Hoff og Sørvik skal til VM i ishockey

Hoff og Sørvik skal til VM i ishockey

 

Hockeytalentene Magnus Hoff (Vålerenga) og André Sørvik (Manglerud Star) er tatt ut Norges ishockeytropp som skal spille U20-VM i Frankrike.

Tekst:

Publisert:

For to år siden rykket U20-landslaget ned til B-VM. I fjor var de en dårlig periode unna opprykk. Om 14 dager spiller to løpere med røtter i Groruddalen en sentral rolle når mesterskapet går av stabelen i Frankrike. Norge møter Hviterussland, vertsnasjonen Frankrike, Hviterussland og Slovenia.

Hoff har vært fast inventar på aldersbestemte landslag, mens Sørvik ikke har spilt med flagget på brystet siden han var 18 år.

-  Det er godt å være inne i varmen igjen og jeg gleder meg til mesterskapet. Før sesongen satt jeg meg et mål og det var å bli tatt ut, sier han.

Sørvik forteller at målet er å vinne mesterskapet og rykke opp i det gjeveste selskap igjen.

-  Mitt inntrykk er at gutta har tro på at vi kan klare det, sier løperen, som har spilt en sentral rolle i Manglerud Star etter overgangen fra Furuset i januar i fjor.

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.