Kjøring i helga

Kjøring i helga

 

Roadracingbrødrene Flathaug drar til Karlskoga for NM og nordisk i klassen 125 G i helga.

Roadracing-brødrene Henning og Kenneth Flathaug i Team Flathaug reiser i helgen til Karlskoga for NM-runde og nordisk konkurranse.

Etter gode resultater så langt denne sesongen, spesielt for Henning, er det nok seier som er målet i NM løpene. Henning ligger foreløpig på andreplass i NM med like mange poeng som lederen og like mange seiere og andreplasser.

Helgens to løp kan sende Henning opp i ledelsen i NM, hvis han gjør tingene riktig, noe han hittil har gjort. Dette har virkelig vært sesongen hvor ting har løsnet og uflaksen ser ut til å ha snudd.

Antall velt og avkjøringer har avtatt drastisk og i år har det kun vært en tur i grusen, mens han en gang har han blitt påkjørt av en konkurrent. Begge deler heldigvis helt udramatisk.

Lillebror Kenneth har hatt samme utvikling og er faktisk kommet lenger enn Henning var på samme alder. Kenneth liger på tredjeplass i NM så langt.

Helgen etter NM er går de to neste løpene i Nordisk hvor Henning liger på fjerdeplass foreløpig. Dette er også kvalifisering til EM hvor nettopp de fire beste fra Nordisk får være med så det er viktig for Henning og beholde plassen og aller helst avansere i Nordisk mesterskap for å komme til EM. Seks løp gjenstår så mye kan ennå skje her.

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.