Høvlet over nok et 3. divisjonslag

Høvlet over nok et 3. divisjonslag

 

For et par uker siden skrev vi om 4. divisjonslaget til Romsås fotball som slo ut Oldenburg av OBOS Cupen. Nå har de gjort det igjen, og denne gangen var det selveste Nesodden som måtte smake de oransjes vrede.

Romsås' fotballherrer demonstrerte nok en gang at de har noe på gang i laget sitt. Etter å ha slått ut 3. divisjonsklubben Oldenburg forrige runde, banket de nå Nesodden med 3-1. Her skal det nevnes at Nesodden leder 3. divisjon, avd. 5, og blant annet har slått Oslo City, som regnes for å være Groruddalens beste lag. Romsås dominerte kampen fra start til slutt og ledet 3-1 før Nesodden fikk en heldig redusering på slutten. Nå venter kvartfinalen på de oransje trøyene etter sommerferien.

I serien går det også bra. Til tross for et 1-2 tap mot Fagerborg ligger Romsås på fjerdeplass, kun fem poeng bak nettopp Fagerborg. Ikke dårlig for et lag som har rykket opp fire divisjoner på like mange år.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.