Har Tommy gått rett i fella?

Har Tommy gått rett i fella?

 

Storhamar-trener Arne Senstad mener Vestli-treneren har yppet seg for mye i pressen. Det skal han få angre på.

Skrevet av:

- Jeg har fått med meg at Tommy Skjelstad har vært ganske høyt ute i media foran kampen. Det er nok ikke så taktisk smart, for da blir nemlig jeg så barnslig at jeg skjerper meg en del. Vi skal ned til Groruddalen for å gå videre i NM. Jeg både tror og håper vi klarer å ta oss videre til neste runde, sier Arne Senstad.

Storhamar-treneren innrømmer at han ikke vet for mye om dalens flaggskip i håndball, men tror likevel at hans Postenliga-lag vil seire greit i torsdagens NM-kamp.

- Vi kommer til å slå dem. Vestli skal få kjørt seg, men selvfølgelig må vi legge ned en innsats vi også, sier han.

- I forrige runde vant dere med over 30 mål mot Lunner som er i Vestlis divisjon. Regner dere med like mye i denne kampen?

- Nei, det gjør vi ikke. Vi har respekt for enhver motstander, og vi trodde ikke vi ville vinne med så mange mot Lunner heller. Går vi ut i hundre tror jeg vi kan slå dem med en del mål, men det kommer helt an på hvordan vi selv løser jobben. Vi tar denne kampen på alvor, sier han.

Godt fornøyd

Tommy Skjelstad synes det er moro hvis han har klart å tirre på seg Storhamar-treneren.

- Kommer Senstad ned hit fullt skjerpet og klar for å klå oss blir jeg glad. Da får vi den beste motstanden vi kan få, sier Skjelstad.

Han er fullt klar over at Vestli er underdogs, men bryr seg ikke nevneverdig om det.

- Vi blåser i Storhamar. Målet vårt er å spille vårt eget spill, og sørge for at Storhamar må være på tå hev kampen igjennom. Da vil vi være fornøyd.

- Har vi en maksimal dag, holder Storhamar under 25 scoringer, og får det til å kladde litt for dem, kan det bli spennende, sier Tommy Skjelstad.

Likevel er han fullt klar over Storhamars kvaliteter.

- De har en heidundrandes førstesekser, flere lovende ungjenter og en god trener. De har kvaliteter som er ekstreme, selv i norsk toppstandard, sier Skjelstad.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!