ANNONSE

– Grorud var best!

– Grorud var best!

IMPONERT: Ole Gunnar Solskjær var imponert over Grorud. FOTO: Kay Grue Thorsen

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær innrømmer at hans mannskap var heldige som stakk avgårde med seieren.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.04.2016 kl 21:39

– Vi hadde gjort en research på Grorud, og visste vi skulle møte et lag med teknisk begavede spillere. Likevel ble vi overrasket over hvor gode de var. Både individuelt og som lag, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær.

Etter å ha tapt 2-3 for Molde sa Grorud-kaptein Morten-André Slorby at det var feil lag som gikk videre fra cupens andre runde. Det er ikke Solskjær uenig i.

– Grorud var det beste laget. Det er det ingenting å si på. Vi hadde ikke én periode hvor vi trykket på og dominerte kampen.

– Grorud hadde lange perioder hvor de trykket oss bakover. Alt sett under ett hadde kanskje Grorud fortjent å gå videre, sier han.

Les også: Ufortjent exit

Les alt om cupoppgjøret og få med deg flere reaksjoner i fredagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen og i vår eAvis.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE