Knuste Grei i derbyet

Knuste Grei i derbyet

 

Grei var slett ingen målestokk da Oslo City kontrollert vant 3-0 i toppoppgjøret mellom to lag som lever to forskjellige hverdager.

Skrevet av:

For Oslo Citys del lever drømmen om spill i 2. divisjon neste år i beste velgående. De har fått en pangåpning på høstsesongen, og Greis hovedtrener innrømmer at hans lag slapp billig unna med bare 0-3.

- Første omgang er relativt jevn, men i andre omgang er de fullstendig overlegne. Det går fort, og presist. Vi henger rett og slett ikke med, sier Rolf Børresen som var glad for at det stoppet på 3-0.

Jevnt tidligere

Når Grei og Oslo City har møttes tidligere har kampene ofte blitt jevne thrillere. Atta Aneke i Oslo City er glad for å endelig slå Grei med solide sifre.

- Vi hadde bestemt oss før kampen at de altfor spennende kampene mot Grei måtte ta slutt, vi ønsket oss en overbevisende seier, utdyper han.

Oslo Citys første mål ble scoret av Joe Nusa etter et skudd fra drøyt 20 meter. Det neste målet sto Dauda Dumboya for, som snappet opp ballen etter en feil fra en Grei-spiller. Storscoreren Angelo Santos fikk æren av å runde av ballet, da han fikk en pasning i boksen som han enkelt satte i mål.

Begge har troen

Selv om Grei og Oslo City lever i to forskjellige virkeligheter, har de én ting til felles. De har begge troen på en god høst. Oslo City jobber for ta steget, og rykke opp til 2. divisjon.

- Vi tror på spill i 2. divisjon neste år, det er helt klart målet. Men vi må jobbe hardt gjennom hver kamp og konsentrere oss om å ta tre poeng, sier Aneke om Oslo City, som for øyeblikket ligger ett poeng bak Nesodden på tabellen.

- Det blir en nøkkelkamp mot dem, men vi skal brette opp ermene og jobbe hardt, melder Aneke.

Grei-trener Rolf Børresen mener det er mye som spiller inn med tanke på Greis bunnplassering, men det er én ting som bekymrer ham veldig.

- Jeg er redd det ikke helt har sunket inn at vi må fighte for alle poengene, og at ingen ting kommer gratis. Jeg lurer på når det skal gå opp for guttene, det er ikke alle som har det «killerinstinktet».

- Men du tror dere spiller i 3. divisjon også neste år?

- Ja, jeg tror vi holder oss i divisjonen, men vi har fortsatt en lang vei å gå, sier Børresen om sitt lag som ligger sist i avdeling 5, to poeng bak Lille Tøyen.

Fotball, 3. div. herrer, avd. 5:

Oslo City - Grei 3-0 (1-0)

Haugerudbanen

Tilskuere: 40

Dommer: Fredrik Brekke

Gule kort: Patrick Larsen (Grei), Dauda Dumboya (Oslo City), Salif Haydar (Oslo City.

Mål for Oslo City: Joe Nusa, Angelo Santos og Dauda Dumboya.

Greis lag (4-2-3-1): Stian Røraas, Frank Asante, Thomas Elverum, Thomas Sørflaten, Salar Abdulgani, Eren Cenar, Stian Slorby (Yasir Malik, fra 60), Henning Bunæs, Patrick Larsen, Vegard Olsson (Ali Avcioglu, fra 60), Kristoffer Slåtten.

OC's lag (4-4-2): Samsu Lowe, Abdi Jama (Lennard Momoh, inn 70), Kadar Hashi, Abdullah Bah, Mustafa Vahabzadeh, Joe Nusa, Dauda Dumboya, Salif Haydar (Essien Etokebe, fra 65), Erwin Agustin, Kevin David, Angelo Santos.

Stjerner:

Oslo City:

 • ** Abdullah Bah
 • * Dauda Dumboya
 •   Abdi Jama

Grei:

 • ** Ingen
 • * Ingen
 •   Ingen

 

Siste nytt i Sport

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

 • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

 • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

 • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

 
Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

 • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

 
Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!