ANNONSE

Haugeruds to første

Haugeruds to første

 

Haugeruds innebandyherrer tok i mot Lisleby hjemme i Haugerudhallen på lørdag. Etter tre strake tap i 1. divisjon, skulle det vise seg at det var på d...

Haugeruds innebandyherrer tok i mot Lisleby hjemme i Haugerudhallen på lørdag. Etter tre strake tap i 1. divisjon, skulle det vise seg at det var på det fjerde det skulle skje for Haugeruds del, som tok årets første to-poenger. Etter en jevn og morsom førsteperiode sto det 3-3. Andre periode ble vunnet av de gule, mens Haugerud satte skapet på plass med 4-0 i siste periode.

 

Innebandy, 1. divisjon,Østlandet, herrer:

Haugerud - Lisleby 7-4  (3-3, 0-1, 4-0)

Haugerudhallen

Tilskuere: 90

Mål for Haugerud: Fredrik Kragfoss 5, Bjørn Solberg, Thomas Dahl.

Utvisninger: Haugerud 3x2 minutter, Lisleby 5 x2 minutter.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE