Haugeruds to første

Haugeruds to første

 

Haugeruds innebandyherrer tok i mot Lisleby hjemme i Haugerudhallen på lørdag. Etter tre strake tap i 1. divisjon, skulle det vise seg at det var på d...

Haugeruds innebandyherrer tok i mot Lisleby hjemme i Haugerudhallen på lørdag. Etter tre strake tap i 1. divisjon, skulle det vise seg at det var på det fjerde det skulle skje for Haugeruds del, som tok årets første to-poenger. Etter en jevn og morsom førsteperiode sto det 3-3. Andre periode ble vunnet av de gule, mens Haugerud satte skapet på plass med 4-0 i siste periode.

 

Innebandy, 1. divisjon,Østlandet, herrer:

Haugerud - Lisleby 7-4  (3-3, 0-1, 4-0)

Haugerudhallen

Tilskuere: 90

Mål for Haugerud: Fredrik Kragfoss 5, Bjørn Solberg, Thomas Dahl.

Utvisninger: Haugerud 3x2 minutter, Lisleby 5 x2 minutter.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.