Herjet på vestkanten

Herjet på vestkanten

 

Solfrid og Kristian Braathen fra Høybråten og Stovner stjal overskriftene da Sørkedalsrennet ble unnagjort på lørdag. Søskenparet vant hver sin klasse.

- Det var tungt og trått føre, og jeg har vel egentlig gjort det best i turrenn med mye staking tidligere. Jeg fikk tidlig en luke til Mari (Brox). Men hun tok meg igjen i stigningene opp mot Heggelia, hvor jeg også fikk litt ising under skiene. Vi gikk sammen inn til vending.

- På vei tilbake, i et stakeparti fikk jeg igjen luke, som jeg holdt helt inn. En helt greit gjennomkjøring, sier Solfrid Braathen som kom inn 48 sekunder foran Mari Brox til langrenn.com.

Kristian Braathen kom inn 51 sekunder foran Gøran Syversen fra Harestua i herreklassen.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.