Haugerud J18 klare for finale

Haugerud J18 klare for finale

 

Haugeruds 18-årige jenter har kjempet seg til finale i Umbro Cup. Onsdag kveld ble Sarpsborg slått 32-30 i Sarpsborghallen.

- Dette var veldig moro. Selve kampen var litt av og på, og vi sliter litt i forsvaret, men det er fordi vi har fått for lite trening i det siste. Normalt vil jeg ha tre treninger per match, men nå har det blitt tre matcher per trening, sier trener Tommy Skjelstad.

Han mener at Haugerud likevel hadde full kontroll på kampen.

- Ja, de er oppe å leder med et mål i andreomgangen, men jentene mine fokuserte i ti minutter og dro ifra med syv mål. Vi styrer denne kampen selv, og legger akkurat inn nok innsats til å få jobben gjort, sier han.

Under kampen var som vanlig Rena Al-Saadi en konstant trussel mot Sarspsborg-målet.

- Hun er helt vill. Jeg har ikke sett makan til ydmykelse av keeperne noen sinne. Hun finter og drar de ut på en herlig måte på straffekastene, sier han.

Selv om Al-Saadi må finne seg i å få et aldri så lite stjernestempel, har kollektivet i Haugerud-laget mye å si.

- Det er mange av disse spillerene som kan nå langt. Hver gang Al-Saadi får frimerke på seg har jeg en førstesekser som trår til skikkelig. Alle i den har potensiale til å score ti mål hver, og da blir det som oftest vanskelig for motstanderen, sier Skjelstad.

I finalen venter enten Fredrikstad eller Skogstrand. Skjelstad har mest tro på at det blir Fredrikstad.

- Det blir nok de, men uansett hvem vi møter går vi for tittelen nå. Det hadde vært innmari moro å vinne noe. Selv om det er større med Sparserien er de noe eget med å vinne en cup, sier han.

Haugeruds damelag som består av mange av de samme spillerne vant for øvrig 27-26 mot Kløfta i en seriekamp tidligere i uka.

Umbro Cup, semifinale:

Sarpsborg - Haugerud 30-32 (15-17).

Sarpsborghallen

Tilskuere: ca. 50.

Haugeruds lag med mål i parentes: Karoline Guddal, Rena Al-Saadi(11), Emina Cehajic(3), Sabrina Strandbråten(8), Lene Strengelsrud(2), Marte Opheim, Vanja Tronæs(1), Caroline Slettebø(7), Cathrine Bøkestad.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!