HSIL er klare for semifinale

HSIL er klare for semifinale

 

HSIL J95 styrte kvartfinalen mot Oppegård, men måtte vente helt til andre ekstraomgang før målet kom. Uansett er jentene klare for semifinale senere i kveld.

jentene til Høybråten og Stovner 95 er klare for semifinale i Norway Cup. Fredag formiddag ble kvartfinalen mot Oppegård unnagjort på Mortensrud kunstgress. HSIL var det dominerende laget gjennom hele kampen, men måtte vente helt til andre ekstraomgang før ballen ville i nettet.

Nå venter det danske laget Næsby Boldklubb i semifinalen.

Kampen spilles på Mortensrud kunstgress klokka 17.30.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde.

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.