Katastrofalt av Årvoll

Katastrofalt av Årvoll

 

Tafatte Årvoll-spillere ble rundspilt av aggressive Ullern-spillere og gikk på sesongens største tap så langt. Nå lukter det nedrykk og krise av laget.

Årvoll-trener Glenn Andersen hadde ikke mye positivt å si om sine utvalgte etter et knusende 0-7 tap hjemme mot Ullern 2.

- Dette var begredelig! Det kan du skrive, sier en svært skuffet trener, Glenn Andersen.

- Hva skjer med laget ditt?

- Vi gjør for mange personlige feil over hele linja, og er ikke disiplinerte nok. I dag manglet vi syv spillere på grunn av sykdom og noen som er bortreiste, men dette er likevel langt i fra bra nok. Vi vinner ingen dueller. Alle våre duellspillere var borte, men likevel taper vi fordi vi er for dårlige, sier Årvoll-treneren.

Rundspilt

Ullern 2 var best fra start til mål. De fikk tildelt en nokså billig straffe tidlig i 1. omgang som førte til scoring, før de satte inn et nytt mål ikke mange minuttene etter.

Årvoll hang ikke sammen i det hele tatt og ble i store deler av omgangen rundspilt av et aggressivt Ullern-lag. Til pause ledet Ullern hele 5-0 etter at de på 3-0 ble tildelt nok et billig straffespark som førte til scoring.

Etter pausen hang Årvoll litt bedre sammen, men fikk det likevel ikke helt til å stemme. Enkle feil ble gjort gang på gang og det ble de straffet for. Ullern falt litt ned i tempo utover i omgangen, men ga seg ikke før det sto 7-0.

Både trenere og spillere uttrykte misnøye med dommeren underveis i kampen og trener Andersen syns ikke dommertrioen gjorde en stor kamp.

- Dommerne var ikke spesielt imponerende i dag. Jeg mener begge straffene er billige, men det er jo ofte sånn at lag som ikke er i flytsonen får dommeravgjørelser mot seg, sier en tydelig oppgitt Glenn Andersen, som likevel innrømmer at det ikke var dommerns feil at laget hans nok en gang endte opp med null poeng.

- Vi hadde tapt alle seriekampene uansett fordi vi spiller for dårlig, sier han.

Noe må skje

Etter mandagens stortap ligger Årvoll sist i sin avdeling, men det er kun målforskjellen som skiller dem og laget på plassen foran, Vollen. Noe må skje, og Glenn Andersen har et enkelt svar.

- Vi må ta poeng, hvis ikke rykker vi tvert ned. Nå må vi ta oss sammen, sier han.

- Frykter du et nedrykk?

- Det er fortsatt tidlig, men jeg er ikke en utpreget optimist slik tingenes tilstand er nå. Vi kan ikke fortsette i samme spor, da er det ingen vei utenom nedrykk, sier han.

Så vondt er det å være Årvoll-trener om dagen at Glenn Andersen la kortene på bordet da avisen fleipet og spurte om han hadde tillitt fra styret, og fryktet sparken.

- Det har ikke vært oppe til diskusjon, men akkurat nå hadde det ikke vært meg imot. Slik vi fremstår nå, er det katastrofe-dårlig. Det skuffer meg at vi ikke klarer å prestere bedre, sier han.

- Hva sier man til et lag som ligger under 0-5 til pause?

- Det er ikke lett å få fram noe konstruktivt når vi driter oss fullstendig ut. Man prøver å få spillerne til å bedre tingenes tilstand, men moralen er naturlig nok lav, sier han.

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Årvoll - Ullern 2 0-7 (0-5)

Årvollbanen

Tilskuere: 15.

Dommer:Knut Ivar Strømstad

Gule kort: Gustav Karlsson, Thomas Amlie, Felipe Lauvstad.

Årvolls lag (4-5-1): Rune Vøien, Stian Saugnes, Steve Dimovski, Jens Andersen Grønhaug (Thomas Amlie fra 10.), Felipe Lauvstad, Gustav Karlsson, Anton Karlsson, Mehrad Ezligini, Danne Sorin, Josef El-Mazri, Okezie Uwalaka (Henning Fladland fra 71.).

Stjernene:

  • ** ingen
  • *   ingen
  •      ingen.

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.