Gull til Heidi Hille Arnesen... igjen

Gull til Heidi Hille Arnesen... igjen

 

Styrkeløfteren Heidi Hille Arnesen sikret seg sitt sjette NM-gull i helgen med en serie på totalt 517,5 kilo. Det var fem deltakere i klassen, og med ...

Styrkeløfteren Heidi Hille Arnesen sikret seg sitt sjette NM-gull i helgen med en serie på totalt 517,5 kilo. Det var fem deltakere i klassen, og med den krystallklar ledelse etter to løft tok hun et sikringsløft på 185 kilo i markløft for i sikre gullet. Arnesen snuste også på kongepokalen. Da måtte hun løfte 297,5 kilo i markløft (2,5 kilo over personlig rekord), men to forsøk på det endte kun med at vekstangen kom til knærne. Etter Norgesmesterskapet i Molde ble Hille Arnesen tildelt Elitefatet, som er NSFs høyeste utmerkelse.

Siste nytt i Sport

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.