Groruddalens nye dronninger

Groruddalens nye dronninger

 

To seiere av to mulige mot Sveiva, og tabelltoppen i eliteserien lyver ikke. Målløs har nå tatt Sveivas status som dalens innebandydronninger. En status de viste de fortjener etter søndagens lokaloppgjør i Romsåshallen.

Sveivas hegemoni som Groruddalens beste damelag i innebandy er nå over. Vårt beste lag heter Målløs og holder til på Romsås. For andre gang denne sesongen satte de Sveiva på plass i et lokaloppgjør da lagene barket sammen på søndag.

Selv om poengene endte hos hjemmelaget beholdt Målløs-treneren sin sedvanlige rolige innstilling.

- Vi har en god førsteperiode, men slipper Sveiva inn i kampen igjen. Det er positivt at vi vinner, men vi gjør det av og til for spennende for oss selv. Likevel vil jeg fremheve fighterviljen og moralen til jentene. De har en utrolig «go» og vi rider på en positiv bølge. Det er virkelig moro å være en del av dette teamet, sier han.

- Det er andre gang dere slår Sveiva i år. Hva gjør dere bedre?

- Om vi er så mye bedre vet jeg ikke, men vi har ingenting å tape. Vi har det bare moro med innebandyen, og kanskje det hjelper oss, sier han.

- Dere leder serien, og har slått Sveiva to ganger. Da er dere vel et bedre lag?

- På tabellen ja, men Sveiva er nok bedre på mye. Vi står for en litt annen innebandy og kultur. Vi er mer lik Holmlia i spillestil, mens Sveiva er mer spillende som Tunet, sier han.

- Men det må vel være moro å ta skalpen til Sveiva?

 - Det er alltid gøy å slå storesøster, jeg skal innrømme det.

- Dere er vel storesøstre nå?

- Vi har fortsatt ikke bevist noe. Vi kan fremdeles havne bak Sveiva hvis vi taper resten av kampene våre, sier han.

- Med ti seire av 11 mulige er det vel lite som tyder på det. Er du alltid så forsiktig?

- Hehe, du er ikke den første som sier det, men jeg vet hvordan det er å gå på en smell. Vår styrke er at vi tar én periode av gangen, og ikke slapper av, sier han.

- Har du tro på at dere kan vinne serien?

- Hehe, spør meg etter Holmlia-kampen. Jeg har nok tro på at vi kan klare det, men det er ikke alltid at tro er reelt. Jeg har hatt Tunet som seriefavoritt i hele år, og det står jeg for.

- Jeg spør igjen, vinner dere serien?

- Hehe, vi har medaljefart, jeg skal innrømme det. Vi trenger bare et poeng til for å sikre semifinale i NM, mens vi trenger to poeng til for å sikre bronsen. Det blir spennende. Det viktigste er at alle i Målløs syntes at det er utrolig moro om dagen, sier han.

Slagen, ikke slått

I Sveiva-leiren var stemningen revansjefull.

- Nok en gang taper vi med ett mål, men med normal utteling skulle vi scoret mange flere. Jeg er skuffet over at vi ikke tar vare på sjansene våre. Vi sliter med uttellingen i år, sier trener Bård Børresen.

- Målløs har slått dere to ganger i år. Er de det beste damelaget i dalen?

- Hehe, det er et ledende spørsmål. Jeg skal svare deg sikkert etter NM-sluttspillet, men jeg føler vel fortsatt at vi er et bedre innebandylag. Likevel jeg tar av meg hatten for det Målløs har prestert, og for det Espen Hoff har gjort i klubben. Det er en kjempejobb, og jeg tror de vil bli seriemestre, sier han.

Børresen håper imidlertid at lagene møtes i NM.

- Vi er gira på å ta dem og revansjere oss. Vi skal ta dem over fem kamper, sier han.

Innebandy, eliteserien, damer:

Målløs - Sveiva 4-3

(2-0, 2-3, 0-0).

Romsåshallen

Tilskuere: 102

Dommere: Sørensen/Johannessen

Mål Målløs: Ingvild Ruud 2, Sandra Sjöström, Sofia Sundqvist.

Mål Sveiva: Simone Järvinen, Jennie Edvaldsson, Kristine Torp.

Utv.: Målløs 1x2 min., Sveiva 1x2 min.

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!