Ingen motstand

Ingen motstand

 

Oslo City har møtt mange motstandere, men lite motstand. På lørdag vant de sin sjette strake seier. Er dette Groruddalens beste lag for øyeblikket?

Skrevet av:

Oslo City har alt et topplag skal inneholde: Et engasjert miljø både på sidelinjen og banen. Topptrente og sultne spillere. En plan for å vinne hver kamp, og samtidig en evne til å gjøre det bra i de kampene de ikke lykkes med plan A.

Slik Oslo City fremstår i dag kan man undre seg over om ikke de er Groruddalens beste lag. Det skulle faktisk vært moro å se om GBK kunne tukte gjengen med City-spillere.

En ting er uansett sikkert. Jutul som kom på besøk til Haugerud på lørdag var totalt sjanseløse. Assisterende trener Arild Magnus tok seg også tid til å fleipe litt på sidelinjen da stillingen var 2-0.

- Denne kampen kunne vi vunnet med meg på banen. Jutul virker som et lag som kommer til å slite med fysikken og kondisen utover kampen. Dette tror jeg går bra, sa han.

Ved siden av ham sto hovedtrener Jean Mendes Fayol og gliste.

- Det går veldig bra for tiden. Gutta er tente og viser bra innsats. Denne sesongen ser virkelig lovende ut, sier han.

Og han har rett. Fortsetter Oslo City med det de har levert så langt i år bærer det mot kvalikk og et eventuellt opprykk. Denne tanken surrer også i Fayols hode.

- Selvfølgelig gjør den det. Kvalikkamp om opprykk er målet vårt nå. Guttene har ambisjoner om å komme seg oppover, og sånn det ser ut i øyeblikket har vi gode muligheter for det. Det er selvfølgelig tidilig å si, men vi skal sørge for å fortsette vårt spill i samme ånd som vi har gjort til nå, sier han.

Speidere

Akers Avis Groruddalen vet at det har vært mange speidere fra klubber i de øverste divisjonene som har sjekket ut Oslo Citys talenter. De aktuelle speiderne kan likevel bare sikle etter City-spillerne, for de går ingen steder denne sesongen. Med visse forutsetninger da.

- Vi tok en prat med alle gutta og satte oss mål om kvalikkamp. Gutta har ambisjoner, og vil rykke opp som et lag sammen med City. De har bestemt seg for å bli og slåss sammen. Vi er en samlet og sterk enhet nå, og ingen spillere går fra City denne sesongen, sier Fayol.

Den avgjørelsen har derimot en liten modifikasjon. Ledelsen og spillergruppa syntes det er ok at noen spillere går til klubber i de høyere divisjonene så sant de blir tilbudt en kontrakt hvor de kan leve av å spille fotball. Hvis ikke er det ingen i Oslo City som ser noen vits i at noen skal forsvinne, når de selv har ambisjoner om å komme seg oppover.

Dermed er spekulasjonene rundt superspiss Ousman Touray og GBK død for denne gang. Touray spilte for øvrig ikke lørdagens kamp grunnet suspensjon.

- Når vi er inne på GBK. Hvem er best av dere og dem?

- For tiden er det ingen tvil. Det er oss. Jeg har sett GBK noen ganger i år, og mine tippepenger hadde gått på City nå, sier han.

Fotball 3. div., avd 3

Oslo City - Jutul 4-0 (2-0)

Haugerud kunstgress

Tilskuere: 28

Gule kort: Saif Haydar, Kenneth Anizor, Theo Wintermark.

Mål for Oslo City: Iba Ndiaye 2, Eddie Darko, Saif Haydar.

Oslo Citys lag (4-4-1-1:) Michel Foyet, Lennard Momoh (Adama Njie fra 45.), Franklin Opuama, Mustafa Vahabzadeh, Kenneth Anizor, Michael Thompson, Iba Ndiaye, Kevin David, Eddie Darko, Saif Haydar (Khalid Mohammed fra 60.), Jonas Tekle (Theo Wintermark fra 60.)

StjerneR:

  • ** Kenneth Anizor
  • *   Mustafa Vahabzadeh
  •      Michael Thompson.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!