ANNONSE

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Lærer bort selvforsvar - der folk er

 

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Det var i oktober i fjor at Thomas W. Myhre startet opp firmaet - «Defence4all - Kurs i Selvforsvar AS». Hans firma går ut og lærer bort realistisk selvforsvar der folk er.

– Da jeg opp igjennom årene har trent litt forskjellig innen kampsport og selvforsvar, slo det meg at det måtte være et marked for å trene enkeltmennesker privat - hjemme i deres egne omgivelser, sier Thomas W. Myhre.

På mange måter fungerer han som en personlig trener - men istedet for å være tilgjengelig på et treningsstudio, kommer han hjem til de som ønsker å lære å forsvare seg selv.

– Det kan være forskjellige grunner til at man ønsker å lære selvforsvar på denne måten. Det kan være fordi at det er lett tilgjengelig, enkelt, man har knapt med tid, man ønsker raske resultater, egne treningsforhold, mens andre ikke liker å trene sammen med mange andre. Det er også en del andre private grunner, sier han.

Myhre forteller at han har fått gode tilbakemeldinger på sitt konsept.

– I tillegg til å komme hjem til folk, stiller jeg også opp på arbeidsplasser. Det er ikke nødvendigvis bare private individer som ønsker eller har behov for å lære selvforssvar. Derfor tilbyr jeg også bedrifter, det offentlige og organisasjoner samme tjeneste. Jeg har fått henvendelser og god feedback fra barnehageansatte, privatpersoner og en del fritidsklubber. Jeg har også hatt kurs for Sisterhood of Oslo, som er underlagt Røde Kors, sier han.

Les mer i papiravisen og i vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

ANNONSE
Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

 
Bydelen hyllet de ansatte

Bydel Alna gjorde stas på sine ansatte som har jobbet i Oslo kommune i 25 og 40 år med en jubileumsmarkering.

Klare for hagefest <BR>og kulturpris

Bydel Groruds kulturpris er blitt delt ut i en årrekke, og i år som i fjor skjer det hele i hagen utenfor Kafé Steinbra.

Dr. Dedichens grønne torg

Foreningen for Dr. Dedichens Grønne Torg har skapt en sosial møteplass for nabolaget på Trosterud gjennom å dyrke planter og grønnsaker sammen i Dr. Dedichens drivhus. Med jevne mellomrom arrangeres markedsdag.

 
ANNONSE