ANNONSE

Kampen for tilværelsen

Kampen for tilværelsen

 

På lørdag får Vestli besøk av tabellkollega Høland på Vestli Kunstgress.

Det er duket for et realt bikkjeslagsmål på Vestli kunstgress når A-laget til Vestli tar i mot Høland på lørdag. Dette er et såkalt bunnoppgjør som ingen av lagene har råd til å tape. Vestli står med 16 poeng, mens Høland står med 17 poeng. Vinneren i denne kampen vil derfor skaffe seg en liten luke til de andre lagene i bunnen. Vestli ser ut til å ha funnet høstformen, og står med tre kamper uten tap mot topplagene. Blant annet var Vestli sin seier mot Strømmen 2 et meget sterkt resultat. Samtidig som A-laget har funnet formen har Magnus «Tønnis» Tønnesen begynt å blomstre. Magnus har vært skadet i tre år, og er endelig tilbake i storform. Han kommer helt sikkert til å skape masse hodebry for forsvarsspillerne fremover. Høland kommer fra storseier mot Kjelsås 2, som virker fortapt i bunnen av avdelingen.

Det er duket for et utrolig spennende oppgjør for tilværelsen i 3. divisjon. Kampen spilles lørdag 10. september kl 1600. Vær tidlig ute, for det kan bli trangt om plassene.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE