- Ikke opprykk i år

Toppoppgjøret i avdeling fire ble aldri det Grorud hadde håpet på. Med et tremålstap skrinlegger de nå håpet om opprykk for denne sesongen.

Skrevet av:

Stemningen var på topp i Frigg-leiren etter 3-0-seieren over Grorud. Undertegnede fikk selv telefon fra Frigg-supportere som sang at Grorud kun var en t-bane stasjon. I Grorud-leieren var stemningen litt annerledes. Der er det nå kroken på døra for opprykksplanene.

- Ja, det er det nå. Vi var ikke direkte dårlige, men Frigg ville mye mer. De orker mer, er sterkere og er mer gira hele kampen igjennom. Det var et robust Frigg-lag vi møtte, og det var tydelig at dette var nøkkelkampen deres. Vi har ingen unnskyldninger for tapet, sier Knut Bakke Pedersen fra Grorud.

- Hvor skuffa er dere over å måtte skrinlegge opprykksplanene?

- Vi har visst at Frigg er gode hele veien, men de er ikke i nærheten av KFUM-laget i fjor. Dette er ingen gedigen skuffelse for oss. Vi erkjenner det, og skal gjøre en best mulig figur resten av sesongen. Vi har alltid sett oppover på tabellen, men nå må vi starte å se bak oss, sier han.

Og med god grunn. Hasle/Løren puster Grorud i nakken og virker å være i kjempeslag.

- Vi må passe oss for ikke å miste andreplassen. Det skal bli vanskelig nok det, sier Bakke Pedersen.

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Frigg - Grorud 3-0 (2-0)

Marienlyst kunstgress

Tilskuere: 170

Dommer: Kristian Hoel

Groruds lag (4-4-2): Lars Gøran Engebråten, Morten Larssen, Christer Pedersen, Christen Seeberg, Gjesvold, Zacaria Maazouzi (Arib Maazozui fra 46.), Emrah Mutlu, Rune Gjertsen, Rodrigo Castillo (Christopher Knudsen fra 81.), Eirik Berg, Erling Nilsen.

Stjernene:

  • ** Lars Gøran Engebråten
  • * Christer Pedersen
  • Rune Gjertsen.

 

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!