ANNONSE

Full klaff for Nina Bansal:

- Historisk EM-gull

- Historisk EM-gull

HISTORISK: Nina Bansal str?olte om kapp med gullmedaljen og den greske kveldssola etter ?o ha tatt et historisk EM-gull p?o Rhodos.

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.05.2017 kl 10:30

- Hvordan er det å være Europas beste mønsterutøver, Nina?

- Jeg vet faktisk ikke helt, jeg tror ikke det har gått helt opp for meg ennå. Egentlig helt sprøtt, for jeg har drømt om dette så lenge, sier en ekstatisk Nina Bansal til Akers Avis Groruddalen.

Hun var regjerende europamester i par, men skulle denne gangen kun delta i den individuelle konkurransen. Det innebar fem matcher på én og samme dag.

- Det er litt av det som er så nervepirrende med mønster. Det er så ekstremt små marginer hele veien, og én liten feil, så er man ute av turneringa, forklarer Bansal.

Fant roen

I forrige EM ble Nina Bansal slått ut av Serim Olgun fra Tyrkia, og da det ble klart at disse to ville møtes i andre runde skulle man kanskje tro at konkurransenervene meldte seg.

- Faktisk var jeg ekstremt rolig hele dagen, selv da det ble klart at jeg skulle møte den store forhåndsfavoritten.

Med blikket festet mot finalen gikk så Bansal i gang med sine EM-kamper.

I første runde slo hun ut Astrid Dinesen fra Danmark, før Olgun altså ventet i neste.

- Litt nervøs var jeg naturligvis, men jeg er utrolig godt fornøyd med at jeg holdt hodet kaldt hele veien.

For Nina Bansal gikk feilfritt og feide storfavoritten av banen. Med revansjen i boks lå plutselig veien åpen til finale, og Nina lot ikke sjansen gå fra seg. To solide seire i kvart- og semifinale, før Bansal vasket gulvet med russiske Svetlana Alekseenko i finalen.

- Jeg så faktisk aldri poengsummen hennes, men jeg vant visst overlegent, ler hun.

Mer i eAvisen.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE