Grorud viste karakter

Grorud viste karakter

 

Dalens beste fotballherrer tok utfordringen til trener Rolf Teigen på strak arm og leverte en knall andreomgang mot Elverum. Med det berget de også ett poeng.

Skrevet av:

- Helt herlig å sette inn den siste ballen. Det er en liten stund siden jeg scoret på hjemmebane, og det var en lettelse å sette et par nå, sier to-målscorer Jonas Tekle.

Grorud-spissen fastsatte lørdagens hjemmekamp mot Elverum til 3-3 på overtid etter en forrykende andre omgang.

- Vi var uheldige som lå under med 0-2 til pause, men det var herlig å se at vi kom tilbake. Vi viste karakter og jobbet hardt for hverandre. Gøy å se at vi har vokst på den korte tiden i 2. divisjon. Nå håper jeg vi kan fortsette i den samme stilen. Jeg er uansett sugen på å fortsette med å score mål, sier Tekle.

Spilte som mannfolk

Også kaptein Jens Andersen Grønhaug fremhever laginnsatsen.

- Å slå tilbake mot Elverum, som har sluppet inn færrest mål i avdelingen og er en av de store favorittene, viser at vi har kommet en vei. I pausen utfordret Rolf Teigen oss, og alle tok ansvar. Vi trykket til, spilte som mannfolk, og var det klart beste laget, sier kapteinen.

Både han og Jonas Tekle mener også at Grorud muligens hadde fortjent alle tre poengene.

- Ja, jeg mener vi fortjente å vinne, sier Tekle.

- Ett poeng er bra. Vi skal være fornøyd med det, men tre hadde selvfølgelig smakt bedre, sier Andersen Grønhaug.

Fotball, 2. div., avd. 1, herrer:

Grorud - Elverum 3-3 (0-2)

Grorud kunstgress

Tilskuere: 200

Dommer:

Ola Skjørli Oterhals

Gule kort: Emilio Garcia og Faisal Sharif

Mål for Grorud: Jonas

Tekle 2 og Faisal Sharif

Groruds lag (4-4-1-1): Erik Walcott, Hareet Singh, Jens Andersen Grønhaug, Emilio Garcia, Moa Ali Essaidi (Shariff Cham fra 86.), Anders Hatlén, Rocky Lekaj, Robbin Isaksen (Ilias El Hafedi fra 59.), Zacaria Maazouzi (Kristian Fjeldstad fra 90.), Faisal Sharif og Jonas Tekle.

Stjernene:

 • ** Faisal Sharif
 • * Jonas Tekle
 • Robbin Isaksen.

 

Siste nytt i Sport

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

 • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

 • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

 • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

 
Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

 • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

 
Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!