Knepent tap

Knepent tap

 

Furuset orket nesten hele veien i lokaloppgjøret mot Grüner, men «Ulva» måtte til slutt se seg slått.

Tekst:

Publisert:

Lagene fulgte hverandre som skygger gjennom hele kampen. Den første perioden endte målløs, men i andre periode eksploderte målprotokollen.

Etter 0-1 utlignet Eirik Johansen til 1-1, 1-2 utliknet Kristoffer Skau til 2-2 og 2-3 utliknet Fredrik Løvdahl til 3-3. Tredje periode var kun et minutt gammel da Sebastian Skaar økte til 4-3 for Grüner. Furuset maktet aldri å svare denne gangen, og dermed måtte «Ulva» se seg slått for niende gang denne sesongen.

Peter Sundbergs menn har kun vunnet én kamp og ligger sist i 1. divisjon. Onsdag reiser de til Hønefoss for å møte sterke Ringerike.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Furuset - Grüner 3-4 (0-0, 3-3, 0-1)

Furuset Forum

Tilskuere: 120

Dommer: Leiv-Henrik Hevnskjel

Mål for FIF: Eirik Johansen, Kristoffer Skau og Fredrik Løvdahl.

Utvisninger:

FIF 7x2 min.,

GIL 5x2 min., + 1x10 min.,

Skudd: 38-38

Siste nytt i Sport

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

 
Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Grorud går for gull!

Etter omleggingen av seriesystemet er konkurransen i PostNord-ligaen hardere enn noensinne. Det skremmer imidlertid ikke Groruds fotballherrer. De er klare i sin tale og går for gull og opprykk til OBOS-ligaen.

Storfint besøk på Årvoll

Den store kompetanselørdagen ble en stor suksess for fotballgruppa i Årvoll IL.