Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

GIKK I BRESJEN - VANT KRIGEN: Hasle/Løren vant hatoppgjøret i Grünerhallen. André Sørvik var matchens «lirare» med sine fire mål, men han lot sjelden muligheten gå fra seg når det skulle smelles til i duellene heller.

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

– Vi var det klart beste laget, oppsummerer en storfornøyd trener Philippe Juell.

– Veldig moro å se gutta om dagen. De spiller hverandre gode og viser en vanvittig god lagmoral.

Etter seieren hjemme i Lørenhallen dro H/L til sentrum som knepne favoritter. Det hele så veldig lyst ut til å begynne med, etter at André Sørvik og Peter Steinbø Andersen konverterte overtallsspill til mål hver sin gang.

I andre periode begynte derimot Grüner å komme litt under huden på Hasle-spillerne, som brukte mer energi på motstanderen enn på sitt eget spill. Først kom det én redusering, og bortelaget hang litt i tauene mot slutten.

– Johannes (Rohrmüller) gjorde noen veldig viktige redninger der og var rett og slett grunnen til at vi beholdt ledelsen til pause.

Kampen bar ellers preg av mer vilje enn teknikk, mellom to lag som ikke blir bedt i hverandres bursdagsselskap.

– Mange utvisninger og mye trøkk. Det er to lag som ligger tett på tabellen, og det er to lag som ikke liker hverandre spesielt godt.

Les hele saken i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.