Lærer bort selvforsvar - der folk er

Lærer bort selvforsvar - der folk er

 

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Det var i oktober i fjor at Thomas W. Myhre startet opp firmaet - «Defence4all - Kurs i Selvforsvar AS». Hans firma går ut og lærer bort realistisk selvforsvar der folk er.

– Da jeg opp igjennom årene har trent litt forskjellig innen kampsport og selvforsvar, slo det meg at det måtte være et marked for å trene enkeltmennesker privat - hjemme i deres egne omgivelser, sier Thomas W. Myhre.

På mange måter fungerer han som en personlig trener - men istedet for å være tilgjengelig på et treningsstudio, kommer han hjem til de som ønsker å lære å forsvare seg selv.

– Det kan være forskjellige grunner til at man ønsker å lære selvforsvar på denne måten. Det kan være fordi at det er lett tilgjengelig, enkelt, man har knapt med tid, man ønsker raske resultater, egne treningsforhold, mens andre ikke liker å trene sammen med mange andre. Det er også en del andre private grunner, sier han.

Myhre forteller at han har fått gode tilbakemeldinger på sitt konsept.

– I tillegg til å komme hjem til folk, stiller jeg også opp på arbeidsplasser. Det er ikke nødvendigvis bare private individer som ønsker eller har behov for å lære selvforssvar. Derfor tilbyr jeg også bedrifter, det offentlige og organisasjoner samme tjeneste. Jeg har fått henvendelser og god feedback fra barnehageansatte, privatpersoner og en del fritidsklubber. Jeg har også hatt kurs for Sisterhood of Oslo, som er underlagt Røde Kors, sier han.

Les mer i papiravisen og i vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.