I fyr og flamme

I fyr og flamme

 

Vi fikk også en prat «Pølsas» far som er med til OL som smører for de norske langrennstjernene. Ole-Jørgen Pettersen var helt i hundre etter at sønnen ble olympisk mester.

 

- Åh fy f... Her skulle du vært. Dette er det desidert råeste jeg har vært med på noen gang. Det er helt sinnsykt, skriker Ole-Jørgen Pettersen da Akers Avis Groruddalen fikk kontakt.

I motsetning til guttungen lovte han at det skulle bli litt feiring utover natta.

- I kveld kan jeg garantere at det blir bløtkake og brus med noe godt oppi. Dette er helt villt. Jeg eier ikke ord, men jeg føler meg som om jeg var 17 år igjen, stammer Pettersen senior.

Om sin sønns løp hadde han følgende oppsummering.

- Han er jo gal, men han er god også, ler han.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.