Klare for kamp

Klare for kamp

GÅR FOR SEIER: Grorud-kaptein Morten-André Slorby går for seier i lørdagen kamp mot Raufoss. FOTO: Kay Grue Thorsen

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.05.2017 kl 13:04

– Vi er klare for kamp. Vi ønsker å bli kvitt skuffelsen fra HamKam-matchen og komme oss tilbake på vinnersporet så fort som mulig, sier Grorud-kaptein Morten-André Slorby.

Sist helg reiste han og lagkameratene til Hamar for å spille toppoppgjør mot HamKam. Det endte med et 0-3-tap. Det ønsker Grorud-gjengen å hevne i søndagens oppgjør.

– Etter tre strake seire var det vondt å tape såpass klart for HamKam. Vi er gira på å slå tilbake og vise oss fra en mye bedre side mot Raufoss, sier han.

– Tøff utfordring

Gjestene fra Raufoss var oppe i OBOS-ligaen i fjor. I årets sesong har de fått en godkjent start på tilværelsen i PostNord-ligaen med syv poeng fra sine fire første kamper (to færre enn Grorud).

– Det er en tøff utfordring. Raufoss har erfaring fra en liga høyere opp og har selvfølgelig mange kvaliteter. Men det har vi også. Vi skal ta på oss slåsshanskene og gå i krigen. Jeg kan garantere at vi ikke skal framstå puslete og veike. Det er bare å møte opp på søndag. Forhåpentligvis får publikum se et tent Grorud-lag som «snur kjerringa» fra sist kamp, sier Morten-André Slorby.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.

 
Høybråten fikk stjernebesøk

Stjernefaktoren på Høybråten gikk i taket tirsdag kveld, da to av verdens beste kvinnelige fotballspillere motiverte både unge og voksne Høybråten-spillere til nye høyder.

Grorud topper

Groruds fotballherrer snudde kampen mot Kjelsås etter å ha ligget under ved pause.

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...