Hasle/Løren feide over Follos beste mannskap

Hasle/Løren feide over Follos beste mannskap

 

Hasle/Løren reiste onsdag kveld ut til Ski for å spille den utsatte kampen sin mot Follo 2. Groruddølene mishandlet et solid Follo-lag og vant til slutt 11-0.

Skrevet av:

 

- Jeg er utrolig overrasket over at vi vinner 11-0. Follo kom med alt de hadde tilgjengelig av A-lagsspillere, sier trener Kai Arild Lund om laget som har et A-lag i Adeccoligaen.


Da Akers Avis Groruddalen snakket med Lund på mandag, sa han at det beste for Hasle/Løren ville være om Follo mønstret sitt beste mannskap.

- Det er fordel oss om de stiller et sterkt lag. De hadde med én juniorspiller og resten var Adeccoliga-spillere. Det skjer noe med gutta når vi møter gode lag, mener Lund. 

Presset

Kampbildet var ganske likt som det var da Hasle/Løren møtte Sandefjord i cupen. De ble presset og spilt lave, men i stedet var det Hasle/Løren som fikk målene som skal ha ros for den defensive innsatsen som ble nedlagt. Etter 13 minutter ble Anders Mårdalen byttet ut med det som trolig er en strekk. Inn kom Johan Wahnstrøm, som ifølge Lund «vant midtbanen», i tillegg til å score tre ganger.

Etter omkring 25 minutter oppsto en uønsket situasjon. Henrik Thorbjørnsen takler en Follo-spiller som svarer med å kline til Thorbjørnsen. Hasle/Løren-spilleren dytter tilbake og begge ble belønnet med rødt kort av dommer Brage Sandmoen som til daglig dømmer i Tippeligaen.

Ikke over midten 

Stillingen til pause var 3-0 til Hasle/Løren. I garderoben ble de enige om å være kompakte og ta liten risiko.

- Vi forventer et enormt press, men i stedet er ikke Follo over midten. Vi scorer åtte mål i andre omgang, og det er åtte fine mål. Jeg bare nøt kampen fra siden, flirer Lund.

I «Groruddals-ligaen» er det relativt tett poengmessig. Hasle/Løren leder med ett poeng foran Grorud etter 10 serierunder. Målforskjell kan vise seg avgjørende etter hvert, og sånn sett kan Follo-kampen bli gull verdt for Hasle/Løren.

- Før denne kampen lå vi bak Grorud på målforskjell, men nå er vi plutselig syv foran. Det kan være et overtak, tror Lund.

Lite hvile

Mot Årvoll sist fredag leverte Hasle/Løren en heller begredelig innsats. Kai Arild Lund er ikke i tvil om hvor problemet ligger.

- Hadde vi levert 75 prosent av det vi gjorde i går, mot Årvoll, så ville vi vunnet med fem-seks mål. Vi hever og senker oss ut i fra motstanderens kvaliteter. Det er noen kortslutninger i hodet på gutta, sier Lund.

Hasle/Løren får kun hvile på torsdag, fordi på fredag gjester Kolbotn Lørenbanen og «Groruddals-ligaen» skal ta sommerferie. Lund sier det blir lett restitusjonstrening med noen morsomheter.

- Vi kommer til å møte forberedt, sier han med et smil.

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Follo 2 - Hasle/Løren 0-11

(0-3)

Ski kunstgress

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Brage Sandmoen

Røde kort: Henrik Thorbjørnsen

 

Mål for H/L: Johan Wahnstrøm 3, Adrian Thun 4, Magnus Paulsen, Daniel Hamnes, Anders Mårdalen, Fredrik Pettersen.

Hasle/Lørens lag (4-4-2): Sven Nordstrand, Aksel Guerra, Ivar Andre Anderssen, Magnus Paulsen, Christian Rem, Fredrik Pettersen, Henrik Thorbjørnsen, Anders Mårdalen (Johan Wahnstrøm fra 13), Daniel Hamnes, Adrian Thun og Magnus Hunemo.

Stjernene:

*** Johan Wahnstrøm

** Adrian Thun

* Magnus Hunemo

 

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!