Grorud viste karakter

Grorud viste karakter

 

Dalens beste fotballherrer tok utfordringen til trener Rolf Teigen på strak arm og leverte en knall andreomgang mot Elverum. Med det berget de også ett poeng.

Skrevet av:

- Helt herlig å sette inn den siste ballen. Det er en liten stund siden jeg scoret på hjemmebane, og det var en lettelse å sette et par nå, sier to-målscorer Jonas Tekle.

Grorud-spissen fastsatte lørdagens hjemmekamp mot Elverum til 3-3 på overtid etter en forrykende andre omgang.

- Vi var uheldige som lå under med 0-2 til pause, men det var herlig å se at vi kom tilbake. Vi viste karakter og jobbet hardt for hverandre. Gøy å se at vi har vokst på den korte tiden i 2. divisjon. Nå håper jeg vi kan fortsette i den samme stilen. Jeg er uansett sugen på å fortsette med å score mål, sier Tekle.

Spilte som mannfolk

Også kaptein Jens Andersen Grønhaug fremhever laginnsatsen.

- Å slå tilbake mot Elverum, som har sluppet inn færrest mål i avdelingen og er en av de store favorittene, viser at vi har kommet en vei. I pausen utfordret Rolf Teigen oss, og alle tok ansvar. Vi trykket til, spilte som mannfolk, og var det klart beste laget, sier kapteinen.

Både han og Jonas Tekle mener også at Grorud muligens hadde fortjent alle tre poengene.

- Ja, jeg mener vi fortjente å vinne, sier Tekle.

- Ett poeng er bra. Vi skal være fornøyd med det, men tre hadde selvfølgelig smakt bedre, sier Andersen Grønhaug.

Fotball, 2. div., avd. 1, herrer:

Grorud - Elverum 3-3 (0-2)

Grorud kunstgress

Tilskuere: 200

Dommer:

Ola Skjørli Oterhals

Gule kort: Emilio Garcia og Faisal Sharif

Mål for Grorud: Jonas

Tekle 2 og Faisal Sharif

Groruds lag (4-4-1-1): Erik Walcott, Hareet Singh, Jens Andersen Grønhaug, Emilio Garcia, Moa Ali Essaidi (Shariff Cham fra 86.), Anders Hatlén, Rocky Lekaj, Robbin Isaksen (Ilias El Hafedi fra 59.), Zacaria Maazouzi (Kristian Fjeldstad fra 90.), Faisal Sharif og Jonas Tekle.

Stjernene:

 • ** Faisal Sharif
 • * Jonas Tekle
 • Robbin Isaksen.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!