Kjøring i helga

Kjøring i helga

 

Roadracingbrødrene Flathaug drar til Karlskoga for NM og nordisk i klassen 125 G i helga.

Skrevet av:

Roadracing-brødrene Henning og Kenneth Flathaug i Team Flathaug reiser i helgen til Karlskoga for NM-runde og nordisk konkurranse.

Etter gode resultater så langt denne sesongen, spesielt for Henning, er det nok seier som er målet i NM løpene. Henning ligger foreløpig på andreplass i NM med like mange poeng som lederen og like mange seiere og andreplasser.

Helgens to løp kan sende Henning opp i ledelsen i NM, hvis han gjør tingene riktig, noe han hittil har gjort. Dette har virkelig vært sesongen hvor ting har løsnet og uflaksen ser ut til å ha snudd.

Antall velt og avkjøringer har avtatt drastisk og i år har det kun vært en tur i grusen, mens han en gang har han blitt påkjørt av en konkurrent. Begge deler heldigvis helt udramatisk.

Lillebror Kenneth har hatt samme utvikling og er faktisk kommet lenger enn Henning var på samme alder. Kenneth liger på tredjeplass i NM så langt.

Helgen etter NM er går de to neste løpene i Nordisk hvor Henning liger på fjerdeplass foreløpig. Dette er også kvalifisering til EM hvor nettopp de fire beste fra Nordisk får være med så det er viktig for Henning og beholde plassen og aller helst avansere i Nordisk mesterskap for å komme til EM. Seks løp gjenstår så mye kan ennå skje her.

 

Siste nytt i Sport

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!