Haugerud J18 klare for finale

Haugerud J18 klare for finale

 

Haugeruds 18-årige jenter har kjempet seg til finale i Umbro Cup. Onsdag kveld ble Sarpsborg slått 32-30 i Sarpsborghallen.

- Dette var veldig moro. Selve kampen var litt av og på, og vi sliter litt i forsvaret, men det er fordi vi har fått for lite trening i det siste. Normalt vil jeg ha tre treninger per match, men nå har det blitt tre matcher per trening, sier trener Tommy Skjelstad.

Han mener at Haugerud likevel hadde full kontroll på kampen.

- Ja, de er oppe å leder med et mål i andreomgangen, men jentene mine fokuserte i ti minutter og dro ifra med syv mål. Vi styrer denne kampen selv, og legger akkurat inn nok innsats til å få jobben gjort, sier han.

Under kampen var som vanlig Rena Al-Saadi en konstant trussel mot Sarspsborg-målet.

- Hun er helt vill. Jeg har ikke sett makan til ydmykelse av keeperne noen sinne. Hun finter og drar de ut på en herlig måte på straffekastene, sier han.

Selv om Al-Saadi må finne seg i å få et aldri så lite stjernestempel, har kollektivet i Haugerud-laget mye å si.

- Det er mange av disse spillerene som kan nå langt. Hver gang Al-Saadi får frimerke på seg har jeg en førstesekser som trår til skikkelig. Alle i den har potensiale til å score ti mål hver, og da blir det som oftest vanskelig for motstanderen, sier Skjelstad.

I finalen venter enten Fredrikstad eller Skogstrand. Skjelstad har mest tro på at det blir Fredrikstad.

- Det blir nok de, men uansett hvem vi møter går vi for tittelen nå. Det hadde vært innmari moro å vinne noe. Selv om det er større med Sparserien er de noe eget med å vinne en cup, sier han.

Haugeruds damelag som består av mange av de samme spillerne vant for øvrig 27-26 mot Kløfta i en seriekamp tidligere i uka.

Umbro Cup, semifinale:

Sarpsborg - Haugerud 30-32 (15-17).

Sarpsborghallen

Tilskuere: ca. 50.

Haugeruds lag med mål i parentes: Karoline Guddal, Rena Al-Saadi(11), Emina Cehajic(3), Sabrina Strandbråten(8), Lene Strengelsrud(2), Marte Opheim, Vanja Tronæs(1), Caroline Slettebø(7), Cathrine Bøkestad.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

 
Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

 
Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Klare for semifinale

Klare for semifinale

Først ble Sogndal slått i torsdagens 1/8-delsfinale, før det var Åkra sin tur til å kjenne på musklene til det røde maskineriet. Klokken fem i ettermiddag spiller jentene semifinale mot Blindheim.

 
Stormer videre i Norway Cup

Stormer videre i Norway Cup

Grei-maskineriet stormer videre i Norway Cup. På Abildsø ble Brumunddal slått 2-1. Dermed var Grei-jentene klare for byderby og Lyn i 16-delsfinalen. Der ble det jevnt...

Jibril klar for Start

Jibril klar for Start

Jibril Bojang (21) har signert for Tippeliga-klubben Start. Nå håper 21-åringen han kan legge skadene bak seg og fokusere på fotballen.

Flathaug går for tittelen

Flathaug går for tittelen

Roadracingføreren Henning Flathaug er i ferd med å gjennomføre en kanonsesong. I helgen sikret han seg en andreplass på den banen han fryktet mest, og nå har Stovners desidert raskeste mann norgesmestertittelen i sikte.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!