H/L sløste, men vant

H/L sløste, men vant

 

Hasle/Løren vant 2-0, og selv om treneren er fornøyd skulle han helst hatt flere scoringer.

Hasle/Lørens trener, Kai Arild Lund, hadde få ord etter at laget hans slo Kurer 2-0 på hjemmebane.

- Dette var en kamp på det middelmådige, og det var et sjansesløseri uten like, men det var en trygg seier, sier han.

- Og det med superspiss, Adrian Thun, på banen?

- Adrian har tre i stolpen, og flere alene med keeper. Han skaper enormt mye, og selv om vi burde scoret mange flere, er det positivt at vi kommer til alle sjansene, sier Lund.

Hasle/Løren tok tre nye poeng, og befestet sin posisjon på bronseplassen, samtidig som serietoer Frigg tapte sin kamp. Dermed er Hasle/Løren kun to poeng bak.

- Det ser jo veldig bra ut. Nå går vi for å vinne resten, sier han.

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Hasle/Løren - Kurer 2-0 (2-0)

Lørenbanen

Tilskuere: ca. 20.

Dommer: Øyvind Pettersen

Mål for Hasle/Løren: Eirik Lyssand, Craig R. Bøthun

Hasle/Lørens lag (4-4-2):Terje Svenkerud, Aksel Guerra (Tom-Erik Falck-Ytter fra 85.), Trygve Hunemo, Henrik Thorbjørnsen, Craig R. Bøthun, Fredrik Pettersen, Jonas Skjerve, Tore Tveit, Eirik Lyssand, Adrian Thun, Magnus Hunemo (Lars Erik Nygård fra 67.)

Stjernene:

  • ** Eirik Lyssand
  • *  Adrian Thun
  •     Craig R. Bøthun

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.