Klasseforskjell i lokaloppgjøret

Klasseforskjell i lokaloppgjøret

 

Vestli lekte seg og knuste Haugerud i helgas lokaloppgjør i 3. divisjon. Nå sastser de på å ta nok en lokal skalp i neste kamp.

Skrevet av:

Oppgjøret mellom Vestli og Haugeruds håndballdamer i 3. divisjon, avd. 2 var flyttet til Oppsal arena 2, men Vestli-damene kjørte likevel over Haugerud som om de skulle spilt for fulle tribuner på hjemmebane.

Et fantastisk forsvarsspill i første omgang, sammen med en Cathinka Håkonsen med en redningsprosent på 75, sørget for en komfortabel 14-målsledelse til pause.

- Planen var å knalle til fra start og få en god opplevelse. Med det håpet vi å ha noe å flyte på utover i kampen. Alt gikk slik vi håpet på, slår Vestli-trener Kenneth Høye fast.

Hauguerud-trener Morten Hansen hadde følgende kommentar til første omgang.

- Helsvart!

 

Malte på videre

Vestli fortsatte storspillet i andre omgang, og ga seg ikke før det sto 36-14.

- Dette er sesongens største seier, og det var gøy for jentene å vise hvem som er best i Grorud­dalen. Det betyr alltid noe ekstra, innrømmer Høye.

 

Han er fornøyd med mye av det Vestli serverte i kampen.

- Vi har et ungt og løpssterkt lag. Vi løper fra Haugerud, som ikke var helt samstemte og gjorde en del teknsike feil. I tillegg er vi gode på kontringene. Der scorer vi omtrent 65 prosent av målene våre.

 

Håpløst for Haugerud

Haugerud har en hard sesong i år, og utgangspunktet er heller ikke det letteste. Klubben har tre lag og få spillere. Det blir derfor vanskelig å å stille med et rent A-lag. I tillegg var mange av de faste A-lagsspillerne borte i kampen mot Vestli.

- Vi manglet mange spillere, men det er ingen unnskylding for denne kampen. Vestli er et mye bedre lag, og vi hadde ikke hatt sjans om vi så hadde stilt toppet til denne kampen.

- Vi bestemte oss for å gjøre det beste ut av det, men det ble en håpløs opplevelse for oss. Vi fikk justert litt til andre omgang, men likevel var dette for stor nivåforskjell.

- Vestli er et topplag, og jeg tror de kan rykke opp. Det er moro for håndballen i Groruddalen, sier trener Morten Hansen.

 

Ser fram mot Ellingsrud

Selv om Kenneth Høye er fornøyd med lokaloppgjøret mot Haugerud syntes han ikke det var en perfekt kamp.

- Jeg skulle ønske vi hadde litt mer ro i etablert angrep. Der slurver vi for mye. Jeg hadde håpet å score mer i dette oppgjøret, men man slipper seg ned når man leder såpass klart. Slik er det i alle idretter. Det var uansett godt med seier og to poeng, sier han.

Nå ser Vestli fram mot et nytt lokaloppgjør. I neste kamp venter nemlig Ellingsruds håndballdamer.

- Det blir nok et derby, og jeg tipper det blir en mye tøffere kamp. Om vi skal henge med i toppen bør vi slå dem og innkassere to nye poeng. Det er det ingen tvil om, sier Høye.

Både Vestli og Haugerud var i aksjon på søndag også. Haugerud spilte 21-21 mot Kolbotn, mens Vestli tapte 19-24 mot Kjelsås.

 

PS: Vestlis hånballherrer i 2. divisjon, avd. 1 var også i aksjon i helga. De tapte første 24-44 for Haslum 2 før de dagen etter tapte 25-32 for Kjelsås. Dermed står håndballherrene fremdeles bokført med ett poeng på 14 kamper og jumobplasseringen i avdelingen. Til helga tar de i mot Kolbotn i Stovnerhallen. Kolbotn rykket opp til 2. divisjon sammen Vestli før denne sesongen.

 

Håndball,3. divisjon, avd. 2, kvinner:

Vestli - Haugerud 36-14 (18-4)

Oppsal arena 2

Tilskuere: ca. 60

Dommere: Svein Tore Knudsmoen Pedersen og Eivind Smedstad Scheie

Vestlis lag (mål i parentes): Cathinka Håkonsen, Stephanie Jordhøy, Marlene Fjørtoft(8), Madeleine Jordhøy (3), Anette Ingand (1), Ida Mentzoni (3), Karianne Johnsen (3), Ingvild Skorgevik, Lise Sætre, Hanne Braathen, Maiken Ødegård (5), Reneé Nilsen (3), Caroline Ross Joelsen (5), Gro Anita Tallhaug (3).

Haugeruds lag: ikke tilgjengelig.

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!