Klare for 2.divisjon

Klare for 2.divisjon

 

Oslo City fotball er klare for 2. divisjon til neste år. Det ble klart etter at kvalikkampen mot Høland ble vunnet i helga.

Oslo Citys fotballherrer vant 6-2 sammenlagt i kvaliken, og er klare for spill i 2. divisjon til neste år. Med 2-0 fra «hjemmekampen» i Valhall hadde City sikret seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret som ble spilt i helga. Oslo City prøvde likevel ikke å spille på resultatet, men for seier. Det fikk de også. Da dommeren blåste av kampen på 4-2 til Groruddalens beste lag, ble det enorme jubelscener på Høland. Det var imidlertid ikke det eneste stedet City ble feiret denne helga.

Les mer om Oslo City og groruddalsfotballen i onsdagens avis av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.