ANNONSE

Klare for kamp

Klare for kamp

GÅR FOR SEIER: Grorud-kaptein Morten-André Slorby går for seier i lørdagen kamp mot Raufoss. FOTO: Kay Grue Thorsen

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.05.2017 kl 13:04

– Vi er klare for kamp. Vi ønsker å bli kvitt skuffelsen fra HamKam-matchen og komme oss tilbake på vinnersporet så fort som mulig, sier Grorud-kaptein Morten-André Slorby.

Sist helg reiste han og lagkameratene til Hamar for å spille toppoppgjør mot HamKam. Det endte med et 0-3-tap. Det ønsker Grorud-gjengen å hevne i søndagens oppgjør.

– Etter tre strake seire var det vondt å tape såpass klart for HamKam. Vi er gira på å slå tilbake og vise oss fra en mye bedre side mot Raufoss, sier han.

– Tøff utfordring

Gjestene fra Raufoss var oppe i OBOS-ligaen i fjor. I årets sesong har de fått en godkjent start på tilværelsen i PostNord-ligaen med syv poeng fra sine fire første kamper (to færre enn Grorud).

– Det er en tøff utfordring. Raufoss har erfaring fra en liga høyere opp og har selvfølgelig mange kvaliteter. Men det har vi også. Vi skal ta på oss slåsshanskene og gå i krigen. Jeg kan garantere at vi ikke skal framstå puslete og veike. Det er bare å møte opp på søndag. Forhåpentligvis får publikum se et tent Grorud-lag som «snur kjerringa» fra sist kamp, sier Morten-André Slorby.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE