ANNONSE

Høvlet over nok et 3. divisjonslag

Høvlet over nok et 3. divisjonslag

 

For et par uker siden skrev vi om 4. divisjonslaget til Romsås fotball som slo ut Oldenburg av OBOS Cupen. Nå har de gjort det igjen, og denne gangen var det selveste Nesodden som måtte smake de oransjes vrede.

Romsås' fotballherrer demonstrerte nok en gang at de har noe på gang i laget sitt. Etter å ha slått ut 3. divisjonsklubben Oldenburg forrige runde, banket de nå Nesodden med 3-1. Her skal det nevnes at Nesodden leder 3. divisjon, avd. 5, og blant annet har slått Oslo City, som regnes for å være Groruddalens beste lag. Romsås dominerte kampen fra start til slutt og ledet 3-1 før Nesodden fikk en heldig redusering på slutten. Nå venter kvartfinalen på de oransje trøyene etter sommerferien.

I serien går det også bra. Til tross for et 1-2 tap mot Fagerborg ligger Romsås på fjerdeplass, kun fem poeng bak nettopp Fagerborg. Ikke dårlig for et lag som har rykket opp fire divisjoner på like mange år.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE