Katastrofalt av Årvoll

Katastrofalt av Årvoll

 

Tafatte Årvoll-spillere ble rundspilt av aggressive Ullern-spillere og gikk på sesongens største tap så langt. Nå lukter det nedrykk og krise av laget.

Skrevet av:

Årvoll-trener Glenn Andersen hadde ikke mye positivt å si om sine utvalgte etter et knusende 0-7 tap hjemme mot Ullern 2.

- Dette var begredelig! Det kan du skrive, sier en svært skuffet trener, Glenn Andersen.

- Hva skjer med laget ditt?

- Vi gjør for mange personlige feil over hele linja, og er ikke disiplinerte nok. I dag manglet vi syv spillere på grunn av sykdom og noen som er bortreiste, men dette er likevel langt i fra bra nok. Vi vinner ingen dueller. Alle våre duellspillere var borte, men likevel taper vi fordi vi er for dårlige, sier Årvoll-treneren.

Rundspilt

Ullern 2 var best fra start til mål. De fikk tildelt en nokså billig straffe tidlig i 1. omgang som førte til scoring, før de satte inn et nytt mål ikke mange minuttene etter.

Årvoll hang ikke sammen i det hele tatt og ble i store deler av omgangen rundspilt av et aggressivt Ullern-lag. Til pause ledet Ullern hele 5-0 etter at de på 3-0 ble tildelt nok et billig straffespark som førte til scoring.

Etter pausen hang Årvoll litt bedre sammen, men fikk det likevel ikke helt til å stemme. Enkle feil ble gjort gang på gang og det ble de straffet for. Ullern falt litt ned i tempo utover i omgangen, men ga seg ikke før det sto 7-0.

Både trenere og spillere uttrykte misnøye med dommeren underveis i kampen og trener Andersen syns ikke dommertrioen gjorde en stor kamp.

- Dommerne var ikke spesielt imponerende i dag. Jeg mener begge straffene er billige, men det er jo ofte sånn at lag som ikke er i flytsonen får dommeravgjørelser mot seg, sier en tydelig oppgitt Glenn Andersen, som likevel innrømmer at det ikke var dommerns feil at laget hans nok en gang endte opp med null poeng.

- Vi hadde tapt alle seriekampene uansett fordi vi spiller for dårlig, sier han.

Noe må skje

Etter mandagens stortap ligger Årvoll sist i sin avdeling, men det er kun målforskjellen som skiller dem og laget på plassen foran, Vollen. Noe må skje, og Glenn Andersen har et enkelt svar.

- Vi må ta poeng, hvis ikke rykker vi tvert ned. Nå må vi ta oss sammen, sier han.

- Frykter du et nedrykk?

- Det er fortsatt tidlig, men jeg er ikke en utpreget optimist slik tingenes tilstand er nå. Vi kan ikke fortsette i samme spor, da er det ingen vei utenom nedrykk, sier han.

Så vondt er det å være Årvoll-trener om dagen at Glenn Andersen la kortene på bordet da avisen fleipet og spurte om han hadde tillitt fra styret, og fryktet sparken.

- Det har ikke vært oppe til diskusjon, men akkurat nå hadde det ikke vært meg imot. Slik vi fremstår nå, er det katastrofe-dårlig. Det skuffer meg at vi ikke klarer å prestere bedre, sier han.

- Hva sier man til et lag som ligger under 0-5 til pause?

- Det er ikke lett å få fram noe konstruktivt når vi driter oss fullstendig ut. Man prøver å få spillerne til å bedre tingenes tilstand, men moralen er naturlig nok lav, sier han.

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Årvoll - Ullern 2 0-7 (0-5)

Årvollbanen

Tilskuere: 15.

Dommer:Knut Ivar Strømstad

Gule kort: Gustav Karlsson, Thomas Amlie, Felipe Lauvstad.

Årvolls lag (4-5-1): Rune Vøien, Stian Saugnes, Steve Dimovski, Jens Andersen Grønhaug (Thomas Amlie fra 10.), Felipe Lauvstad, Gustav Karlsson, Anton Karlsson, Mehrad Ezligini, Danne Sorin, Josef El-Mazri, Okezie Uwalaka (Henning Fladland fra 71.).

Stjernene:

 • ** ingen
 • *   ingen
 •      ingen.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!