Klasseforskjell i lokaloppgjøret

Klasseforskjell i lokaloppgjøret

 

Vestli lekte seg og knuste Haugerud i helgas lokaloppgjør i 3. divisjon. Nå sastser de på å ta nok en lokal skalp i neste kamp.

Oppgjøret mellom Vestli og Haugeruds håndballdamer i 3. divisjon, avd. 2 var flyttet til Oppsal arena 2, men Vestli-damene kjørte likevel over Haugerud som om de skulle spilt for fulle tribuner på hjemmebane.
Et fantastisk forsvarsspill i første omgang, sammen med en Cathinka Håkonsen med en redningsprosent på 75, sørget for en komfortabel 14-målsledelse til pause.

- Planen var å knalle til fra start og få en god opplevelse. Med det håpet vi å ha noe å flyte på utover i kampen. Alt gikk slik vi håpet på, slår Vestli-trener Kenneth Høye fast.

Hauguerud-trener Morten Hansen hadde følgende kommentar til første omgang.

- Helsvart!

 

Malte på videre

Vestli fortsatte storspillet i andre omgang, og ga seg ikke før det sto 36-14.

- Dette er sesongens største seier, og det var gøy for jentene å vise hvem som er best i Grorud­dalen. Det betyr alltid noe ekstra, innrømmer Høye.

 

Han er fornøyd med mye av det Vestli serverte i kampen.

- Vi har et ungt og løpssterkt lag. Vi løper fra Haugerud, som ikke var helt samstemte og gjorde en del teknsike feil. I tillegg er vi gode på kontringene. Der scorer vi omtrent 65 prosent av målene våre.

 

Håpløst for Haugerud

Haugerud har en hard sesong i år, og utgangspunktet er heller ikke det letteste. Klubben har tre lag og få spillere. Det blir derfor vanskelig å å stille med et rent A-lag. I tillegg var mange av de faste A-lagsspillerne borte i kampen mot Vestli.

- Vi manglet mange spillere, men det er ingen unnskylding for denne kampen. Vestli er et mye bedre lag, og vi hadde ikke hatt sjans om vi så hadde stilt toppet til denne kampen.

- Vi bestemte oss for å gjøre det beste ut av det, men det ble en håpløs opplevelse for oss. Vi fikk justert litt til andre omgang, men likevel var dette for stor nivåforskjell.

- Vestli er et topplag, og jeg tror de kan rykke opp. Det er moro for håndballen i Groruddalen, sier trener Morten Hansen.

 

Ser fram mot Ellingsrud

Selv om Kenneth Høye er fornøyd med lokaloppgjøret mot Haugerud syntes han ikke det var en perfekt kamp.

- Jeg skulle ønske vi hadde litt mer ro i etablert angrep. Der slurver vi for mye. Jeg hadde håpet å score mer i dette oppgjøret, men man slipper seg ned når man leder såpass klart. Slik er det i alle idretter. Det var uansett godt med seier og to poeng, sier han.

Nå ser Vestli fram mot et nytt lokaloppgjør. I neste kamp venter nemlig Ellingsruds håndballdamer.

- Det blir nok et derby, og jeg tipper det blir en mye tøffere kamp. Om vi skal henge med i toppen bør vi slå dem og innkassere to nye poeng. Det er det ingen tvil om, sier Høye.

Både Vestli og Haugerud var i aksjon på søndag også. Haugerud spilte 21-21 mot Kolbotn, mens Vestli tapte 19-24 mot Kjelsås.

 

PS: Vestlis hånballherrer i 2. divisjon, avd. 1 var også i aksjon i helga. De tapte første 24-44 for Haslum 2 før de dagen etter tapte 25-32 for Kjelsås. Dermed står håndballherrene fremdeles bokført med ett poeng på 14 kamper og jumobplasseringen i avdelingen. Til helga tar de i mot Kolbotn i Stovnerhallen. Kolbotn rykket opp til 2. divisjon sammen Vestli før denne sesongen.

 

Håndball,3. divisjon, avd. 2, kvinner:

Vestli - Haugerud 36-14 (18-4)

Oppsal arena 2

Tilskuere: ca. 60

Dommere: Svein Tore Knudsmoen Pedersen og Eivind Smedstad Scheie

Vestlis lag (mål i parentes): Cathinka Håkonsen, Stephanie Jordhøy, Marlene Fjørtoft(8), Madeleine Jordhøy (3), Anette Ingand (1), Ida Mentzoni (3), Karianne Johnsen (3), Ingvild Skorgevik, Lise Sætre, Hanne Braathen, Maiken Ødegård (5), Reneé Nilsen (3), Caroline Ross Joelsen (5), Gro Anita Tallhaug (3).

Haugeruds lag: ikke tilgjengelig.

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!