Slik kommer han seg til jobb

Slik kommer han seg til jobb

SYKKELPENDLEREN: Terje Mork bruker rundt én time på å sykle til jobb gjennom skogen fra Årvoll til Bislett – hver dag, hele året. FOTO: Christian Nerdrum 

Terje Mork pendler fra hjemmet på Årvoll til jobben på Bislett hver dag – sommer som vinter – på sykkel.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.02.2016 kl 15:27

Sykkelmagasinet Terrengsykkel har nettopp startet en programserie om «fatbike» – terrengsykler med dekk og felger tre til fire ganger så brede enn normalt.

I første episode av den ferske programserien møter du Terje Mork: Mannen som hver dag – på vei til jobb – hiver seg på sin fatbike, sykler gjennom skogen, og ender opp på jobben ved Bislett.

Før var det bare kollektivt på vinteren, og nettopp derfor skaffet jeg meg fatbike, sier Mork i videoen.

Ifølge Mork bruker han en halvtime til jobb med kollektiv trafikk – hvis han er heldig. På sykkel bruker han rundt én time.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Matte til lunsj med kunnskapsministeren

Elever på 4. trinn fra Lutvann skole regnet ut hvor mye mel og melk det skal være i scones. Og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fulgte nøye med.

Suksess med utemarkedet

Mester Grønn på Stovner senter har åpnet opp for utemarked de siste tre årene, noe som har ført til positive tilbakemeldinger og utvidelse.

 
Færre lekser og mindre regn

Det var mange kreative forslag som kom til ordfører Marianne Borgen (SV) da hun åpnet forslagskassen til Tigerstadsteateret inne på sitt kontor. Nå skal alt sorteres og presenteres for byrådet.

Åpner sommerkafé <BR>på Stovner

Gjengen fra Haugenstua skal sammen med diakonene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet drive kafé utenfor Frivillighetssentralen i hele juli måned.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.