ANNONSE

Ingen motstand

Ingen motstand

 

Oslo City har møtt mange motstandere, men lite motstand. På lørdag vant de sin sjette strake seier. Er dette Groruddalens beste lag for øyeblikket?

Oslo City har alt et topplag skal inneholde: Et engasjert miljø både på sidelinjen og banen. Topptrente og sultne spillere. En plan for å vinne hver kamp, og samtidig en evne til å gjøre det bra i de kampene de ikke lykkes med plan A.

Slik Oslo City fremstår i dag kan man undre seg over om ikke de er Groruddalens beste lag. Det skulle faktisk vært moro å se om GBK kunne tukte gjengen med City-spillere.

En ting er uansett sikkert. Jutul som kom på besøk til Haugerud på lørdag var totalt sjanseløse. Assisterende trener Arild Magnus tok seg også tid til å fleipe litt på sidelinjen da stillingen var 2-0.

- Denne kampen kunne vi vunnet med meg på banen. Jutul virker som et lag som kommer til å slite med fysikken og kondisen utover kampen. Dette tror jeg går bra, sa han.

Ved siden av ham sto hovedtrener Jean Mendes Fayol og gliste.

- Det går veldig bra for tiden. Gutta er tente og viser bra innsats. Denne sesongen ser virkelig lovende ut, sier han.

Og han har rett. Fortsetter Oslo City med det de har levert så langt i år bærer det mot kvalikk og et eventuellt opprykk. Denne tanken surrer også i Fayols hode.

- Selvfølgelig gjør den det. Kvalikkamp om opprykk er målet vårt nå. Guttene har ambisjoner om å komme seg oppover, og sånn det ser ut i øyeblikket har vi gode muligheter for det. Det er selvfølgelig tidilig å si, men vi skal sørge for å fortsette vårt spill i samme ånd som vi har gjort til nå, sier han.

Speidere

Akers Avis Groruddalen vet at det har vært mange speidere fra klubber i de øverste divisjonene som har sjekket ut Oslo Citys talenter. De aktuelle speiderne kan likevel bare sikle etter City-spillerne, for de går ingen steder denne sesongen. Med visse forutsetninger da.

- Vi tok en prat med alle gutta og satte oss mål om kvalikkamp. Gutta har ambisjoner, og vil rykke opp som et lag sammen med City. De har bestemt seg for å bli og slåss sammen. Vi er en samlet og sterk enhet nå, og ingen spillere går fra City denne sesongen, sier Fayol.

Den avgjørelsen har derimot en liten modifikasjon. Ledelsen og spillergruppa syntes det er ok at noen spillere går til klubber i de høyere divisjonene så sant de blir tilbudt en kontrakt hvor de kan leve av å spille fotball. Hvis ikke er det ingen i Oslo City som ser noen vits i at noen skal forsvinne, når de selv har ambisjoner om å komme seg oppover.

Dermed er spekulasjonene rundt superspiss Ousman Touray og GBK død for denne gang. Touray spilte for øvrig ikke lørdagens kamp grunnet suspensjon.

- Når vi er inne på GBK. Hvem er best av dere og dem?

- For tiden er det ingen tvil. Det er oss. Jeg har sett GBK noen ganger i år, og mine tippepenger hadde gått på City nå, sier han.

Fotball 3. div., avd 3

Oslo City - Jutul 4-0 (2-0)

Haugerud kunstgress

Tilskuere: 28

Gule kort: Saif Haydar, Kenneth Anizor, Theo Wintermark.

Mål for Oslo City: Iba Ndiaye 2, Eddie Darko, Saif Haydar.

Oslo Citys lag (4-4-1-1:) Michel Foyet, Lennard Momoh (Adama Njie fra 45.), Franklin Opuama, Mustafa Vahabzadeh, Kenneth Anizor, Michael Thompson, Iba Ndiaye, Kevin David, Eddie Darko, Saif Haydar (Khalid Mohammed fra 60.), Jonas Tekle (Theo Wintermark fra 60.)

StjerneR:

  • ** Kenneth Anizor
  • *   Mustafa Vahabzadeh
  •      Michael Thompson.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE