Lærer bort selvforsvar - der folk er

Lærer bort selvforsvar - der folk er

 

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Det var i oktober i fjor at Thomas W. Myhre startet opp firmaet - «Defence4all - Kurs i Selvforsvar AS». Hans firma går ut og lærer bort realistisk selvforsvar der folk er.

– Da jeg opp igjennom årene har trent litt forskjellig innen kampsport og selvforsvar, slo det meg at det måtte være et marked for å trene enkeltmennesker privat - hjemme i deres egne omgivelser, sier Thomas W. Myhre.

På mange måter fungerer han som en personlig trener - men istedet for å være tilgjengelig på et treningsstudio, kommer han hjem til de som ønsker å lære å forsvare seg selv.

– Det kan være forskjellige grunner til at man ønsker å lære selvforsvar på denne måten. Det kan være fordi at det er lett tilgjengelig, enkelt, man har knapt med tid, man ønsker raske resultater, egne treningsforhold, mens andre ikke liker å trene sammen med mange andre. Det er også en del andre private grunner, sier han.

Myhre forteller at han har fått gode tilbakemeldinger på sitt konsept.

– I tillegg til å komme hjem til folk, stiller jeg også opp på arbeidsplasser. Det er ikke nødvendigvis bare private individer som ønsker eller har behov for å lære selvforssvar. Derfor tilbyr jeg også bedrifter, det offentlige og organisasjoner samme tjeneste. Jeg har fått henvendelser og god feedback fra barnehageansatte, privatpersoner og en del fritidsklubber. Jeg har også hatt kurs for Sisterhood of Oslo, som er underlagt Røde Kors, sier han.

Les mer i papiravisen og i vår eAvis.

Siste nytt i Kultur

Åpner sommerkafé <BR>på Stovner

Gjengen fra Haugenstua skal sammen med diakonene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet drive kafé utenfor Frivillighetssentralen i hele juli måned.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.