Knuste Grei i derbyet

Knuste Grei i derbyet

 

Grei var slett ingen målestokk da Oslo City kontrollert vant 3-0 i toppoppgjøret mellom to lag som lever to forskjellige hverdager.

Tekst:

Publisert:

For Oslo Citys del lever drømmen om spill i 2. divisjon neste år i beste velgående. De har fått en pangåpning på høstsesongen, og Greis hovedtrener innrømmer at hans lag slapp billig unna med bare 0-3.

- Første omgang er relativt jevn, men i andre omgang er de fullstendig overlegne. Det går fort, og presist. Vi henger rett og slett ikke med, sier Rolf Børresen som var glad for at det stoppet på 3-0.

Jevnt tidligere

Når Grei og Oslo City har møttes tidligere har kampene ofte blitt jevne thrillere. Atta Aneke i Oslo City er glad for å endelig slå Grei med solide sifre.

- Vi hadde bestemt oss før kampen at de altfor spennende kampene mot Grei måtte ta slutt, vi ønsket oss en overbevisende seier, utdyper han.

Oslo Citys første mål ble scoret av Joe Nusa etter et skudd fra drøyt 20 meter. Det neste målet sto Dauda Dumboya for, som snappet opp ballen etter en feil fra en Grei-spiller. Storscoreren Angelo Santos fikk æren av å runde av ballet, da han fikk en pasning i boksen som han enkelt satte i mål.

Begge har troen

Selv om Grei og Oslo City lever i to forskjellige virkeligheter, har de én ting til felles. De har begge troen på en god høst. Oslo City jobber for ta steget, og rykke opp til 2. divisjon.

- Vi tror på spill i 2. divisjon neste år, det er helt klart målet. Men vi må jobbe hardt gjennom hver kamp og konsentrere oss om å ta tre poeng, sier Aneke om Oslo City, som for øyeblikket ligger ett poeng bak Nesodden på tabellen.

- Det blir en nøkkelkamp mot dem, men vi skal brette opp ermene og jobbe hardt, melder Aneke.

Grei-trener Rolf Børresen mener det er mye som spiller inn med tanke på Greis bunnplassering, men det er én ting som bekymrer ham veldig.

- Jeg er redd det ikke helt har sunket inn at vi må fighte for alle poengene, og at ingen ting kommer gratis. Jeg lurer på når det skal gå opp for guttene, det er ikke alle som har det «killerinstinktet».

- Men du tror dere spiller i 3. divisjon også neste år?

- Ja, jeg tror vi holder oss i divisjonen, men vi har fortsatt en lang vei å gå, sier Børresen om sitt lag som ligger sist i avdeling 5, to poeng bak Lille Tøyen.

Fotball, 3. div. herrer, avd. 5:

Oslo City - Grei 3-0 (1-0)

Haugerudbanen

Tilskuere: 40

Dommer: Fredrik Brekke

Gule kort: Patrick Larsen (Grei), Dauda Dumboya (Oslo City), Salif Haydar (Oslo City.

Mål for Oslo City: Joe Nusa, Angelo Santos og Dauda Dumboya.

Greis lag (4-2-3-1): Stian Røraas, Frank Asante, Thomas Elverum, Thomas Sørflaten, Salar Abdulgani, Eren Cenar, Stian Slorby (Yasir Malik, fra 60), Henning Bunæs, Patrick Larsen, Vegard Olsson (Ali Avcioglu, fra 60), Kristoffer Slåtten.

OC's lag (4-4-2): Samsu Lowe, Abdi Jama (Lennard Momoh, inn 70), Kadar Hashi, Abdullah Bah, Mustafa Vahabzadeh, Joe Nusa, Dauda Dumboya, Salif Haydar (Essien Etokebe, fra 65), Erwin Agustin, Kevin David, Angelo Santos.

Stjerner:

Oslo City:

  • ** Abdullah Bah
  • * Dauda Dumboya
  •   Abdi Jama

Grei:

  • ** Ingen
  • * Ingen
  •   Ingen

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.