I pappas ski-o-spor

I pappas ski-o-spor

 

Andrine Benjaminsen (14) følger sporene etter pappa Vidar, skiorienterings- mesteren. Forrige helg vant hun Hovedløpet.

- Pappa er nok forbildet og har lært meg ganske mye. Kanskje blir det ski-orientering også på meg. Jeg skal i alle fall være med fremover, smilte Andrine etter at gullet var sikret.

Hjemme i Tjernveien henger det bøttevis av VM-medaljer fra ski-o-mesterskap, sanket av både mamma Anne og pappa Vidar. Derfor var det kanskje ikke så uventet at Andrine skulle hente med seg gull i første forsøk i et ski-o-mesterskap. Hovedløpet er uoffisielt NM for 14-16 åringer.

- I dag var målet å holde styr på alle løypene og lese kartet ofte og mye. Det klarte jeg og hadde ingen store problemer underveis, forklarte Andrine.Ingvild hakk i hæl


På den 3,5 kilometer lange løypa ved Natrudstilen på Sjusjøen så det lenge ut til at Ingvild Brekke skulle ta seieren i 14-årsklassen. Halvveis var det nemlig Ingvild som ledet i kampen om gullet, men på vei til sjette post snudde stillingen.

- Jeg mistet kontrollen på et strekk med veldig mange løypekryss. I forhold til Andrine tapte jeg to minutter. Dermed var det gjort.

- Likevel er jeg veldig godt fornøyd, sa Ingvild etter at hun hadde fått sølvmedaljen rundt halsen.Sølv til Thorstein


I guttenes 15-årsklasse ledet tidligstartende Thorstein Wang lenge. Det ble spennende venting. Thorstein visste at han hadde gjort er bra løp uten store feil på sine 5,5 kilometer, men også at de tøffeste konkurrentene kom seinere.

Det ble til slutt sølv, og Thorstein hang på ingen måte med hodet. Skolekompis Jørgen Madslien fra Nydalen kom susende og slo Thorstein med 15 sekunder.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!