- Ikke opprykk i år

Toppoppgjøret i avdeling fire ble aldri det Grorud hadde håpet på. Med et tremålstap skrinlegger de nå håpet om opprykk for denne sesongen.

Stemningen var på topp i Frigg-leiren etter 3-0-seieren over Grorud. Undertegnede fikk selv telefon fra Frigg-supportere som sang at Grorud kun var en t-bane stasjon. I Grorud-leieren var stemningen litt annerledes. Der er det nå kroken på døra for opprykksplanene.

- Ja, det er det nå. Vi var ikke direkte dårlige, men Frigg ville mye mer. De orker mer, er sterkere og er mer gira hele kampen igjennom. Det var et robust Frigg-lag vi møtte, og det var tydelig at dette var nøkkelkampen deres. Vi har ingen unnskyldninger for tapet, sier Knut Bakke Pedersen fra Grorud.

- Hvor skuffa er dere over å måtte skrinlegge opprykksplanene?

- Vi har visst at Frigg er gode hele veien, men de er ikke i nærheten av KFUM-laget i fjor. Dette er ingen gedigen skuffelse for oss. Vi erkjenner det, og skal gjøre en best mulig figur resten av sesongen. Vi har alltid sett oppover på tabellen, men nå må vi starte å se bak oss, sier han.

Og med god grunn. Hasle/Løren puster Grorud i nakken og virker å være i kjempeslag.

- Vi må passe oss for ikke å miste andreplassen. Det skal bli vanskelig nok det, sier Bakke Pedersen.

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Frigg - Grorud 3-0 (2-0)

Marienlyst kunstgress

Tilskuere: 170

Dommer: Kristian Hoel

Groruds lag (4-4-2): Lars Gøran Engebråten, Morten Larssen, Christer Pedersen, Christen Seeberg, Gjesvold, Zacaria Maazouzi (Arib Maazozui fra 46.), Emrah Mutlu, Rune Gjertsen, Rodrigo Castillo (Christopher Knudsen fra 81.), Eirik Berg, Erling Nilsen.

Stjernene:

 • ** Lars Gøran Engebråten
 • * Christer Pedersen
 • Rune Gjertsen.

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!