– Grorud var best!

– Grorud var best!

IMPONERT: Ole Gunnar Solskjær var imponert over Grorud. FOTO: Kay Grue Thorsen

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær innrømmer at hans mannskap var heldige som stakk avgårde med seieren.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.04.2016 kl 21:39

– Vi hadde gjort en research på Grorud, og visste vi skulle møte et lag med teknisk begavede spillere. Likevel ble vi overrasket over hvor gode de var. Både individuelt og som lag, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær.

Etter å ha tapt 2-3 for Molde sa Grorud-kaptein Morten-André Slorby at det var feil lag som gikk videre fra cupens andre runde. Det er ikke Solskjær uenig i.

– Grorud var det beste laget. Det er det ingenting å si på. Vi hadde ikke én periode hvor vi trykket på og dominerte kampen.

– Grorud hadde lange perioder hvor de trykket oss bakover. Alt sett under ett hadde kanskje Grorud fortjent å gå videre, sier han.

Les også: Ufortjent exit

Les alt om cupoppgjøret og få med deg flere reaksjoner i fredagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen og i vår eAvis.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.