Knust i gullrekkas fravær

Knust i gullrekkas fravær

 

Andreas Bogstad var syk og kaptein Martin Scott Hagen hadde eksamen. I fraværet av nøkkelspillerne ble «Ulva» et lett bytte for Lillehammer som vant 8-1.

Tekst:

Publisert:

Furuset startet kampen veldig bra og tok ledelsen ved Kristoffer Skau etter få minutter.

- De første 10 minuttene er vi bedre enn Lillehammer og skaper en del bra sjanser, sier spillende trener Ryamond Nielsen som var den eneste fra førsterekka som var med.

Det hjelper lite når de siste 50 minuttene av kampen var dårlig, veldig dårlig. Nielsen mener at spillerne tenker på seg selv og går egne veier.

- Det er altfor mange som tar seg store friheter og spiller etter eget hode. Når man ikke følger matchplanen så går det dårlig. Gjør vi som vi avtaler så kan vi slå alle i ligaen, men går vi én og én så er vi desidert dårligst, sier han.

 

Savnet førsterekka

Raymond Nielsen, Andreas Bogstad og Martin Scott Hagen har vært Furusets overlegne poengplukkere de siste to åra. Med de to sistnevnte ute måtte Nielsen komponere en helt ny førsterekke.

- Hvis man ser tilbake på kampene våre så er det den rekka som har produsert majoriteten av målene våre. Da merkes det godt når den er oppstykket, sier Nielsen.

 

Bunnoppgjør

Han ønsker nå å glemme Lillehammer-kampen snarest. Til helga kommer Stavanger 2 på besøk til Furuset Forum for å spille dobbelkamp. Stavanger er det eneste laget som ligger bak Furuset på tabellen. Tidligere har Raymond Nielsen vært selvsikker før møter med andrelag, men nå er han mer nøktern.

- Ut fra tabellplassering og resultater så skal vi slå dem to ganger, men det har jeg ment flere ganger tidligere og fallhøyden er stor. Jeg går til kampen med blandede følelser. Om gutta tror dette går av seg selv så ryker vi glatt der også.

På lørdag droppes pucken klokka fem i Furuset Forum.

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.