Har Tommy gått rett i fella?

Har Tommy gått rett i fella?

 

Storhamar-trener Arne Senstad mener Vestli-treneren har yppet seg for mye i pressen. Det skal han få angre på.

Skrevet av:

- Jeg har fått med meg at Tommy Skjelstad har vært ganske høyt ute i media foran kampen. Det er nok ikke så taktisk smart, for da blir nemlig jeg så barnslig at jeg skjerper meg en del. Vi skal ned til Groruddalen for å gå videre i NM. Jeg både tror og håper vi klarer å ta oss videre til neste runde, sier Arne Senstad.

Storhamar-treneren innrømmer at han ikke vet for mye om dalens flaggskip i håndball, men tror likevel at hans Postenliga-lag vil seire greit i torsdagens NM-kamp.

- Vi kommer til å slå dem. Vestli skal få kjørt seg, men selvfølgelig må vi legge ned en innsats vi også, sier han.

- I forrige runde vant dere med over 30 mål mot Lunner som er i Vestlis divisjon. Regner dere med like mye i denne kampen?

- Nei, det gjør vi ikke. Vi har respekt for enhver motstander, og vi trodde ikke vi ville vinne med så mange mot Lunner heller. Går vi ut i hundre tror jeg vi kan slå dem med en del mål, men det kommer helt an på hvordan vi selv løser jobben. Vi tar denne kampen på alvor, sier han.

Godt fornøyd

Tommy Skjelstad synes det er moro hvis han har klart å tirre på seg Storhamar-treneren.

- Kommer Senstad ned hit fullt skjerpet og klar for å klå oss blir jeg glad. Da får vi den beste motstanden vi kan få, sier Skjelstad.

Han er fullt klar over at Vestli er underdogs, men bryr seg ikke nevneverdig om det.

- Vi blåser i Storhamar. Målet vårt er å spille vårt eget spill, og sørge for at Storhamar må være på tå hev kampen igjennom. Da vil vi være fornøyd.

- Har vi en maksimal dag, holder Storhamar under 25 scoringer, og får det til å kladde litt for dem, kan det bli spennende, sier Tommy Skjelstad.

Likevel er han fullt klar over Storhamars kvaliteter.

- De har en heidundrandes førstesekser, flere lovende ungjenter og en god trener. De har kvaliteter som er ekstreme, selv i norsk toppstandard, sier Skjelstad.

 

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!