Kun to poeng

Kun to poeng

 

Hasle/Løren klarte ikke å få med seg alle tre poengene borte mot Nes.

Tekst:

Publisert:

Hjemmelaget åpnet best og tok ledelsen 1-0 i begynnelsen av andre periode.

Hasle/Løren-kaptein Elia Hoelstad utlignet før Nes igjen gikk opp i ledelsen. På tampen av midtperioden utlignet Mikkel Christiansen.

Matias Anttila sendte nok engang Nes i føringen før Victor Erikcson utlignet i den jevne kampen. Etter full tid var stillingen 3-3.

Ekstraomgangene endte uten i scoring, men i straffekonkurransen trakk Mikkel Christiansen og Hasle/Løren det lengste strået.

Dermed fikk Løren-gutta med seg to poeng. Seier etter full tid ville gitt tre verdifulle poeng.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Nes - Hasle/Løren 3-4 e.e.o. (0-0, 2-2, 1-1, 0-0, 0-1)

Runnirinken

Tilskuere: 100

Dommer: Morten Haglund

Mål for HL: Elia Hoelstad, Mikkel Christiansen (2) og Victor Erikcson.

Utvisninger:

Nes 3x2 min.,

HL 1x2 min.,

Skudd: 36-36

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde.

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.