Keeper-Jons overmenn

Keeper-Jons overmenn

 

Sist uke voktet han Norges mål mot Nederland, mens han på søndag i praksis sikret seg seriemesterskap med Stabæk. Dagen før derimot, møtte Jon Knudsen sine overmenn på straffekonk da Høybråten og Stovners 2001-lag hadde fotballavslutning.

Skrevet av:

Da Høybråten og Stovners tre lag i 2001-klassen (Stars, Piratene og Gormitene) skulle arrangere avslutning på sesongen, valgte de  gjøre det med stor bravur, med selveste landslagskeeper Jon Knudsen til stede.

I tillegg hadde laglederne og Knudsen skaffet fantastiske premier til utlodning. Alt fra gavekurver, bøker og bagger, til signerte fotballartikler fra det norske landslaget, Vålerenga, Stabæk, Brann, Rosenborg og Lillestrøm.

- Vanligvis er det veldig vanskelig å få storklubbene med på en slik sponsing, men vi sendte en forespørsel med grundig argumentering om hva cupen vår gikk ut på. Da ville alle bidra med en eneste gang, sier Jarle Hansen som er trener for Høybråten Stars.

- Og hva går cupen ut på?

- Den går ut på at alle 2001-spillerne skal samle seg som en gruppe. Vi er tre lag, men vi har fokus på at alle spillerne skal trives sammen, og oppleve en sann glede med fotballen. Totalt er det 43 barn som startet med fotball da de var 5 år, og vi legger vekt på at fotball skal være en morsom idrett for alle. Derfor er dette et viktig arrangement som knytter alle barn og foreldre tett sammen.

- Dessuten er det alltid moro med en skikkelig avslutning, og siden vi er så heldige å ha en landslagskeeper som trener for et av lagene, så blir det litt stas, sier han.

Knudsen selv synes det er gøy å spille med de unge talentene.

- Klart dette er moro. Det er en herlig gruppe med mye engasjement både på banen og rundt seg. De er alle venner på fotballbanen, og det er moro å se dem være en samlet gjeng, også utenfor, sier han.

Satte på plass skapet

Som en avslutning på cupen skulle alle HSIL-spillerne bryne seg på landslagskeeperen på straffekonk.

Knudsen varslet på forhånd at han ikke ville gi noe ved dørene.

- Jeg lovte vel egentlig å ikke slenge meg, men jeg kan ikke helt dy meg heller, sa han.

Som sagt så gjort. Jon gjorde en fin innsats i målet, men likevel var det tre talenter som satte landslagskeeperen ut av spill, og ballen i mål.

Robin Husom Jørgensen, Daniel Granås og minstemann Dennis Granås kan alle minnes lørdag 18. oktober 2008 som den dagen de scoret på landslagskeeperen.

- Det var selvfølgelig moro å score på Jon, men det var litt vanskelig også. Han er jo tross alt landslagskeeper, sier Robin som spiller på Høybråten 99-ers.

- Jeg valgte å klinke den i hjørnet, og jeg er kjempestolt over at den gikk inn, sier Daniel Granås.

Også far til Granås-brødrene virket fornøyd.

- Å score på landslagskeeperen så tidlig er ikke dårlig, ler han.

Neste søndag skal alle spillere, trenere og foreldre fra Høybråten Stars opp til Nadderud for å se Stabæk ta imot gullmedaljer og Vålerenga til Tippeligakamp. Kampen var egentlig utsolgt, men Knudsen fikk likevel ordnet biletter til hele gjengen.

- Dette gjør vi for å bygge videre det tette vennskapsbåndet mellom barn og foreldre. Vi må også takke Jon Knudsen som er et fantastisk idol for alle barna våre, sier Hansen.

Vil du følge med videre på Høybråtens 2001 lag kan du også stikke innom lagets egne hjemmesider på www.hsilstars.com.

Talentene om Jon

De fleste av Høybråten-talentene som var med på avslutningen koste seg, og digget Jon Knudsen. Her er noen uttalelser.

- Jon er forbildet mitt. Han er Norges beste keeper, og det er gøy å spille med ham her i dag.

Noah M. Olgijaj

- Jon er kjempegod og Norges nummer én. Det er kjempemoro å få være med ham og spille fotball.

Kristian Jacobsen

- Jeg bomma på straffe, men det er ikke så rart siden Jon er på landslaget. Det var uansett moro å få være med. Jeg spilte mye.

Vegard S. Madsen

- Det har vært morsomt i dag, og jeg scoret et mål i en kamp, selv om det ikke var på Jon. Uansett skal jeg bli bedre enn John Carew.

Marco Kristoffersen

- Jeg er keeperen på Jons lag, og jeg skal bli like god som ham når jeg blir stor. Jon er en kul trener.

Haakon M. Wright

- Jon er en veldig ålreit trener. Jeg håper jeg blir like god i fotball som ham.

Andreas Erstad.

 

Siste nytt i Sport

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

 
VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!