Har Tommy gått rett i fella?

Har Tommy gått rett i fella?

 

Storhamar-trener Arne Senstad mener Vestli-treneren har yppet seg for mye i pressen. Det skal han få angre på.

- Jeg har fått med meg at Tommy Skjelstad har vært ganske høyt ute i media foran kampen. Det er nok ikke så taktisk smart, for da blir nemlig jeg så barnslig at jeg skjerper meg en del. Vi skal ned til Groruddalen for å gå videre i NM. Jeg både tror og håper vi klarer å ta oss videre til neste runde, sier Arne Senstad.

Storhamar-treneren innrømmer at han ikke vet for mye om dalens flaggskip i håndball, men tror likevel at hans Postenliga-lag vil seire greit i torsdagens NM-kamp.

- Vi kommer til å slå dem. Vestli skal få kjørt seg, men selvfølgelig må vi legge ned en innsats vi også, sier han.

- I forrige runde vant dere med over 30 mål mot Lunner som er i Vestlis divisjon. Regner dere med like mye i denne kampen?

- Nei, det gjør vi ikke. Vi har respekt for enhver motstander, og vi trodde ikke vi ville vinne med så mange mot Lunner heller. Går vi ut i hundre tror jeg vi kan slå dem med en del mål, men det kommer helt an på hvordan vi selv løser jobben. Vi tar denne kampen på alvor, sier han.

Godt fornøyd

Tommy Skjelstad synes det er moro hvis han har klart å tirre på seg Storhamar-treneren.

- Kommer Senstad ned hit fullt skjerpet og klar for å klå oss blir jeg glad. Da får vi den beste motstanden vi kan få, sier Skjelstad.

Han er fullt klar over at Vestli er underdogs, men bryr seg ikke nevneverdig om det.

- Vi blåser i Storhamar. Målet vårt er å spille vårt eget spill, og sørge for at Storhamar må være på tå hev kampen igjennom. Da vil vi være fornøyd.

- Har vi en maksimal dag, holder Storhamar under 25 scoringer, og får det til å kladde litt for dem, kan det bli spennende, sier Tommy Skjelstad.

Likevel er han fullt klar over Storhamars kvaliteter.

- De har en heidundrandes førstesekser, flere lovende ungjenter og en god trener. De har kvaliteter som er ekstreme, selv i norsk toppstandard, sier Skjelstad.

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.