Knust i gullrekkas fravær

Knust i gullrekkas fravær

 

Andreas Bogstad var syk og kaptein Martin Scott Hagen hadde eksamen. I fraværet av nøkkelspillerne ble «Ulva» et lett bytte for Lillehammer som vant 8-1.

Skrevet av:

Furuset startet kampen veldig bra og tok ledelsen ved Kristoffer Skau etter få minutter.

- De første 10 minuttene er vi bedre enn Lillehammer og skaper en del bra sjanser, sier spillende trener Ryamond Nielsen som var den eneste fra førsterekka som var med.

Det hjelper lite når de siste 50 minuttene av kampen var dårlig, veldig dårlig. Nielsen mener at spillerne tenker på seg selv og går egne veier.

- Det er altfor mange som tar seg store friheter og spiller etter eget hode. Når man ikke følger matchplanen så går det dårlig. Gjør vi som vi avtaler så kan vi slå alle i ligaen, men går vi én og én så er vi desidert dårligst, sier han.

 

Savnet førsterekka

Raymond Nielsen, Andreas Bogstad og Martin Scott Hagen har vært Furusets overlegne poengplukkere de siste to åra. Med de to sistnevnte ute måtte Nielsen komponere en helt ny førsterekke.

- Hvis man ser tilbake på kampene våre så er det den rekka som har produsert majoriteten av målene våre. Da merkes det godt når den er oppstykket, sier Nielsen.

 

Bunnoppgjør

Han ønsker nå å glemme Lillehammer-kampen snarest. Til helga kommer Stavanger 2 på besøk til Furuset Forum for å spille dobbelkamp. Stavanger er det eneste laget som ligger bak Furuset på tabellen. Tidligere har Raymond Nielsen vært selvsikker før møter med andrelag, men nå er han mer nøktern.

- Ut fra tabellplassering og resultater så skal vi slå dem to ganger, men det har jeg ment flere ganger tidligere og fallhøyden er stor. Jeg går til kampen med blandede følelser. Om gutta tror dette går av seg selv så ryker vi glatt der også.

På lørdag droppes pucken klokka fem i Furuset Forum.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!