– Grorud var best!

– Grorud var best!

IMPONERT: Ole Gunnar Solskjær var imponert over Grorud. FOTO: Kay Grue Thorsen

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær innrømmer at hans mannskap var heldige som stakk avgårde med seieren.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.04.2016 kl 21:39

– Vi hadde gjort en research på Grorud, og visste vi skulle møte et lag med teknisk begavede spillere. Likevel ble vi overrasket over hvor gode de var. Både individuelt og som lag, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær.

Etter å ha tapt 2-3 for Molde sa Grorud-kaptein Morten-André Slorby at det var feil lag som gikk videre fra cupens andre runde. Det er ikke Solskjær uenig i.

– Grorud var det beste laget. Det er det ingenting å si på. Vi hadde ikke én periode hvor vi trykket på og dominerte kampen.

– Grorud hadde lange perioder hvor de trykket oss bakover. Alt sett under ett hadde kanskje Grorud fortjent å gå videre, sier han.

Les også: Ufortjent exit

Les alt om cupoppgjøret og få med deg flere reaksjoner i fredagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen og i vår eAvis.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.