Har Tommy gått rett i fella?

Har Tommy gått rett i fella?

 

Storhamar-trener Arne Senstad mener Vestli-treneren har yppet seg for mye i pressen. Det skal han få angre på.

Skrevet av:

- Jeg har fått med meg at Tommy Skjelstad har vært ganske høyt ute i media foran kampen. Det er nok ikke så taktisk smart, for da blir nemlig jeg så barnslig at jeg skjerper meg en del. Vi skal ned til Groruddalen for å gå videre i NM. Jeg både tror og håper vi klarer å ta oss videre til neste runde, sier Arne Senstad.

Storhamar-treneren innrømmer at han ikke vet for mye om dalens flaggskip i håndball, men tror likevel at hans Postenliga-lag vil seire greit i torsdagens NM-kamp.

- Vi kommer til å slå dem. Vestli skal få kjørt seg, men selvfølgelig må vi legge ned en innsats vi også, sier han.

- I forrige runde vant dere med over 30 mål mot Lunner som er i Vestlis divisjon. Regner dere med like mye i denne kampen?

- Nei, det gjør vi ikke. Vi har respekt for enhver motstander, og vi trodde ikke vi ville vinne med så mange mot Lunner heller. Går vi ut i hundre tror jeg vi kan slå dem med en del mål, men det kommer helt an på hvordan vi selv løser jobben. Vi tar denne kampen på alvor, sier han.

Godt fornøyd

Tommy Skjelstad synes det er moro hvis han har klart å tirre på seg Storhamar-treneren.

- Kommer Senstad ned hit fullt skjerpet og klar for å klå oss blir jeg glad. Da får vi den beste motstanden vi kan få, sier Skjelstad.

Han er fullt klar over at Vestli er underdogs, men bryr seg ikke nevneverdig om det.

- Vi blåser i Storhamar. Målet vårt er å spille vårt eget spill, og sørge for at Storhamar må være på tå hev kampen igjennom. Da vil vi være fornøyd.

- Har vi en maksimal dag, holder Storhamar under 25 scoringer, og får det til å kladde litt for dem, kan det bli spennende, sier Tommy Skjelstad.

Likevel er han fullt klar over Storhamars kvaliteter.

- De har en heidundrandes førstesekser, flere lovende ungjenter og en god trener. De har kvaliteter som er ekstreme, selv i norsk toppstandard, sier Skjelstad.

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!