Knust i gullrekkas fravær

Knust i gullrekkas fravær

 

Andreas Bogstad var syk og kaptein Martin Scott Hagen hadde eksamen. I fraværet av nøkkelspillerne ble «Ulva» et lett bytte for Lillehammer som vant 8-1.

Skrevet av:

Furuset startet kampen veldig bra og tok ledelsen ved Kristoffer Skau etter få minutter.

- De første 10 minuttene er vi bedre enn Lillehammer og skaper en del bra sjanser, sier spillende trener Ryamond Nielsen som var den eneste fra førsterekka som var med.

Det hjelper lite når de siste 50 minuttene av kampen var dårlig, veldig dårlig. Nielsen mener at spillerne tenker på seg selv og går egne veier.

- Det er altfor mange som tar seg store friheter og spiller etter eget hode. Når man ikke følger matchplanen så går det dårlig. Gjør vi som vi avtaler så kan vi slå alle i ligaen, men går vi én og én så er vi desidert dårligst, sier han.

 

Savnet førsterekka

Raymond Nielsen, Andreas Bogstad og Martin Scott Hagen har vært Furusets overlegne poengplukkere de siste to åra. Med de to sistnevnte ute måtte Nielsen komponere en helt ny førsterekke.

- Hvis man ser tilbake på kampene våre så er det den rekka som har produsert majoriteten av målene våre. Da merkes det godt når den er oppstykket, sier Nielsen.

 

Bunnoppgjør

Han ønsker nå å glemme Lillehammer-kampen snarest. Til helga kommer Stavanger 2 på besøk til Furuset Forum for å spille dobbelkamp. Stavanger er det eneste laget som ligger bak Furuset på tabellen. Tidligere har Raymond Nielsen vært selvsikker før møter med andrelag, men nå er han mer nøktern.

- Ut fra tabellplassering og resultater så skal vi slå dem to ganger, men det har jeg ment flere ganger tidligere og fallhøyden er stor. Jeg går til kampen med blandede følelser. Om gutta tror dette går av seg selv så ryker vi glatt der også.

På lørdag droppes pucken klokka fem i Furuset Forum.

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!