ANNONSE

Klare for 2.divisjon

Klare for 2.divisjon

 

Oslo City fotball er klare for 2. divisjon til neste år. Det ble klart etter at kvalikkampen mot Høland ble vunnet i helga.

Oslo Citys fotballherrer vant 6-2 sammenlagt i kvaliken, og er klare for spill i 2. divisjon til neste år. Med 2-0 fra «hjemmekampen» i Valhall hadde City sikret seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret som ble spilt i helga. Oslo City prøvde likevel ikke å spille på resultatet, men for seier. Det fikk de også. Da dommeren blåste av kampen på 4-2 til Groruddalens beste lag, ble det enorme jubelscener på Høland. Det var imidlertid ikke det eneste stedet City ble feiret denne helga.

Les mer om Oslo City og groruddalsfotballen i onsdagens avis av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE