- Ikke opprykk i år

Toppoppgjøret i avdeling fire ble aldri det Grorud hadde håpet på. Med et tremålstap skrinlegger de nå håpet om opprykk for denne sesongen.

Skrevet av:

Stemningen var på topp i Frigg-leiren etter 3-0-seieren over Grorud. Undertegnede fikk selv telefon fra Frigg-supportere som sang at Grorud kun var en t-bane stasjon. I Grorud-leieren var stemningen litt annerledes. Der er det nå kroken på døra for opprykksplanene.

- Ja, det er det nå. Vi var ikke direkte dårlige, men Frigg ville mye mer. De orker mer, er sterkere og er mer gira hele kampen igjennom. Det var et robust Frigg-lag vi møtte, og det var tydelig at dette var nøkkelkampen deres. Vi har ingen unnskyldninger for tapet, sier Knut Bakke Pedersen fra Grorud.

- Hvor skuffa er dere over å måtte skrinlegge opprykksplanene?

- Vi har visst at Frigg er gode hele veien, men de er ikke i nærheten av KFUM-laget i fjor. Dette er ingen gedigen skuffelse for oss. Vi erkjenner det, og skal gjøre en best mulig figur resten av sesongen. Vi har alltid sett oppover på tabellen, men nå må vi starte å se bak oss, sier han.

Og med god grunn. Hasle/Løren puster Grorud i nakken og virker å være i kjempeslag.

- Vi må passe oss for ikke å miste andreplassen. Det skal bli vanskelig nok det, sier Bakke Pedersen.

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Frigg - Grorud 3-0 (2-0)

Marienlyst kunstgress

Tilskuere: 170

Dommer: Kristian Hoel

Groruds lag (4-4-2): Lars Gøran Engebråten, Morten Larssen, Christer Pedersen, Christen Seeberg, Gjesvold, Zacaria Maazouzi (Arib Maazozui fra 46.), Emrah Mutlu, Rune Gjertsen, Rodrigo Castillo (Christopher Knudsen fra 81.), Eirik Berg, Erling Nilsen.

Stjernene:

 • ** Lars Gøran Engebråten
 • * Christer Pedersen
 • Rune Gjertsen.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!