ANNONSE

Herjet på vestkanten

Herjet på vestkanten

 

Solfrid og Kristian Braathen fra Høybråten og Stovner stjal overskriftene da Sørkedalsrennet ble unnagjort på lørdag. Søskenparet vant hver sin klasse.

- Det var tungt og trått føre, og jeg har vel egentlig gjort det best i turrenn med mye staking tidligere. Jeg fikk tidlig en luke til Mari (Brox). Men hun tok meg igjen i stigningene opp mot Heggelia, hvor jeg også fikk litt ising under skiene. Vi gikk sammen inn til vending.

- På vei tilbake, i et stakeparti fikk jeg igjen luke, som jeg holdt helt inn. En helt greit gjennomkjøring, sier Solfrid Braathen som kom inn 48 sekunder foran Mari Brox til langrenn.com.

Kristian Braathen kom inn 51 sekunder foran Gøran Syversen fra Harestua i herreklassen.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE