ANNONSE

Groruddalens nye dronninger

Groruddalens nye dronninger

 

To seiere av to mulige mot Sveiva, og tabelltoppen i eliteserien lyver ikke. Målløs har nå tatt Sveivas status som dalens innebandydronninger. En status de viste de fortjener etter søndagens lokaloppgjør i Romsåshallen.

Sveivas hegemoni som Groruddalens beste damelag i innebandy er nå over. Vårt beste lag heter Målløs og holder til på Romsås. For andre gang denne sesongen satte de Sveiva på plass i et lokaloppgjør da lagene barket sammen på søndag.

Selv om poengene endte hos hjemmelaget beholdt Målløs-treneren sin sedvanlige rolige innstilling.

- Vi har en god førsteperiode, men slipper Sveiva inn i kampen igjen. Det er positivt at vi vinner, men vi gjør det av og til for spennende for oss selv. Likevel vil jeg fremheve fighterviljen og moralen til jentene. De har en utrolig «go» og vi rider på en positiv bølge. Det er virkelig moro å være en del av dette teamet, sier han.

- Det er andre gang dere slår Sveiva i år. Hva gjør dere bedre?

- Om vi er så mye bedre vet jeg ikke, men vi har ingenting å tape. Vi har det bare moro med innebandyen, og kanskje det hjelper oss, sier han.

- Dere leder serien, og har slått Sveiva to ganger. Da er dere vel et bedre lag?

- På tabellen ja, men Sveiva er nok bedre på mye. Vi står for en litt annen innebandy og kultur. Vi er mer lik Holmlia i spillestil, mens Sveiva er mer spillende som Tunet, sier han.

- Men det må vel være moro å ta skalpen til Sveiva?

 - Det er alltid gøy å slå storesøster, jeg skal innrømme det.

- Dere er vel storesøstre nå?

- Vi har fortsatt ikke bevist noe. Vi kan fremdeles havne bak Sveiva hvis vi taper resten av kampene våre, sier han.

- Med ti seire av 11 mulige er det vel lite som tyder på det. Er du alltid så forsiktig?

- Hehe, du er ikke den første som sier det, men jeg vet hvordan det er å gå på en smell. Vår styrke er at vi tar én periode av gangen, og ikke slapper av, sier han.

- Har du tro på at dere kan vinne serien?

- Hehe, spør meg etter Holmlia-kampen. Jeg har nok tro på at vi kan klare det, men det er ikke alltid at tro er reelt. Jeg har hatt Tunet som seriefavoritt i hele år, og det står jeg for.

- Jeg spør igjen, vinner dere serien?

- Hehe, vi har medaljefart, jeg skal innrømme det. Vi trenger bare et poeng til for å sikre semifinale i NM, mens vi trenger to poeng til for å sikre bronsen. Det blir spennende. Det viktigste er at alle i Målløs syntes at det er utrolig moro om dagen, sier han.

Slagen, ikke slått

I Sveiva-leiren var stemningen revansjefull.

- Nok en gang taper vi med ett mål, men med normal utteling skulle vi scoret mange flere. Jeg er skuffet over at vi ikke tar vare på sjansene våre. Vi sliter med uttellingen i år, sier trener Bård Børresen.

- Målløs har slått dere to ganger i år. Er de det beste damelaget i dalen?

- Hehe, det er et ledende spørsmål. Jeg skal svare deg sikkert etter NM-sluttspillet, men jeg føler vel fortsatt at vi er et bedre innebandylag. Likevel jeg tar av meg hatten for det Målløs har prestert, og for det Espen Hoff har gjort i klubben. Det er en kjempejobb, og jeg tror de vil bli seriemestre, sier han.

Børresen håper imidlertid at lagene møtes i NM.

- Vi er gira på å ta dem og revansjere oss. Vi skal ta dem over fem kamper, sier han.

Innebandy, eliteserien, damer:

Målløs - Sveiva 4-3

(2-0, 2-3, 0-0).

Romsåshallen

Tilskuere: 102

Dommere: Sørensen/Johannessen

Mål Målløs: Ingvild Ruud 2, Sandra Sjöström, Sofia Sundqvist.

Mål Sveiva: Simone Järvinen, Jennie Edvaldsson, Kristine Torp.

Utv.: Målløs 1x2 min., Sveiva 1x2 min.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE