Katastrofalt av Årvoll

Katastrofalt av Årvoll

 

Tafatte Årvoll-spillere ble rundspilt av aggressive Ullern-spillere og gikk på sesongens største tap så langt. Nå lukter det nedrykk og krise av laget.

Årvoll-trener Glenn Andersen hadde ikke mye positivt å si om sine utvalgte etter et knusende 0-7 tap hjemme mot Ullern 2.

- Dette var begredelig! Det kan du skrive, sier en svært skuffet trener, Glenn Andersen.

- Hva skjer med laget ditt?

- Vi gjør for mange personlige feil over hele linja, og er ikke disiplinerte nok. I dag manglet vi syv spillere på grunn av sykdom og noen som er bortreiste, men dette er likevel langt i fra bra nok. Vi vinner ingen dueller. Alle våre duellspillere var borte, men likevel taper vi fordi vi er for dårlige, sier Årvoll-treneren.Rundspilt


Ullern 2 var best fra start til mål. De fikk tildelt en nokså billig straffe tidlig i 1. omgang som førte til scoring, før de satte inn et nytt mål ikke mange minuttene etter.

Årvoll hang ikke sammen i det hele tatt og ble i store deler av omgangen rundspilt av et aggressivt Ullern-lag. Til pause ledet Ullern hele 5-0 etter at de på 3-0 ble tildelt nok et billig straffespark som førte til scoring.

Etter pausen hang Årvoll litt bedre sammen, men fikk det likevel ikke helt til å stemme. Enkle feil ble gjort gang på gang og det ble de straffet for. Ullern falt litt ned i tempo utover i omgangen, men ga seg ikke før det sto 7-0.

Både trenere og spillere uttrykte misnøye med dommeren underveis i kampen og trener Andersen syns ikke dommertrioen gjorde en stor kamp.

- Dommerne var ikke spesielt imponerende i dag. Jeg mener begge straffene er billige, men det er jo ofte sånn at lag som ikke er i flytsonen får dommeravgjørelser mot seg, sier en tydelig oppgitt Glenn Andersen, som likevel innrømmer at det ikke var dommerns feil at laget hans nok en gang endte opp med null poeng.

- Vi hadde tapt alle seriekampene uansett fordi vi spiller for dårlig, sier han.

Noe må skje

Etter mandagens stortap ligger Årvoll sist i sin avdeling, men det er kun målforskjellen som skiller dem og laget på plassen foran, Vollen. Noe må skje, og Glenn Andersen har et enkelt svar.

- Vi må ta poeng, hvis ikke rykker vi tvert ned. Nå må vi ta oss sammen, sier han.

- Frykter du et nedrykk?

- Det er fortsatt tidlig, men jeg er ikke en utpreget optimist slik tingenes tilstand er nå. Vi kan ikke fortsette i samme spor, da er det ingen vei utenom nedrykk, sier han.

Så vondt er det å være Årvoll-trener om dagen at Glenn Andersen la kortene på bordet da avisen fleipet og spurte om han hadde tillitt fra styret, og fryktet sparken.

- Det har ikke vært oppe til diskusjon, men akkurat nå hadde det ikke vært meg imot. Slik vi fremstår nå, er det katastrofe-dårlig. Det skuffer meg at vi ikke klarer å prestere bedre, sier han.

- Hva sier man til et lag som ligger under 0-5 til pause?

- Det er ikke lett å få fram noe konstruktivt når vi driter oss fullstendig ut. Man prøver å få spillerne til å bedre tingenes tilstand, men moralen er naturlig nok lav, sier han.

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Årvoll - Ullern 2 0-7 (0-5)

Årvollbanen

Tilskuere: 15.

Dommer:Knut Ivar Strømstad

Gule kort: Gustav Karlsson, Thomas Amlie, Felipe Lauvstad.

Årvolls lag (4-5-1): Rune Vøien, Stian Saugnes, Steve Dimovski, Jens Andersen Grønhaug (Thomas Amlie fra 10.), Felipe Lauvstad, Gustav Karlsson, Anton Karlsson, Mehrad Ezligini, Danne Sorin, Josef El-Mazri, Okezie Uwalaka (Henning Fladland fra 71.).

Stjernene:

 • ** ingen
 • *   ingen
 •      ingen.

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!