Hasle/Løren feide over Follos beste mannskap

Hasle/Løren feide over Follos beste mannskap

 

Hasle/Løren reiste onsdag kveld ut til Ski for å spille den utsatte kampen sin mot Follo 2. Groruddølene mishandlet et solid Follo-lag og vant til slutt 11-0.

Skrevet av:

 

- Jeg er utrolig overrasket over at vi vinner 11-0. Follo kom med alt de hadde tilgjengelig av A-lagsspillere, sier trener Kai Arild Lund om laget som har et A-lag i Adeccoligaen.

Da Akers Avis Groruddalen snakket med Lund på mandag, sa han at det beste for Hasle/Løren ville være om Follo mønstret sitt beste mannskap.

- Det er fordel oss om de stiller et sterkt lag. De hadde med én juniorspiller og resten var Adeccoliga-spillere. Det skjer noe med gutta når vi møter gode lag, mener Lund. 

Presset

Kampbildet var ganske likt som det var da Hasle/Løren møtte Sandefjord i cupen. De ble presset og spilt lave, men i stedet var det Hasle/Løren som fikk målene som skal ha ros for den defensive innsatsen som ble nedlagt. Etter 13 minutter ble Anders Mårdalen byttet ut med det som trolig er en strekk. Inn kom Johan Wahnstrøm, som ifølge Lund «vant midtbanen», i tillegg til å score tre ganger.

Etter omkring 25 minutter oppsto en uønsket situasjon. Henrik Thorbjørnsen takler en Follo-spiller som svarer med å kline til Thorbjørnsen. Hasle/Løren-spilleren dytter tilbake og begge ble belønnet med rødt kort av dommer Brage Sandmoen som til daglig dømmer i Tippeligaen.

Ikke over midten 

Stillingen til pause var 3-0 til Hasle/Løren. I garderoben ble de enige om å være kompakte og ta liten risiko.

- Vi forventer et enormt press, men i stedet er ikke Follo over midten. Vi scorer åtte mål i andre omgang, og det er åtte fine mål. Jeg bare nøt kampen fra siden, flirer Lund.

I «Groruddals-ligaen» er det relativt tett poengmessig. Hasle/Løren leder med ett poeng foran Grorud etter 10 serierunder. Målforskjell kan vise seg avgjørende etter hvert, og sånn sett kan Follo-kampen bli gull verdt for Hasle/Løren.

- Før denne kampen lå vi bak Grorud på målforskjell, men nå er vi plutselig syv foran. Det kan være et overtak, tror Lund.

Lite hvile

Mot Årvoll sist fredag leverte Hasle/Løren en heller begredelig innsats. Kai Arild Lund er ikke i tvil om hvor problemet ligger.

- Hadde vi levert 75 prosent av det vi gjorde i går, mot Årvoll, så ville vi vunnet med fem-seks mål. Vi hever og senker oss ut i fra motstanderens kvaliteter. Det er noen kortslutninger i hodet på gutta, sier Lund.

Hasle/Løren får kun hvile på torsdag, fordi på fredag gjester Kolbotn Lørenbanen og «Groruddals-ligaen» skal ta sommerferie. Lund sier det blir lett restitusjonstrening med noen morsomheter.

- Vi kommer til å møte forberedt, sier han med et smil.

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Follo 2 - Hasle/Løren 0-11

(0-3)

Ski kunstgress

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Brage Sandmoen

Røde kort: Henrik Thorbjørnsen

 

Mål for H/L: Johan Wahnstrøm 3, Adrian Thun 4, Magnus Paulsen, Daniel Hamnes, Anders Mårdalen, Fredrik Pettersen.

Hasle/Lørens lag (4-4-2): Sven Nordstrand, Aksel Guerra, Ivar Andre Anderssen, Magnus Paulsen, Christian Rem, Fredrik Pettersen, Henrik Thorbjørnsen, Anders Mårdalen (Johan Wahnstrøm fra 13), Daniel Hamnes, Adrian Thun og Magnus Hunemo.

Stjernene:

*** Johan Wahnstrøm

** Adrian Thun

* Magnus Hunemo

 

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!