- Ikke opprykk i år

Toppoppgjøret i avdeling fire ble aldri det Grorud hadde håpet på. Med et tremålstap skrinlegger de nå håpet om opprykk for denne sesongen.

Stemningen var på topp i Frigg-leiren etter 3-0-seieren over Grorud. Undertegnede fikk selv telefon fra Frigg-supportere som sang at Grorud kun var en t-bane stasjon. I Grorud-leieren var stemningen litt annerledes. Der er det nå kroken på døra for opprykksplanene.

- Ja, det er det nå. Vi var ikke direkte dårlige, men Frigg ville mye mer. De orker mer, er sterkere og er mer gira hele kampen igjennom. Det var et robust Frigg-lag vi møtte, og det var tydelig at dette var nøkkelkampen deres. Vi har ingen unnskyldninger for tapet, sier Knut Bakke Pedersen fra Grorud.

- Hvor skuffa er dere over å måtte skrinlegge opprykksplanene?

- Vi har visst at Frigg er gode hele veien, men de er ikke i nærheten av KFUM-laget i fjor. Dette er ingen gedigen skuffelse for oss. Vi erkjenner det, og skal gjøre en best mulig figur resten av sesongen. Vi har alltid sett oppover på tabellen, men nå må vi starte å se bak oss, sier han.

Og med god grunn. Hasle/Løren puster Grorud i nakken og virker å være i kjempeslag.

- Vi må passe oss for ikke å miste andreplassen. Det skal bli vanskelig nok det, sier Bakke Pedersen.

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Frigg - Grorud 3-0 (2-0)

Marienlyst kunstgress

Tilskuere: 170

Dommer: Kristian Hoel

Groruds lag (4-4-2): Lars Gøran Engebråten, Morten Larssen, Christer Pedersen, Christen Seeberg, Gjesvold, Zacaria Maazouzi (Arib Maazozui fra 46.), Emrah Mutlu, Rune Gjertsen, Rodrigo Castillo (Christopher Knudsen fra 81.), Eirik Berg, Erling Nilsen.

Stjernene:

  • ** Lars Gøran Engebråten
  • * Christer Pedersen
  • Rune Gjertsen.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde.

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.