I pappas ski-o-spor

I pappas ski-o-spor

 

Andrine Benjaminsen (14) følger sporene etter pappa Vidar, skiorienterings- mesteren. Forrige helg vant hun Hovedløpet.

Skrevet av:

- Pappa er nok forbildet og har lært meg ganske mye. Kanskje blir det ski-orientering også på meg. Jeg skal i alle fall være med fremover, smilte Andrine etter at gullet var sikret.

Hjemme i Tjernveien henger det bøttevis av VM-medaljer fra ski-o-mesterskap, sanket av både mamma Anne og pappa Vidar. Derfor var det kanskje ikke så uventet at Andrine skulle hente med seg gull i første forsøk i et ski-o-mesterskap. Hovedløpet er uoffisielt NM for 14-16 åringer.

- I dag var målet å holde styr på alle løypene og lese kartet ofte og mye. Det klarte jeg og hadde ingen store problemer underveis, forklarte Andrine.

Ingvild hakk i hæl

På den 3,5 kilometer lange løypa ved Natrudstilen på Sjusjøen så det lenge ut til at Ingvild Brekke skulle ta seieren i 14-årsklassen. Halvveis var det nemlig Ingvild som ledet i kampen om gullet, men på vei til sjette post snudde stillingen.

- Jeg mistet kontrollen på et strekk med veldig mange løypekryss. I forhold til Andrine tapte jeg to minutter. Dermed var det gjort.

- Likevel er jeg veldig godt fornøyd, sa Ingvild etter at hun hadde fått sølvmedaljen rundt halsen.

Sølv til Thorstein

I guttenes 15-årsklasse ledet tidligstartende Thorstein Wang lenge. Det ble spennende venting. Thorstein visste at han hadde gjort er bra løp uten store feil på sine 5,5 kilometer, men også at de tøffeste konkurrentene kom seinere.

Det ble til slutt sølv, og Thorstein hang på ingen måte med hodet. Skolekompis Jørgen Madslien fra Nydalen kom susende og slo Thorstein med 15 sekunder.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!