Kjøring i helga

Kjøring i helga

 

Roadracingbrødrene Flathaug drar til Karlskoga for NM og nordisk i klassen 125 G i helga.

Roadracing-brødrene Henning og Kenneth Flathaug i Team Flathaug reiser i helgen til Karlskoga for NM-runde og nordisk konkurranse.

Etter gode resultater så langt denne sesongen, spesielt for Henning, er det nok seier som er målet i NM løpene. Henning ligger foreløpig på andreplass i NM med like mange poeng som lederen og like mange seiere og andreplasser.

Helgens to løp kan sende Henning opp i ledelsen i NM, hvis han gjør tingene riktig, noe han hittil har gjort. Dette har virkelig vært sesongen hvor ting har løsnet og uflaksen ser ut til å ha snudd.

Antall velt og avkjøringer har avtatt drastisk og i år har det kun vært en tur i grusen, mens han en gang har han blitt påkjørt av en konkurrent. Begge deler heldigvis helt udramatisk.

Lillebror Kenneth har hatt samme utvikling og er faktisk kommet lenger enn Henning var på samme alder. Kenneth liger på tredjeplass i NM så langt.

Helgen etter NM er går de to neste løpene i Nordisk hvor Henning liger på fjerdeplass foreløpig. Dette er også kvalifisering til EM hvor nettopp de fire beste fra Nordisk får være med så det er viktig for Henning og beholde plassen og aller helst avansere i Nordisk mesterskap for å komme til EM. Seks løp gjenstår så mye kan ennå skje her.

 

Siste nytt i Sport

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

 
Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Grorud går for gull!

Etter omleggingen av seriesystemet er konkurransen i PostNord-ligaen hardere enn noensinne. Det skremmer imidlertid ikke Groruds fotballherrer. De er klare i sin tale og går for gull og opprykk til OBOS-ligaen.

Storfint besøk på Årvoll

Den store kompetanselørdagen ble en stor suksess for fotballgruppa i Årvoll IL.