Slik kommer han seg til jobb

Slik kommer han seg til jobb

SYKKELPENDLEREN: Terje Mork bruker rundt én time på å sykle til jobb gjennom skogen fra Årvoll til Bislett – hver dag, hele året. FOTO: Christian Nerdrum 

Terje Mork pendler fra hjemmet på Årvoll til jobben på Bislett hver dag – sommer som vinter – på sykkel.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.02.2016 kl 15:27

Sykkelmagasinet Terrengsykkel har nettopp startet en programserie om «fatbike» – terrengsykler med dekk og felger tre til fire ganger så brede enn normalt.

I første episode av den ferske programserien møter du Terje Mork: Mannen som hver dag – på vei til jobb – hiver seg på sin fatbike, sykler gjennom skogen, og ender opp på jobben ved Bislett.

Før var det bare kollektivt på vinteren, og nettopp derfor skaffet jeg meg fatbike, sier Mork i videoen.

Ifølge Mork bruker han en halvtime til jobb med kollektiv trafikk – hvis han er heldig. På sykkel bruker han rundt én time.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Vinteren kom tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.