ANNONSE

Klasseforskjell i lokaloppgjøret

Klasseforskjell i lokaloppgjøret

 

Vestli lekte seg og knuste Haugerud i helgas lokaloppgjør i 3. divisjon. Nå sastser de på å ta nok en lokal skalp i neste kamp.

Oppgjøret mellom Vestli og Haugeruds håndballdamer i 3. divisjon, avd. 2 var flyttet til Oppsal arena 2, men Vestli-damene kjørte likevel over Haugerud som om de skulle spilt for fulle tribuner på hjemmebane.

Et fantastisk forsvarsspill i første omgang, sammen med en Cathinka Håkonsen med en redningsprosent på 75, sørget for en komfortabel 14-målsledelse til pause.

- Planen var å knalle til fra start og få en god opplevelse. Med det håpet vi å ha noe å flyte på utover i kampen. Alt gikk slik vi håpet på, slår Vestli-trener Kenneth Høye fast.

Hauguerud-trener Morten Hansen hadde følgende kommentar til første omgang.

- Helsvart!

 

Malte på videre

Vestli fortsatte storspillet i andre omgang, og ga seg ikke før det sto 36-14.

- Dette er sesongens største seier, og det var gøy for jentene å vise hvem som er best i Grorud­dalen. Det betyr alltid noe ekstra, innrømmer Høye.

 

Han er fornøyd med mye av det Vestli serverte i kampen.

- Vi har et ungt og løpssterkt lag. Vi løper fra Haugerud, som ikke var helt samstemte og gjorde en del teknsike feil. I tillegg er vi gode på kontringene. Der scorer vi omtrent 65 prosent av målene våre.

 

Håpløst for Haugerud

Haugerud har en hard sesong i år, og utgangspunktet er heller ikke det letteste. Klubben har tre lag og få spillere. Det blir derfor vanskelig å å stille med et rent A-lag. I tillegg var mange av de faste A-lagsspillerne borte i kampen mot Vestli.

- Vi manglet mange spillere, men det er ingen unnskylding for denne kampen. Vestli er et mye bedre lag, og vi hadde ikke hatt sjans om vi så hadde stilt toppet til denne kampen.

- Vi bestemte oss for å gjøre det beste ut av det, men det ble en håpløs opplevelse for oss. Vi fikk justert litt til andre omgang, men likevel var dette for stor nivåforskjell.

- Vestli er et topplag, og jeg tror de kan rykke opp. Det er moro for håndballen i Groruddalen, sier trener Morten Hansen.

 

Ser fram mot Ellingsrud

Selv om Kenneth Høye er fornøyd med lokaloppgjøret mot Haugerud syntes han ikke det var en perfekt kamp.

- Jeg skulle ønske vi hadde litt mer ro i etablert angrep. Der slurver vi for mye. Jeg hadde håpet å score mer i dette oppgjøret, men man slipper seg ned når man leder såpass klart. Slik er det i alle idretter. Det var uansett godt med seier og to poeng, sier han.

Nå ser Vestli fram mot et nytt lokaloppgjør. I neste kamp venter nemlig Ellingsruds håndballdamer.

- Det blir nok et derby, og jeg tipper det blir en mye tøffere kamp. Om vi skal henge med i toppen bør vi slå dem og innkassere to nye poeng. Det er det ingen tvil om, sier Høye.

Både Vestli og Haugerud var i aksjon på søndag også. Haugerud spilte 21-21 mot Kolbotn, mens Vestli tapte 19-24 mot Kjelsås.

 

PS: Vestlis hånballherrer i 2. divisjon, avd. 1 var også i aksjon i helga. De tapte første 24-44 for Haslum 2 før de dagen etter tapte 25-32 for Kjelsås. Dermed står håndballherrene fremdeles bokført med ett poeng på 14 kamper og jumobplasseringen i avdelingen. Til helga tar de i mot Kolbotn i Stovnerhallen. Kolbotn rykket opp til 2. divisjon sammen Vestli før denne sesongen.

 

Håndball,3. divisjon, avd. 2, kvinner:

Vestli - Haugerud 36-14 (18-4)

Oppsal arena 2

Tilskuere: ca. 60

Dommere: Svein Tore Knudsmoen Pedersen og Eivind Smedstad Scheie

Vestlis lag (mål i parentes): Cathinka Håkonsen, Stephanie Jordhøy, Marlene Fjørtoft(8), Madeleine Jordhøy (3), Anette Ingand (1), Ida Mentzoni (3), Karianne Johnsen (3), Ingvild Skorgevik, Lise Sætre, Hanne Braathen, Maiken Ødegård (5), Reneé Nilsen (3), Caroline Ross Joelsen (5), Gro Anita Tallhaug (3).

Haugeruds lag: ikke tilgjengelig.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE