Ingen motstand

Ingen motstand

 

Oslo City har møtt mange motstandere, men lite motstand. På lørdag vant de sin sjette strake seier. Er dette Groruddalens beste lag for øyeblikket?

Oslo City har alt et topplag skal inneholde: Et engasjert miljø både på sidelinjen og banen. Topptrente og sultne spillere. En plan for å vinne hver kamp, og samtidig en evne til å gjøre det bra i de kampene de ikke lykkes med plan A.

Slik Oslo City fremstår i dag kan man undre seg over om ikke de er Groruddalens beste lag. Det skulle faktisk vært moro å se om GBK kunne tukte gjengen med City-spillere.

En ting er uansett sikkert. Jutul som kom på besøk til Haugerud på lørdag var totalt sjanseløse. Assisterende trener Arild Magnus tok seg også tid til å fleipe litt på sidelinjen da stillingen var 2-0.

- Denne kampen kunne vi vunnet med meg på banen. Jutul virker som et lag som kommer til å slite med fysikken og kondisen utover kampen. Dette tror jeg går bra, sa han.

Ved siden av ham sto hovedtrener Jean Mendes Fayol og gliste.

- Det går veldig bra for tiden. Gutta er tente og viser bra innsats. Denne sesongen ser virkelig lovende ut, sier han.

Og han har rett. Fortsetter Oslo City med det de har levert så langt i år bærer det mot kvalikk og et eventuellt opprykk. Denne tanken surrer også i Fayols hode.

- Selvfølgelig gjør den det. Kvalikkamp om opprykk er målet vårt nå. Guttene har ambisjoner om å komme seg oppover, og sånn det ser ut i øyeblikket har vi gode muligheter for det. Det er selvfølgelig tidilig å si, men vi skal sørge for å fortsette vårt spill i samme ånd som vi har gjort til nå, sier han.Speidere


Akers Avis Groruddalen vet at det har vært mange speidere fra klubber i de øverste divisjonene som har sjekket ut Oslo Citys talenter. De aktuelle speiderne kan likevel bare sikle etter City-spillerne, for de går ingen steder denne sesongen. Med visse forutsetninger da.

- Vi tok en prat med alle gutta og satte oss mål om kvalikkamp. Gutta har ambisjoner, og vil rykke opp som et lag sammen med City. De har bestemt seg for å bli og slåss sammen. Vi er en samlet og sterk enhet nå, og ingen spillere går fra City denne sesongen, sier Fayol.

Den avgjørelsen har derimot en liten modifikasjon. Ledelsen og spillergruppa syntes det er ok at noen spillere går til klubber i de høyere divisjonene så sant de blir tilbudt en kontrakt hvor de kan leve av å spille fotball. Hvis ikke er det ingen i Oslo City som ser noen vits i at noen skal forsvinne, når de selv har ambisjoner om å komme seg oppover.

Dermed er spekulasjonene rundt superspiss Ousman Touray og GBK død for denne gang. Touray spilte for øvrig ikke lørdagens kamp grunnet suspensjon.

- Når vi er inne på GBK. Hvem er best av dere og dem?

- For tiden er det ingen tvil. Det er oss. Jeg har sett GBK noen ganger i år, og mine tippepenger hadde gått på City nå, sier han.

Fotball 3. div., avd 3

Oslo City - Jutul 4-0 (2-0)

Haugerud kunstgress

Tilskuere: 28

Gule kort: Saif Haydar, Kenneth Anizor, Theo Wintermark.

Mål for Oslo City: Iba Ndiaye 2, Eddie Darko, Saif Haydar.

Oslo Citys lag (4-4-1-1:) Michel Foyet, Lennard Momoh (Adama Njie fra 45.), Franklin Opuama, Mustafa Vahabzadeh, Kenneth Anizor, Michael Thompson, Iba Ndiaye, Kevin David, Eddie Darko, Saif Haydar (Khalid Mohammed fra 60.), Jonas Tekle (Theo Wintermark fra 60.)

StjerneR:

 • ** Kenneth Anizor
 • *   Mustafa Vahabzadeh
 •      Michael Thompson.

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!