Grorud viste karakter

Grorud viste karakter

 

Dalens beste fotballherrer tok utfordringen til trener Rolf Teigen på strak arm og leverte en knall andreomgang mot Elverum. Med det berget de også ett poeng.

Skrevet av:

- Helt herlig å sette inn den siste ballen. Det er en liten stund siden jeg scoret på hjemmebane, og det var en lettelse å sette et par nå, sier to-målscorer Jonas Tekle.

Grorud-spissen fastsatte lørdagens hjemmekamp mot Elverum til 3-3 på overtid etter en forrykende andre omgang.

- Vi var uheldige som lå under med 0-2 til pause, men det var herlig å se at vi kom tilbake. Vi viste karakter og jobbet hardt for hverandre. Gøy å se at vi har vokst på den korte tiden i 2. divisjon. Nå håper jeg vi kan fortsette i den samme stilen. Jeg er uansett sugen på å fortsette med å score mål, sier Tekle.

Spilte som mannfolk

Også kaptein Jens Andersen Grønhaug fremhever laginnsatsen.

- Å slå tilbake mot Elverum, som har sluppet inn færrest mål i avdelingen og er en av de store favorittene, viser at vi har kommet en vei. I pausen utfordret Rolf Teigen oss, og alle tok ansvar. Vi trykket til, spilte som mannfolk, og var det klart beste laget, sier kapteinen.

Både han og Jonas Tekle mener også at Grorud muligens hadde fortjent alle tre poengene.

- Ja, jeg mener vi fortjente å vinne, sier Tekle.

- Ett poeng er bra. Vi skal være fornøyd med det, men tre hadde selvfølgelig smakt bedre, sier Andersen Grønhaug.

Fotball, 2. div., avd. 1, herrer:

Grorud - Elverum 3-3 (0-2)

Grorud kunstgress

Tilskuere: 200

Dommer:

Ola Skjørli Oterhals

Gule kort: Emilio Garcia og Faisal Sharif

Mål for Grorud: Jonas

Tekle 2 og Faisal Sharif

Groruds lag (4-4-1-1): Erik Walcott, Hareet Singh, Jens Andersen Grønhaug, Emilio Garcia, Moa Ali Essaidi (Shariff Cham fra 86.), Anders Hatlén, Rocky Lekaj, Robbin Isaksen (Ilias El Hafedi fra 59.), Zacaria Maazouzi (Kristian Fjeldstad fra 90.), Faisal Sharif og Jonas Tekle.

Stjernene:

  • ** Faisal Sharif
  • * Jonas Tekle
  • Robbin Isaksen.

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!