Hasle/Løren best av alle

Hasle/Løren best av alle

 

Onsdag fikk Hasle/Løren bekreftelsen på at de var fjorårets beste idrettslag i Oslo. Dermed blir Hasle/Løren det andre idrettslaget fra Groruddalen som tar hjem prisen på to år.

- Vi er overveldet og kjempestolte av å få denne prisen. Det viser seg at her i dalen, hvor man tilsynelatende skal ha så mange problemer, uansett ikke har noen idrettsproblemer.

- Furuset tok prisen i fjor, mens vi tar den nå. Det er bevis for at de store klubbene holder ungdommen i gang og at idretten samler, sier lederen for Hasle/Løren idrettslag, Terje Nyhaug.

Selv visste han ikke begrunnelsen før han kom til premieutdelingen, men har gjort seg noen tanker om hva som gjorde at akkurat Hasle/Løren fortjente æren og premien på 15.000 kroner.

- Vi driver idrett på mange forskjellige områder. Dette gleder mange forskjellige mennesker og vi har flotte anlegg som ishall, idrettshall og kunstgressbaner. I tillegg har vi en egen skole på området vårt.

- De har muligens også lagt merke til vårt arbeid for ungdom. I sommerferien holdt vi anleggene oppe i fem av åtte uker på dugnad, og vi arrangerte i tillegg fotballskole, hockeyskole og gatekamp. Anleggene våre ligger ikke akkurat øde, og det kan ha vært en medvirkende årsak, sier han.Kjent for dugnadsånden


Hasle/Løren har blitt godt kjent for sin dugnadsvilje innad i laget.

- Vi holder anlegget ved like og bygger samtidig stadig ut. Vi har en gruppe med pensjonister som trår til og fikser opp i det vi trenger, og hver mandag er det en dugnadsgjeng som styrer og steller på anlegget.

- Vi har dessuten bygd ut hele anlegget vårt selv, det vil si det vi har lov til å gjøre.

- Dette bidrar til at det sosiale aspektet i klubben er levende. Det er mange folk som hører om miljøet vårt og kommer til oss. Alle trives godt her i Hasle/Løren, forteller Nyhaug.

Spot on

Det Nyhaug forteller til Akers Avis Groruddalen gjenspeiler seg i begrunnelsen fra Oslo Idrettskrets.

«Hasle/Løren er det største og mest vitale idrettslaget i Bjerke bydel. Klubben er et allidrettslag med mange aktiviteter på programmet både for egne medlemmer og uorganiserte.

Klubben formidler dessuten aktivitetstilbud til skoleungdom fra fjerde til syvende trinn.

Klubben har med stort innslag av dugnad realisert kunstisbane, innendørshall x 2, klubbhus, to kunsgressbaner, skileikanlegg og et minigolfanlegg.

Klubben samarbeider også til det beste for bydelens ungdommer og har etablert konstruktive samarbeid med Løren, Årvoll og Bjerke skole. Hasle/Løren har også tilrettelagt for og bidratt til samarbeidsprosjekter med andre lag i bydelen.

Klubben ser for seg videre oppussing og utvikling av idrettsanleggene og tilbudet til folket.

Hasle/Løren IL er en meget verdig vinner av prisen til årets idrettslag,» står det i et utdrag fra begrunnelsen.

- Hva skal dere gjøre med pengene dere nå får?

- Hver eneste krone av de 15.000 skal bli brukt på ungene og det sportslige tilbudet til dem.

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!