Hoff og Sørvik skal til VM i ishockey

Hoff og Sørvik skal til VM i ishockey

 

Hockeytalentene Magnus Hoff (Vålerenga) og André Sørvik (Manglerud Star) er tatt ut Norges ishockeytropp som skal spille U20-VM i Frankrike.

Tekst:

Publisert:

For to år siden rykket U20-landslaget ned til B-VM. I fjor var de en dårlig periode unna opprykk. Om 14 dager spiller to løpere med røtter i Groruddalen en sentral rolle når mesterskapet går av stabelen i Frankrike. Norge møter Hviterussland, vertsnasjonen Frankrike, Hviterussland og Slovenia.

Hoff har vært fast inventar på aldersbestemte landslag, mens Sørvik ikke har spilt med flagget på brystet siden han var 18 år.

-  Det er godt å være inne i varmen igjen og jeg gleder meg til mesterskapet. Før sesongen satt jeg meg et mål og det var å bli tatt ut, sier han.

Sørvik forteller at målet er å vinne mesterskapet og rykke opp i det gjeveste selskap igjen.

-  Mitt inntrykk er at gutta har tro på at vi kan klare det, sier løperen, som har spilt en sentral rolle i Manglerud Star etter overgangen fra Furuset i januar i fjor.

Siste nytt i Sport

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

 
Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Grorud går for gull!

Etter omleggingen av seriesystemet er konkurransen i PostNord-ligaen hardere enn noensinne. Det skremmer imidlertid ikke Groruds fotballherrer. De er klare i sin tale og går for gull og opprykk til OBOS-ligaen.