Haugerud J18 klare for finale

Haugerud J18 klare for finale

 

Haugeruds 18-årige jenter har kjempet seg til finale i Umbro Cup. Onsdag kveld ble Sarpsborg slått 32-30 i Sarpsborghallen.

- Dette var veldig moro. Selve kampen var litt av og på, og vi sliter litt i forsvaret, men det er fordi vi har fått for lite trening i det siste. Normalt vil jeg ha tre treninger per match, men nå har det blitt tre matcher per trening, sier trener Tommy Skjelstad.

Han mener at Haugerud likevel hadde full kontroll på kampen.

- Ja, de er oppe å leder med et mål i andreomgangen, men jentene mine fokuserte i ti minutter og dro ifra med syv mål. Vi styrer denne kampen selv, og legger akkurat inn nok innsats til å få jobben gjort, sier han.

Under kampen var som vanlig Rena Al-Saadi en konstant trussel mot Sarspsborg-målet.

- Hun er helt vill. Jeg har ikke sett makan til ydmykelse av keeperne noen sinne. Hun finter og drar de ut på en herlig måte på straffekastene, sier han.

Selv om Al-Saadi må finne seg i å få et aldri så lite stjernestempel, har kollektivet i Haugerud-laget mye å si.

- Det er mange av disse spillerene som kan nå langt. Hver gang Al-Saadi får frimerke på seg har jeg en førstesekser som trår til skikkelig. Alle i den har potensiale til å score ti mål hver, og da blir det som oftest vanskelig for motstanderen, sier Skjelstad.

I finalen venter enten Fredrikstad eller Skogstrand. Skjelstad har mest tro på at det blir Fredrikstad.

- Det blir nok de, men uansett hvem vi møter går vi for tittelen nå. Det hadde vært innmari moro å vinne noe. Selv om det er større med Sparserien er de noe eget med å vinne en cup, sier han.

Haugeruds damelag som består av mange av de samme spillerne vant for øvrig 27-26 mot Kløfta i en seriekamp tidligere i uka.

Umbro Cup, semifinale:

Sarpsborg - Haugerud 30-32 (15-17).

Sarpsborghallen

Tilskuere: ca. 50.

Haugeruds lag med mål i parentes: Karoline Guddal, Rena Al-Saadi(11), Emina Cehajic(3), Sabrina Strandbråten(8), Lene Strengelsrud(2), Marte Opheim, Vanja Tronæs(1), Caroline Slettebø(7), Cathrine Bøkestad.

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.