Haugerud J18 klare for finale

Haugerud J18 klare for finale

 

Haugeruds 18-årige jenter har kjempet seg til finale i Umbro Cup. Onsdag kveld ble Sarpsborg slått 32-30 i Sarpsborghallen.

Skrevet av:

- Dette var veldig moro. Selve kampen var litt av og på, og vi sliter litt i forsvaret, men det er fordi vi har fått for lite trening i det siste. Normalt vil jeg ha tre treninger per match, men nå har det blitt tre matcher per trening, sier trener Tommy Skjelstad.

Han mener at Haugerud likevel hadde full kontroll på kampen.

- Ja, de er oppe å leder med et mål i andreomgangen, men jentene mine fokuserte i ti minutter og dro ifra med syv mål. Vi styrer denne kampen selv, og legger akkurat inn nok innsats til å få jobben gjort, sier han.

Under kampen var som vanlig Rena Al-Saadi en konstant trussel mot Sarspsborg-målet.

- Hun er helt vill. Jeg har ikke sett makan til ydmykelse av keeperne noen sinne. Hun finter og drar de ut på en herlig måte på straffekastene, sier han.

Selv om Al-Saadi må finne seg i å få et aldri så lite stjernestempel, har kollektivet i Haugerud-laget mye å si.

- Det er mange av disse spillerene som kan nå langt. Hver gang Al-Saadi får frimerke på seg har jeg en førstesekser som trår til skikkelig. Alle i den har potensiale til å score ti mål hver, og da blir det som oftest vanskelig for motstanderen, sier Skjelstad.

I finalen venter enten Fredrikstad eller Skogstrand. Skjelstad har mest tro på at det blir Fredrikstad.

- Det blir nok de, men uansett hvem vi møter går vi for tittelen nå. Det hadde vært innmari moro å vinne noe. Selv om det er større med Sparserien er de noe eget med å vinne en cup, sier han.

Haugeruds damelag som består av mange av de samme spillerne vant for øvrig 27-26 mot Kløfta i en seriekamp tidligere i uka.

Umbro Cup, semifinale:

Sarpsborg - Haugerud 30-32 (15-17).

Sarpsborghallen

Tilskuere: ca. 50.

Haugeruds lag med mål i parentes: Karoline Guddal, Rena Al-Saadi(11), Emina Cehajic(3), Sabrina Strandbråten(8), Lene Strengelsrud(2), Marte Opheim, Vanja Tronæs(1), Caroline Slettebø(7), Cathrine Bøkestad.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!