Knuste Grei i derbyet

Knuste Grei i derbyet

 

Grei var slett ingen målestokk da Oslo City kontrollert vant 3-0 i toppoppgjøret mellom to lag som lever to forskjellige hverdager.

Skrevet av:

For Oslo Citys del lever drømmen om spill i 2. divisjon neste år i beste velgående. De har fått en pangåpning på høstsesongen, og Greis hovedtrener innrømmer at hans lag slapp billig unna med bare 0-3.

- Første omgang er relativt jevn, men i andre omgang er de fullstendig overlegne. Det går fort, og presist. Vi henger rett og slett ikke med, sier Rolf Børresen som var glad for at det stoppet på 3-0.Jevnt tidligere


Når Grei og Oslo City har møttes tidligere har kampene ofte blitt jevne thrillere. Atta Aneke i Oslo City er glad for å endelig slå Grei med solide sifre.

- Vi hadde bestemt oss før kampen at de altfor spennende kampene mot Grei måtte ta slutt, vi ønsket oss en overbevisende seier, utdyper han.

Oslo Citys første mål ble scoret av Joe Nusa etter et skudd fra drøyt 20 meter. Det neste målet sto Dauda Dumboya for, som snappet opp ballen etter en feil fra en Grei-spiller. Storscoreren Angelo Santos fikk æren av å runde av ballet, da han fikk en pasning i boksen som han enkelt satte i mål.Begge har troen


Selv om Grei og Oslo City lever i to forskjellige virkeligheter, har de én ting til felles. De har begge troen på en god høst. Oslo City jobber for ta steget, og rykke opp til 2. divisjon.

- Vi tror på spill i 2. divisjon neste år, det er helt klart målet. Men vi må jobbe hardt gjennom hver kamp og konsentrere oss om å ta tre poeng, sier Aneke om Oslo City, som for øyeblikket ligger ett poeng bak Nesodden på tabellen.

- Det blir en nøkkelkamp mot dem, men vi skal brette opp ermene og jobbe hardt, melder Aneke.

Grei-trener Rolf Børresen mener det er mye som spiller inn med tanke på Greis bunnplassering, men det er én ting som bekymrer ham veldig.

- Jeg er redd det ikke helt har sunket inn at vi må fighte for alle poengene, og at ingen ting kommer gratis. Jeg lurer på når det skal gå opp for guttene, det er ikke alle som har det «killerinstinktet».

- Men du tror dere spiller i 3. divisjon også neste år?

- Ja, jeg tror vi holder oss i divisjonen, men vi har fortsatt en lang vei å gå, sier Børresen om sitt lag som ligger sist i avdeling 5, to poeng bak Lille Tøyen.

Fotball, 3. div. herrer, avd. 5:

Oslo City - Grei 3-0 (1-0)

Haugerudbanen

Tilskuere: 40

Dommer: Fredrik Brekke

Gule kort: Patrick Larsen (Grei), Dauda Dumboya (Oslo City), Salif Haydar (Oslo City.

Mål for Oslo City: Joe Nusa, Angelo Santos og Dauda Dumboya.

Greis lag (4-2-3-1): Stian Røraas, Frank Asante, Thomas Elverum, Thomas Sørflaten, Salar Abdulgani, Eren Cenar, Stian Slorby (Yasir Malik, fra 60), Henning Bunæs, Patrick Larsen, Vegard Olsson (Ali Avcioglu, fra 60), Kristoffer Slåtten.

OC's lag (4-4-2): Samsu Lowe, Abdi Jama (Lennard Momoh, inn 70), Kadar Hashi, Abdullah Bah, Mustafa Vahabzadeh, Joe Nusa, Dauda Dumboya, Salif Haydar (Essien Etokebe, fra 65), Erwin Agustin, Kevin David, Angelo Santos.

Stjerner:

Oslo City:

 • ** Abdullah Bah
 • * Dauda Dumboya
 •   Abdi Jama

Grei:

 • ** Ingen
 • * Ingen
 •   Ingen

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

 • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!