ANNONSE

I fyr og flamme

I fyr og flamme

 

Vi fikk også en prat «Pølsas» far som er med til OL som smører for de norske langrennstjernene. Ole-Jørgen Pettersen var helt i hundre etter at sønnen ble olympisk mester.

 

- Åh fy f... Her skulle du vært. Dette er det desidert råeste jeg har vært med på noen gang. Det er helt sinnsykt, skriker Ole-Jørgen Pettersen da Akers Avis Groruddalen fikk kontakt.

I motsetning til guttungen lovte han at det skulle bli litt feiring utover natta.

- I kveld kan jeg garantere at det blir bløtkake og brus med noe godt oppi. Dette er helt villt. Jeg eier ikke ord, men jeg føler meg som om jeg var 17 år igjen, stammer Pettersen senior.

Om sin sønns løp hadde han følgende oppsummering.

- Han er jo gal, men han er god også, ler han.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE