Hasle/Løren feide over Follos beste mannskap

Hasle/Løren feide over Follos beste mannskap

 

Hasle/Løren reiste onsdag kveld ut til Ski for å spille den utsatte kampen sin mot Follo 2. Groruddølene mishandlet et solid Follo-lag og vant til slutt 11-0.

Tekst:

Publisert:

 

- Jeg er utrolig overrasket over at vi vinner 11-0. Follo kom med alt de hadde tilgjengelig av A-lagsspillere, sier trener Kai Arild Lund om laget som har et A-lag i Adeccoligaen.

Da Akers Avis Groruddalen snakket med Lund på mandag, sa han at det beste for Hasle/Løren ville være om Follo mønstret sitt beste mannskap.

- Det er fordel oss om de stiller et sterkt lag. De hadde med én juniorspiller og resten var Adeccoliga-spillere. Det skjer noe med gutta når vi møter gode lag, mener Lund. 

Presset

Kampbildet var ganske likt som det var da Hasle/Løren møtte Sandefjord i cupen. De ble presset og spilt lave, men i stedet var det Hasle/Løren som fikk målene som skal ha ros for den defensive innsatsen som ble nedlagt. Etter 13 minutter ble Anders Mårdalen byttet ut med det som trolig er en strekk. Inn kom Johan Wahnstrøm, som ifølge Lund «vant midtbanen», i tillegg til å score tre ganger.

Etter omkring 25 minutter oppsto en uønsket situasjon. Henrik Thorbjørnsen takler en Follo-spiller som svarer med å kline til Thorbjørnsen. Hasle/Løren-spilleren dytter tilbake og begge ble belønnet med rødt kort av dommer Brage Sandmoen som til daglig dømmer i Tippeligaen.

Ikke over midten 

Stillingen til pause var 3-0 til Hasle/Løren. I garderoben ble de enige om å være kompakte og ta liten risiko.

- Vi forventer et enormt press, men i stedet er ikke Follo over midten. Vi scorer åtte mål i andre omgang, og det er åtte fine mål. Jeg bare nøt kampen fra siden, flirer Lund.

I «Groruddals-ligaen» er det relativt tett poengmessig. Hasle/Løren leder med ett poeng foran Grorud etter 10 serierunder. Målforskjell kan vise seg avgjørende etter hvert, og sånn sett kan Follo-kampen bli gull verdt for Hasle/Løren.

- Før denne kampen lå vi bak Grorud på målforskjell, men nå er vi plutselig syv foran. Det kan være et overtak, tror Lund.

Lite hvile

Mot Årvoll sist fredag leverte Hasle/Løren en heller begredelig innsats. Kai Arild Lund er ikke i tvil om hvor problemet ligger.

- Hadde vi levert 75 prosent av det vi gjorde i går, mot Årvoll, så ville vi vunnet med fem-seks mål. Vi hever og senker oss ut i fra motstanderens kvaliteter. Det er noen kortslutninger i hodet på gutta, sier Lund.

Hasle/Løren får kun hvile på torsdag, fordi på fredag gjester Kolbotn Lørenbanen og «Groruddals-ligaen» skal ta sommerferie. Lund sier det blir lett restitusjonstrening med noen morsomheter.

- Vi kommer til å møte forberedt, sier han med et smil.

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Follo 2 - Hasle/Løren 0-11

(0-3)

Ski kunstgress

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Brage Sandmoen

Røde kort: Henrik Thorbjørnsen

 

Mål for H/L: Johan Wahnstrøm 3, Adrian Thun 4, Magnus Paulsen, Daniel Hamnes, Anders Mårdalen, Fredrik Pettersen.

Hasle/Lørens lag (4-4-2): Sven Nordstrand, Aksel Guerra, Ivar Andre Anderssen, Magnus Paulsen, Christian Rem, Fredrik Pettersen, Henrik Thorbjørnsen, Anders Mårdalen (Johan Wahnstrøm fra 13), Daniel Hamnes, Adrian Thun og Magnus Hunemo.

Stjernene:

*** Johan Wahnstrøm

** Adrian Thun

* Magnus Hunemo

 

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde.

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.