Grorud viste klasse

Grorud viste klasse

 

I det mange trodde kunne bli et spennende og tett lokaloppgjør viste Grorud seg flere klasser bedre enn Hasle/Løren. Nå ser Grorud kun oppover på tabellen.

Mange trodde at Hasle/Løren i det minste skulle være med å gi Grorud kamp i lørdagens lokaloppgjør på «Gullet». Slik gikk det overhodet ikke. Allerede fra starten av kampen kjempet Grorud aggressivt og satte Hasle/Løren ut av stilen. De tok en tidlig ledelse ved Shire Stamdnes Abdi, og pøste på med sjanser. Rett før pause kunne Abdi, absolutt fortjent, øke ledelsen til 2-0.

I pausen hadde tydeligvis Hasle/Løren hatt en «pep-talk». I hvert fall virket det slik da midtstopper Ivar André Anderssen skrek og manet lagkameratene til innsats før andre omgang. 15 sekunder senere var det derimot duket for en ny Grorud-scoring da Erling Nilsen hamret ballen inn på sitt første spark for dagen.

Kort tid etter falt nevnte Nilsen i en duell med Anderssen, og Grorud fikk en straffe som ingen i Hasle/Løren-laget syntes noe om. Hakia Hrnic satte den kontrollert inn, og Grorud hadde i realiteten gjort kort prosess og avgjort kampen.

Likevel pøste de på med sjanser, og burde økt ledelsen med flere mål. I stedet roet de seg ned de siste 20 minuttene, og lot Hasle/Løren få bli med i kampen igjen. Hasle/Løren kom likevel ikke nærmere enn en scoring fra hver av Hunemo-gutta, og måtte innse at de hadde blitt utspilt av Grorud.

I Grorud var de som vanlig ikke helt fornøyd.

- Vi var bra i 80 minutter, og vi hadde total kontroll på kampen. Likevel er det irriterende at vi slipper inn to mål på slutten. Totalt sett var det likevel bra. Vi føler vi satte skapet på plass, sier lagleder Jan Erik Johansen.

- Skulle dere ikke scoret flere?

- Jo, absolutt burde vi det. Likevel var vi overlegne, men Hasle/Løren var ikke det dårligste laget vi har møtt i sesongen, sier han.

Kvalitet

Hasle/Løren-trener Kai Arild Lund hadde ingen unnskyldninger, men fant fram superlativene etter kampen.

- Grorud var utrolig gode, og det er uten tvil det beste laget vi har møtt i år. Første omgangen deres var fantastisk. Fortsetter de i det sporet kan de starte å tenke på hva de skal gjøre i kvalikken, sier han.

- Hva med Hasle/Lørens spill i denne kampen. Det er ikke vanlig å se dere stå og male på med 40-meters pasninger oppover banen?

- Vi ble redde for å spille ball. Når vi spiller på den måten er vi dårlige. Jeg er likevel fornøyd med de siste 20 minuttene. Da slapper Grorud mer av, og vi starter å spille litt ball. Da scorer vi jo to mål, sier han.

Lund trekker også fram Groruds Rune Gjertsen som en klassespiller.

- Vi ble løpt over av hurtige og tekniske Grorud-spillere. Når det er sagt er det én mann som imponerte meg mer enn alle andre, og det er Rune Gjertsen. Han gjør det enhver fotballspiller burde gjort, og viser at han er utrolig fotballsmart. Han leser ting før det skjer, og tar ut enormt med rom. Jeg er imponert over at han holder ut, sier Lund.

Også Groruds lagleder Jan Erik Johansen stråler over kvaliteten i stallen.

- Jeg har vært med Grorud i 20 år, men jeg har aldri sett en så god stall. Vi har spillere ute, men vi plukker bare inn noen som gjør jobben like bra. Det er utrolig deilig, sier han.

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Grorud - Hasle/Løren 4-2 (2-0)

Gullet

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Frode Iversen

Gule kort: Emrah Mutlu (Grorud), Daniel Hamnes (H/L).

Mål for Grorud: Shire Stamdnes Abdi 2, Erling Knutsen, Hakia Hrnic.

Mål for Hasle/Løren: Magnus Hunemo, Trygve Hunemo.

Groruds lag (4-4-2): Lars Gøran Engebråten, Morten Larssen, Hakia Hrnic, Christen Seeberg, Andreas Gjesvold, Guleid «Gulli» Arab, Rune Gjertsen (Glenn Heidenstrøm fra 69.), Emrah Mutlu, Issam Bouiri (Erling Nilsen fra 45.), Eirik Berg, Shire Stamdnes Abdi.

Hasle/Lørens lag (4-4-2): Svend Nordstrand, Aksel Guerra, Ivar André Anderssen, Trygve Hunemo, Daniel Hamnes, Eirik Lyssand (Fredrik Lied fra 60.), Jonas Skjerve (Tore Tveit fra 59.), Henrik Thorbjørnsen, Fredrik Pettersen, Magnus Hunemo, Adrian Thun (Joakim Skjerve fra 75.).

Stjernene:

 • ** Christen Seeberg

  (Grorud)

 • * Shire Stamdnes Abdi

  (Grorud), Magnus

  Hunemo (H/L)

 • Rune Gjertsen

  (Grorud), Aksel

  Guerra (H/L).

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!