Hasle/Løren feide over Gjøvik

Hasle/Løren feide over Gjøvik

 

Gjøvik hang med i den første perioden, men etter det tok kreftene slutt og Hasle/Løren vant meget komfortabelt 9-0 hjemme i Lørenhallen på onsdag.

Skrevet av:

- De var brukbare i den første perioden, men etter det var det ikke mye motsand, sier trener Jim Marthinsen.

Gjøvik kom med 13 spillere og kun to backpar. Da blir det tungt å stoppe ekstremt målkåte Hasle/Løren-løpere. Fredrik Thinn sørget for 1-0-ledelse etter første periode. I midtperioden scoret groruddølene ytterligere tre mål, men det burde vært mange flere. Med 4-0 etter to perioder ble det lekestue i den siste. Hasle/Løren ga seg ikke før det sto 9-0 på måltavla. Gjøviks beste spiller var utrolig nok keeper Emil Berg som fikk 66 skudd på seg i løpet av kampen.

- Vi er solide bakover og de slipper bare til i overtall. Det meste skjedde på deres banehalvdel, men keeperen fortjener ros. Han var deres beste spiller, men også han merket kjøret etter hvert, sier «Jimmer'n» som er opptatt av å komme i vinnersporet igjen etter tapet mot Tønsberg sist.

 Thinn runda 50

Det har blitt skrevet noen spaltemeter om brødrene Christian og Fredrik Thinn denne sesongen. I går satte de grå hår i hodet til Gjøvik-backene. Fredrik scoret fire mål og Christian hadde tre målgivende pasninger og ett mål. De fire poengene betyr at lillebror Christian rundet 50 målpoeng i årets 1. divisjon fordelt på 21 mål og 29 målgivende - det brukte han kun 16 kamper på. Det gir et snitt på over tre poeng pr. kamp.

- Det er helt utrolig. Christian har vært rå i år, men hele den rekka med Fredrik Thinn og Patrick Lund-Nilsen har vært bra. Rekka med Stian Granli, Ronny Jansson og Marius Andersen virker å være på gang den også, sier Marthinsen.

 

Unggutta slapp til

Den totale overkjøringen mot Gjøvik gjorde at «Jimmer'n» lot flere unggutter slippe til. Ole «Musa» Nikoma (20) scoret alene med keeper og Bendik Fürst Mustad (17) hadde en målgivende pasning til Jonas Nygårds 8-0-scoring.

- Det er moro når vi kan slippe til unggutta og de gjorde seg absolutt ikke bort. Jeg er ikke redd for å gi de sjansen flere ganger, sier treneren.

En trist nyhet er  at sesongen trolig er over for Peter Andersen. Årsaken skal være en blodpropp i leggen.

- Peter begynte å komme i form og han er en utrolig viktig senter for oss. Dette er veldig synd for både Peter og laget, sier Marthinsen.

 

Nummer to

Hasle/Løren uttalte at målsettingen denne sesongen var å være ett av de to beste lagene i 1. divisjon og dermed få en mulighet til å spille kvalifisering til Get-ligaen. Seieren mot Gjøvik fører laget opp på andreplass med like mange poeng som Grüner, men med en kamp mindre spilt. Tønsberg topper tabellen - ni poeng foran Hasle/Løren.

- Nå ligger vi der vi ønsker å være. Vi kan styre alt selv og er ikke avhengige av andre lag. Det blir utrolig viktig ikke å snuble mot de antatt dårligere lagene, sier Marthinsen.

Til helga gjester Manglerud Stars rekrutter Lørenhallen før «Vikingene» setter kursen mot Halden for å møte Comet på onsdag.

- Serien er halvspilt og vi ligger godt an. Tønsberg er på ingen måte umulige. Nå er alt opp til oss selv, avslutter han.

 Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Hasle/Løren - Gjøvik 9-0 (1-0, 3-0, 5-0)

Lørenhallen

Tilskuere: 68

Dommer: Anders Engdahl Sørensen

Mål for HL: Fredrik Thinn 4, Christian Thinn, Mats Johansen, Ole Nikoma, Stian Granli og Jonas Nygård.

Utvisninger: HL 8x2 min., 1x10 min. Gjøvik: 4x2 min.

Skudd: 66-24

 

 

Siste nytt i Sport

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

 
Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

 
Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!