Knust i gullrekkas fravær

Knust i gullrekkas fravær

 

Andreas Bogstad var syk og kaptein Martin Scott Hagen hadde eksamen. I fraværet av nøkkelspillerne ble «Ulva» et lett bytte for Lillehammer som vant 8-1.

Skrevet av:

Furuset startet kampen veldig bra og tok ledelsen ved Kristoffer Skau etter få minutter.

- De første 10 minuttene er vi bedre enn Lillehammer og skaper en del bra sjanser, sier spillende trener Ryamond Nielsen som var den eneste fra førsterekka som var med.

Det hjelper lite når de siste 50 minuttene av kampen var dårlig, veldig dårlig. Nielsen mener at spillerne tenker på seg selv og går egne veier.

- Det er altfor mange som tar seg store friheter og spiller etter eget hode. Når man ikke følger matchplanen så går det dårlig. Gjør vi som vi avtaler så kan vi slå alle i ligaen, men går vi én og én så er vi desidert dårligst, sier han.

 

Savnet førsterekka

Raymond Nielsen, Andreas Bogstad og Martin Scott Hagen har vært Furusets overlegne poengplukkere de siste to åra. Med de to sistnevnte ute måtte Nielsen komponere en helt ny førsterekke.

- Hvis man ser tilbake på kampene våre så er det den rekka som har produsert majoriteten av målene våre. Da merkes det godt når den er oppstykket, sier Nielsen.

 

Bunnoppgjør

Han ønsker nå å glemme Lillehammer-kampen snarest. Til helga kommer Stavanger 2 på besøk til Furuset Forum for å spille dobbelkamp. Stavanger er det eneste laget som ligger bak Furuset på tabellen. Tidligere har Raymond Nielsen vært selvsikker før møter med andrelag, men nå er han mer nøktern.

- Ut fra tabellplassering og resultater så skal vi slå dem to ganger, men det har jeg ment flere ganger tidligere og fallhøyden er stor. Jeg går til kampen med blandede følelser. Om gutta tror dette går av seg selv så ryker vi glatt der også.

På lørdag droppes pucken klokka fem i Furuset Forum.

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!