Hasle/Løren feide over Gjøvik

Hasle/Løren feide over Gjøvik

 

Gjøvik hang med i den første perioden, men etter det tok kreftene slutt og Hasle/Løren vant meget komfortabelt 9-0 hjemme i Lørenhallen på onsdag.

Tekst:

Publisert:

- De var brukbare i den første perioden, men etter det var det ikke mye motsand, sier trener Jim Marthinsen.

Gjøvik kom med 13 spillere og kun to backpar. Da blir det tungt å stoppe ekstremt målkåte Hasle/Løren-løpere. Fredrik Thinn sørget for 1-0-ledelse etter første periode. I midtperioden scoret groruddølene ytterligere tre mål, men det burde vært mange flere. Med 4-0 etter to perioder ble det lekestue i den siste. Hasle/Løren ga seg ikke før det sto 9-0 på måltavla. Gjøviks beste spiller var utrolig nok keeper Emil Berg som fikk 66 skudd på seg i løpet av kampen.

- Vi er solide bakover og de slipper bare til i overtall. Det meste skjedde på deres banehalvdel, men keeperen fortjener ros. Han var deres beste spiller, men også han merket kjøret etter hvert, sier «Jimmer'n» som er opptatt av å komme i vinnersporet igjen etter tapet mot Tønsberg sist.

 Thinn runda 50

Det har blitt skrevet noen spaltemeter om brødrene Christian og Fredrik Thinn denne sesongen. I går satte de grå hår i hodet til Gjøvik-backene. Fredrik scoret fire mål og Christian hadde tre målgivende pasninger og ett mål. De fire poengene betyr at lillebror Christian rundet 50 målpoeng i årets 1. divisjon fordelt på 21 mål og 29 målgivende - det brukte han kun 16 kamper på. Det gir et snitt på over tre poeng pr. kamp.

- Det er helt utrolig. Christian har vært rå i år, men hele den rekka med Fredrik Thinn og Patrick Lund-Nilsen har vært bra. Rekka med Stian Granli, Ronny Jansson og Marius Andersen virker å være på gang den også, sier Marthinsen.

 

Unggutta slapp til

Den totale overkjøringen mot Gjøvik gjorde at «Jimmer'n» lot flere unggutter slippe til. Ole «Musa» Nikoma (20) scoret alene med keeper og Bendik Fürst Mustad (17) hadde en målgivende pasning til Jonas Nygårds 8-0-scoring.

- Det er moro når vi kan slippe til unggutta og de gjorde seg absolutt ikke bort. Jeg er ikke redd for å gi de sjansen flere ganger, sier treneren.

En trist nyhet er  at sesongen trolig er over for Peter Andersen. Årsaken skal være en blodpropp i leggen.

- Peter begynte å komme i form og han er en utrolig viktig senter for oss. Dette er veldig synd for både Peter og laget, sier Marthinsen.

 

Nummer to

Hasle/Løren uttalte at målsettingen denne sesongen var å være ett av de to beste lagene i 1. divisjon og dermed få en mulighet til å spille kvalifisering til Get-ligaen. Seieren mot Gjøvik fører laget opp på andreplass med like mange poeng som Grüner, men med en kamp mindre spilt. Tønsberg topper tabellen - ni poeng foran Hasle/Løren.

- Nå ligger vi der vi ønsker å være. Vi kan styre alt selv og er ikke avhengige av andre lag. Det blir utrolig viktig ikke å snuble mot de antatt dårligere lagene, sier Marthinsen.

Til helga gjester Manglerud Stars rekrutter Lørenhallen før «Vikingene» setter kursen mot Halden for å møte Comet på onsdag.

- Serien er halvspilt og vi ligger godt an. Tønsberg er på ingen måte umulige. Nå er alt opp til oss selv, avslutter han.

 Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Hasle/Løren - Gjøvik 9-0 (1-0, 3-0, 5-0)

Lørenhallen

Tilskuere: 68

Dommer: Anders Engdahl Sørensen

Mål for HL: Fredrik Thinn 4, Christian Thinn, Mats Johansen, Ole Nikoma, Stian Granli og Jonas Nygård.

Utvisninger: HL 8x2 min., 1x10 min. Gjøvik: 4x2 min.

Skudd: 66-24

 

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.