La seg i hardtrening - tok kassa på Økern

La seg i hardtrening - tok kassa på Økern

 

En times hardtrening rett før ukas dartkonkurranse sikret Tore Langaard karrierens første seier på Økernsenteret.

Skrevet av:

Etter å ha vært med i tre år, tok Tore Langaard karrierens første sommerdart-seier og økte persen fra 26 til 28 på Økernsenteret i går, under det som var hans første runde denne sesongen. 28 poeng er  dessuten det høyeste noen har oppnådd denne sommeren. Hva var hemmeligheten?

 - Jeg har småjuksa litt. Jeg og Reka har trent tidligere i dag, innrømmer han.

Langaard ankom nemlig sammen med klubbkameraten «Reka» Tollerud. Før de troppet opp på Økernsenteret, trente og varmet de opp en hel time med deres felles skjulte våpen: en dartskive hengende i arbeidsbilen.

 - Da slo Reka meg hele tiden. Det var godt å få full klaff nå.

Tollerud kom hakk i hæl med 27 poeng, men så ikke ut til å være bitter over å bli slått av klubbkameraten.

 - Jeg har sympati for ham siden han kjørte meg hit i dag, sier Reka.

 Noen deling av premien kommer ikke på tale.

 - Men Reka kommer sikkert til å få noen slurker, sier Tore Langaard.

Med henholdsvis 27 og 28 poeng regner  imidlertid begge å være sikret en plass i den store finalen i slutten av sesongen, og vil da få sjansen til å ta et endelig oppgjør. Og revansjen kan også sikres allerede neste torsdag, når groruddalsmesterskapet i dart kommer til et nytt kjøpesenter i dalen.

 

Den evige toer

«Reka» Tollerud fra Smedstua er et av de faste innslagene på sommerdarten. Selv om hevder seg hver gang, har han ikke vunnet så mye som en flaske vann ennå. Han har to andreplasser og èn tredjeplass så langt i år.

-  Det blir ingen bruskasse på meg. Nå stikker jeg til syden i tre uker, og dermed får jeg ikke vært med noe mer. Likevel har jeg klart årets mål: å kvalifisere meg til finalen, sier han.

 Ragnar Sandvold vant bruskassa på Kalbakken for noen uker tilbake. Etter seieren har det kun gått nedover for ham.

 - Jeg er fremdeles støl etter å ha båret kassa fra Kalbakken til Ammerud. Det har jeg planer om å skylde på i resten av sommer, ler han.

Markus Harley Eriksen (13) var tilfeldigvis innom Økern senter torsdag formiddag.

 - Jeg bor egentlig i Grua, men er med fatter'n på jobb hos Suzuki. Det er så kjedelig å bare sitte hjemme i ferien, sier Markus, som spilte dart for andre gang i sitt liv.

Martin og Henning jobber på CBA på Økern senter, men de måtte nesten ta en tur innom for å prøve seg.

- Vår erfaring med dart er at det skjer på vorspiel, og veldig sjeldent eller, flirer de.

 

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!