Haugerud J18 klare for finale

Haugerud J18 klare for finale

 

Haugeruds 18-årige jenter har kjempet seg til finale i Umbro Cup. Onsdag kveld ble Sarpsborg slått 32-30 i Sarpsborghallen.

Skrevet av:

- Dette var veldig moro. Selve kampen var litt av og på, og vi sliter litt i forsvaret, men det er fordi vi har fått for lite trening i det siste. Normalt vil jeg ha tre treninger per match, men nå har det blitt tre matcher per trening, sier trener Tommy Skjelstad.

Han mener at Haugerud likevel hadde full kontroll på kampen.

- Ja, de er oppe å leder med et mål i andreomgangen, men jentene mine fokuserte i ti minutter og dro ifra med syv mål. Vi styrer denne kampen selv, og legger akkurat inn nok innsats til å få jobben gjort, sier han.

Under kampen var som vanlig Rena Al-Saadi en konstant trussel mot Sarspsborg-målet.

- Hun er helt vill. Jeg har ikke sett makan til ydmykelse av keeperne noen sinne. Hun finter og drar de ut på en herlig måte på straffekastene, sier han.

Selv om Al-Saadi må finne seg i å få et aldri så lite stjernestempel, har kollektivet i Haugerud-laget mye å si.

- Det er mange av disse spillerene som kan nå langt. Hver gang Al-Saadi får frimerke på seg har jeg en førstesekser som trår til skikkelig. Alle i den har potensiale til å score ti mål hver, og da blir det som oftest vanskelig for motstanderen, sier Skjelstad.

I finalen venter enten Fredrikstad eller Skogstrand. Skjelstad har mest tro på at det blir Fredrikstad.

- Det blir nok de, men uansett hvem vi møter går vi for tittelen nå. Det hadde vært innmari moro å vinne noe. Selv om det er større med Sparserien er de noe eget med å vinne en cup, sier han.

Haugeruds damelag som består av mange av de samme spillerne vant for øvrig 27-26 mot Kløfta i en seriekamp tidligere i uka.

Umbro Cup, semifinale:

Sarpsborg - Haugerud 30-32 (15-17).

Sarpsborghallen

Tilskuere: ca. 50.

Haugeruds lag med mål i parentes: Karoline Guddal, Rena Al-Saadi(11), Emina Cehajic(3), Sabrina Strandbråten(8), Lene Strengelsrud(2), Marte Opheim, Vanja Tronæs(1), Caroline Slettebø(7), Cathrine Bøkestad.

 

Siste nytt i Sport

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

 
VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!