ANNONSE

- Ikke opprykk i år

Toppoppgjøret i avdeling fire ble aldri det Grorud hadde håpet på. Med et tremålstap skrinlegger de nå håpet om opprykk for denne sesongen.

Stemningen var på topp i Frigg-leiren etter 3-0-seieren over Grorud. Undertegnede fikk selv telefon fra Frigg-supportere som sang at Grorud kun var en t-bane stasjon. I Grorud-leieren var stemningen litt annerledes. Der er det nå kroken på døra for opprykksplanene.

- Ja, det er det nå. Vi var ikke direkte dårlige, men Frigg ville mye mer. De orker mer, er sterkere og er mer gira hele kampen igjennom. Det var et robust Frigg-lag vi møtte, og det var tydelig at dette var nøkkelkampen deres. Vi har ingen unnskyldninger for tapet, sier Knut Bakke Pedersen fra Grorud.

- Hvor skuffa er dere over å måtte skrinlegge opprykksplanene?

- Vi har visst at Frigg er gode hele veien, men de er ikke i nærheten av KFUM-laget i fjor. Dette er ingen gedigen skuffelse for oss. Vi erkjenner det, og skal gjøre en best mulig figur resten av sesongen. Vi har alltid sett oppover på tabellen, men nå må vi starte å se bak oss, sier han.

Og med god grunn. Hasle/Løren puster Grorud i nakken og virker å være i kjempeslag.

- Vi må passe oss for ikke å miste andreplassen. Det skal bli vanskelig nok det, sier Bakke Pedersen.

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Frigg - Grorud 3-0 (2-0)

Marienlyst kunstgress

Tilskuere: 170

Dommer: Kristian Hoel

Groruds lag (4-4-2): Lars Gøran Engebråten, Morten Larssen, Christer Pedersen, Christen Seeberg, Gjesvold, Zacaria Maazouzi (Arib Maazozui fra 46.), Emrah Mutlu, Rune Gjertsen, Rodrigo Castillo (Christopher Knudsen fra 81.), Eirik Berg, Erling Nilsen.

Stjernene:

  • ** Lars Gøran Engebråten
  • * Christer Pedersen
  • Rune Gjertsen.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE