ANNONSE

Hasle/Løren best av alle

Hasle/Løren best av alle

 

Onsdag fikk Hasle/Løren bekreftelsen på at de var fjorårets beste idrettslag i Oslo. Dermed blir Hasle/Løren det andre idrettslaget fra Groruddalen som tar hjem prisen på to år.

- Vi er overveldet og kjempestolte av å få denne prisen. Det viser seg at her i dalen, hvor man tilsynelatende skal ha så mange problemer, uansett ikke har noen idrettsproblemer.

- Furuset tok prisen i fjor, mens vi tar den nå. Det er bevis for at de store klubbene holder ungdommen i gang og at idretten samler, sier lederen for Hasle/Løren idrettslag, Terje Nyhaug.

Selv visste han ikke begrunnelsen før han kom til premieutdelingen, men har gjort seg noen tanker om hva som gjorde at akkurat Hasle/Løren fortjente æren og premien på 15.000 kroner.

- Vi driver idrett på mange forskjellige områder. Dette gleder mange forskjellige mennesker og vi har flotte anlegg som ishall, idrettshall og kunstgressbaner. I tillegg har vi en egen skole på området vårt.

- De har muligens også lagt merke til vårt arbeid for ungdom. I sommerferien holdt vi anleggene oppe i fem av åtte uker på dugnad, og vi arrangerte i tillegg fotballskole, hockeyskole og gatekamp. Anleggene våre ligger ikke akkurat øde, og det kan ha vært en medvirkende årsak, sier han.

Kjent for dugnadsånden

Hasle/Løren har blitt godt kjent for sin dugnadsvilje innad i laget.

- Vi holder anlegget ved like og bygger samtidig stadig ut. Vi har en gruppe med pensjonister som trår til og fikser opp i det vi trenger, og hver mandag er det en dugnadsgjeng som styrer og steller på anlegget.

- Vi har dessuten bygd ut hele anlegget vårt selv, det vil si det vi har lov til å gjøre.

- Dette bidrar til at det sosiale aspektet i klubben er levende. Det er mange folk som hører om miljøet vårt og kommer til oss. Alle trives godt her i Hasle/Løren, forteller Nyhaug.

Spot on

Det Nyhaug forteller til Akers Avis Groruddalen gjenspeiler seg i begrunnelsen fra Oslo Idrettskrets.

«Hasle/Løren er det største og mest vitale idrettslaget i Bjerke bydel. Klubben er et allidrettslag med mange aktiviteter på programmet både for egne medlemmer og uorganiserte.

Klubben formidler dessuten aktivitetstilbud til skoleungdom fra fjerde til syvende trinn.

Klubben har med stort innslag av dugnad realisert kunstisbane, innendørshall x 2, klubbhus, to kunsgressbaner, skileikanlegg og et minigolfanlegg.

Klubben samarbeider også til det beste for bydelens ungdommer og har etablert konstruktive samarbeid med Løren, Årvoll og Bjerke skole. Hasle/Løren har også tilrettelagt for og bidratt til samarbeidsprosjekter med andre lag i bydelen.

Klubben ser for seg videre oppussing og utvikling av idrettsanleggene og tilbudet til folket.

Hasle/Løren IL er en meget verdig vinner av prisen til årets idrettslag,» står det i et utdrag fra begrunnelsen.

- Hva skal dere gjøre med pengene dere nå får?

- Hver eneste krone av de 15.000 skal bli brukt på ungene og det sportslige tilbudet til dem.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE