ANNONSE

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

GIKK I BRESJEN - VANT KRIGEN: Hasle/Løren vant hatoppgjøret i Grünerhallen. André Sørvik var matchens «lirare» med sine fire mål, men han lot sjelden muligheten gå fra seg når det skulle smelles til i duellene heller.

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

– Vi var det klart beste laget, oppsummerer en storfornøyd trener Philippe Juell.

– Veldig moro å se gutta om dagen. De spiller hverandre gode og viser en vanvittig god lagmoral.

Etter seieren hjemme i Lørenhallen dro H/L til sentrum som knepne favoritter. Det hele så veldig lyst ut til å begynne med, etter at André Sørvik og Peter Steinbø Andersen konverterte overtallsspill til mål hver sin gang.

I andre periode begynte derimot Grüner å komme litt under huden på Hasle-spillerne, som brukte mer energi på motstanderen enn på sitt eget spill. Først kom det én redusering, og bortelaget hang litt i tauene mot slutten.

– Johannes (Rohrmüller) gjorde noen veldig viktige redninger der og var rett og slett grunnen til at vi beholdt ledelsen til pause.

Kampen bar ellers preg av mer vilje enn teknikk, mellom to lag som ikke blir bedt i hverandres bursdagsselskap.

– Mange utvisninger og mye trøkk. Det er to lag som ligger tett på tabellen, og det er to lag som ikke liker hverandre spesielt godt.

Les hele saken i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE