Klasseforskjell i lokaloppgjøret

Klasseforskjell i lokaloppgjøret

 

Vestli lekte seg og knuste Haugerud i helgas lokaloppgjør i 3. divisjon. Nå sastser de på å ta nok en lokal skalp i neste kamp.

Skrevet av:

Oppgjøret mellom Vestli og Haugeruds håndballdamer i 3. divisjon, avd. 2 var flyttet til Oppsal arena 2, men Vestli-damene kjørte likevel over Haugerud som om de skulle spilt for fulle tribuner på hjemmebane.

Et fantastisk forsvarsspill i første omgang, sammen med en Cathinka Håkonsen med en redningsprosent på 75, sørget for en komfortabel 14-målsledelse til pause.

- Planen var å knalle til fra start og få en god opplevelse. Med det håpet vi å ha noe å flyte på utover i kampen. Alt gikk slik vi håpet på, slår Vestli-trener Kenneth Høye fast.

Hauguerud-trener Morten Hansen hadde følgende kommentar til første omgang.

- Helsvart!

 

Malte på videre

Vestli fortsatte storspillet i andre omgang, og ga seg ikke før det sto 36-14.

- Dette er sesongens største seier, og det var gøy for jentene å vise hvem som er best i Grorud­dalen. Det betyr alltid noe ekstra, innrømmer Høye.

 

Han er fornøyd med mye av det Vestli serverte i kampen.

- Vi har et ungt og løpssterkt lag. Vi løper fra Haugerud, som ikke var helt samstemte og gjorde en del teknsike feil. I tillegg er vi gode på kontringene. Der scorer vi omtrent 65 prosent av målene våre.

 

Håpløst for Haugerud

Haugerud har en hard sesong i år, og utgangspunktet er heller ikke det letteste. Klubben har tre lag og få spillere. Det blir derfor vanskelig å å stille med et rent A-lag. I tillegg var mange av de faste A-lagsspillerne borte i kampen mot Vestli.

- Vi manglet mange spillere, men det er ingen unnskylding for denne kampen. Vestli er et mye bedre lag, og vi hadde ikke hatt sjans om vi så hadde stilt toppet til denne kampen.

- Vi bestemte oss for å gjøre det beste ut av det, men det ble en håpløs opplevelse for oss. Vi fikk justert litt til andre omgang, men likevel var dette for stor nivåforskjell.

- Vestli er et topplag, og jeg tror de kan rykke opp. Det er moro for håndballen i Groruddalen, sier trener Morten Hansen.

 

Ser fram mot Ellingsrud

Selv om Kenneth Høye er fornøyd med lokaloppgjøret mot Haugerud syntes han ikke det var en perfekt kamp.

- Jeg skulle ønske vi hadde litt mer ro i etablert angrep. Der slurver vi for mye. Jeg hadde håpet å score mer i dette oppgjøret, men man slipper seg ned når man leder såpass klart. Slik er det i alle idretter. Det var uansett godt med seier og to poeng, sier han.

Nå ser Vestli fram mot et nytt lokaloppgjør. I neste kamp venter nemlig Ellingsruds håndballdamer.

- Det blir nok et derby, og jeg tipper det blir en mye tøffere kamp. Om vi skal henge med i toppen bør vi slå dem og innkassere to nye poeng. Det er det ingen tvil om, sier Høye.

Både Vestli og Haugerud var i aksjon på søndag også. Haugerud spilte 21-21 mot Kolbotn, mens Vestli tapte 19-24 mot Kjelsås.

 

PS: Vestlis hånballherrer i 2. divisjon, avd. 1 var også i aksjon i helga. De tapte første 24-44 for Haslum 2 før de dagen etter tapte 25-32 for Kjelsås. Dermed står håndballherrene fremdeles bokført med ett poeng på 14 kamper og jumobplasseringen i avdelingen. Til helga tar de i mot Kolbotn i Stovnerhallen. Kolbotn rykket opp til 2. divisjon sammen Vestli før denne sesongen.

 

Håndball,3. divisjon, avd. 2, kvinner:

Vestli - Haugerud 36-14 (18-4)

Oppsal arena 2

Tilskuere: ca. 60

Dommere: Svein Tore Knudsmoen Pedersen og Eivind Smedstad Scheie

Vestlis lag (mål i parentes): Cathinka Håkonsen, Stephanie Jordhøy, Marlene Fjørtoft(8), Madeleine Jordhøy (3), Anette Ingand (1), Ida Mentzoni (3), Karianne Johnsen (3), Ingvild Skorgevik, Lise Sætre, Hanne Braathen, Maiken Ødegård (5), Reneé Nilsen (3), Caroline Ross Joelsen (5), Gro Anita Tallhaug (3).

Haugeruds lag: ikke tilgjengelig.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!