I pappas ski-o-spor

I pappas ski-o-spor

 

Andrine Benjaminsen (14) følger sporene etter pappa Vidar, skiorienterings- mesteren. Forrige helg vant hun Hovedløpet.

Skrevet av:

- Pappa er nok forbildet og har lært meg ganske mye. Kanskje blir det ski-orientering også på meg. Jeg skal i alle fall være med fremover, smilte Andrine etter at gullet var sikret.

Hjemme i Tjernveien henger det bøttevis av VM-medaljer fra ski-o-mesterskap, sanket av både mamma Anne og pappa Vidar. Derfor var det kanskje ikke så uventet at Andrine skulle hente med seg gull i første forsøk i et ski-o-mesterskap. Hovedløpet er uoffisielt NM for 14-16 åringer.

- I dag var målet å holde styr på alle løypene og lese kartet ofte og mye. Det klarte jeg og hadde ingen store problemer underveis, forklarte Andrine.Ingvild hakk i hæl


På den 3,5 kilometer lange løypa ved Natrudstilen på Sjusjøen så det lenge ut til at Ingvild Brekke skulle ta seieren i 14-årsklassen. Halvveis var det nemlig Ingvild som ledet i kampen om gullet, men på vei til sjette post snudde stillingen.

- Jeg mistet kontrollen på et strekk med veldig mange løypekryss. I forhold til Andrine tapte jeg to minutter. Dermed var det gjort.

- Likevel er jeg veldig godt fornøyd, sa Ingvild etter at hun hadde fått sølvmedaljen rundt halsen.Sølv til Thorstein


I guttenes 15-årsklasse ledet tidligstartende Thorstein Wang lenge. Det ble spennende venting. Thorstein visste at han hadde gjort er bra løp uten store feil på sine 5,5 kilometer, men også at de tøffeste konkurrentene kom seinere.

Det ble til slutt sølv, og Thorstein hang på ingen måte med hodet. Skolekompis Jørgen Madslien fra Nydalen kom susende og slo Thorstein med 15 sekunder.

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!