Kampen for tilværelsen

Kampen for tilværelsen

 

På lørdag får Vestli besøk av tabellkollega Høland på Vestli Kunstgress.

Det er duket for et realt bikkjeslagsmål på Vestli kunstgress når A-laget til Vestli tar i mot Høland på lørdag. Dette er et såkalt bunnoppgjør som ingen av lagene har råd til å tape. Vestli står med 16 poeng, mens Høland står med 17 poeng. Vinneren i denne kampen vil derfor skaffe seg en liten luke til de andre lagene i bunnen. Vestli ser ut til å ha funnet høstformen, og står med tre kamper uten tap mot topplagene. Blant annet var Vestli sin seier mot Strømmen 2 et meget sterkt resultat. Samtidig som A-laget har funnet formen har Magnus «Tønnis» Tønnesen begynt å blomstre. Magnus har vært skadet i tre år, og er endelig tilbake i storform. Han kommer helt sikkert til å skape masse hodebry for forsvarsspillerne fremover. Høland kommer fra storseier mot Kjelsås 2, som virker fortapt i bunnen av avdelingen.

Det er duket for et utrolig spennende oppgjør for tilværelsen i 3. divisjon. Kampen spilles lørdag 10. september kl 1600. Vær tidlig ute, for det kan bli trangt om plassene.

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.