zahir, Glenn Ingwersen (Rolf Syversen fra 20.)

Stjernene:

  • ** Zacaria Maazouzi (GIL)
  • * Anders Hatlèn (GIL)
  • Drin Shala (GIL), Preben Kjølhamar (VIL)

 

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!