Koste seg tross tap

Koste seg tross tap

 

Hasle/Lørens 11-åringer tapte 3-2 mot Strømmen. Det var slett ikke så viktig for dem.

Tekst:

Publisert:

- Det er alltid moro å spille i Norway cup, sier Hasle-gutta Casper, Herman, Kristoffer, Vemund og Håvard.

For flere av guttene er det alle første gang de deltar i Norway cup, og derfor syns de det er veldig stas.

- Det eneste er at gresset her oppe ikke er spesielt bra, likevel er det noe spesielt med Norway cup, til forskjell fra vanlig seriefotball, mener de.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.