Har Tommy gått rett i fella?

Har Tommy gått rett i fella?

 

Storhamar-trener Arne Senstad mener Vestli-treneren har yppet seg for mye i pressen. Det skal han få angre på.

- Jeg har fått med meg at Tommy Skjelstad har vært ganske høyt ute i media foran kampen. Det er nok ikke så taktisk smart, for da blir nemlig jeg så barnslig at jeg skjerper meg en del. Vi skal ned til Groruddalen for å gå videre i NM. Jeg både tror og håper vi klarer å ta oss videre til neste runde, sier Arne Senstad.

Storhamar-treneren innrømmer at han ikke vet for mye om dalens flaggskip i håndball, men tror likevel at hans Postenliga-lag vil seire greit i torsdagens NM-kamp.

- Vi kommer til å slå dem. Vestli skal få kjørt seg, men selvfølgelig må vi legge ned en innsats vi også, sier han.

- I forrige runde vant dere med over 30 mål mot Lunner som er i Vestlis divisjon. Regner dere med like mye i denne kampen?

- Nei, det gjør vi ikke. Vi har respekt for enhver motstander, og vi trodde ikke vi ville vinne med så mange mot Lunner heller. Går vi ut i hundre tror jeg vi kan slå dem med en del mål, men det kommer helt an på hvordan vi selv løser jobben. Vi tar denne kampen på alvor, sier han.

Godt fornøyd

Tommy Skjelstad synes det er moro hvis han har klart å tirre på seg Storhamar-treneren.

- Kommer Senstad ned hit fullt skjerpet og klar for å klå oss blir jeg glad. Da får vi den beste motstanden vi kan få, sier Skjelstad.

Han er fullt klar over at Vestli er underdogs, men bryr seg ikke nevneverdig om det.

- Vi blåser i Storhamar. Målet vårt er å spille vårt eget spill, og sørge for at Storhamar må være på tå hev kampen igjennom. Da vil vi være fornøyd.

- Har vi en maksimal dag, holder Storhamar under 25 scoringer, og får det til å kladde litt for dem, kan det bli spennende, sier Tommy Skjelstad.

Likevel er han fullt klar over Storhamars kvaliteter.

- De har en heidundrandes førstesekser, flere lovende ungjenter og en god trener. De har kvaliteter som er ekstreme, selv i norsk toppstandard, sier Skjelstad.

 

Siste nytt i Sport

Vant i Camp Grasrot

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

45 år med basketmoro

 • Ammerud Open

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Grei Kvinner Elite spisser skruknottene før sesongen:

Vil fortsette framgangen

 • Gre Kvinner Elite

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

 
Lærer bort selvforsvar - der folk er

Lærer bort selvforsvar - der folk er

 • Selvforsvar

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Grorud går for gull!

Grorud går for gull!

 • Fotball

Etter omleggingen av seriesystemet er konkurransen i PostNord-ligaen hardere enn noensinne. Det skremmer imidlertid ikke Groruds fotballherrer. De er klare i sin tale og går for gull og opprykk til OBOS-ligaen.

Storfint besøk på Årvoll

Storfint besøk på Årvoll

 • Ronny Deila

Den store kompetanselørdagen ble en stor suksess for fotballgruppa i Årvoll IL.

 
Vestli ville mest

Kampen om Stovner:

Vestli ville mest

 • Fotball

Rommen gikk ut høyt før sesongen, mens Vestli såvidt beholdt plassen i fjorårets 4. divisjon. Likevel var det de grønnkledde som gikk seirende ut av årets første lokalderby.

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

 • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

 
Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!