La seg i hardtrening - tok kassa på Økern

La seg i hardtrening - tok kassa på Økern

 

En times hardtrening rett før ukas dartkonkurranse sikret Tore Langaard karrierens første seier på Økernsenteret.

Skrevet av:

Etter å ha vært med i tre år, tok Tore Langaard karrierens første sommerdart-seier og økte persen fra 26 til 28 på Økernsenteret i går, under det som var hans første runde denne sesongen. 28 poeng er  dessuten det høyeste noen har oppnådd denne sommeren. Hva var hemmeligheten?

 - Jeg har småjuksa litt. Jeg og Reka har trent tidligere i dag, innrømmer han.

Langaard ankom nemlig sammen med klubbkameraten «Reka» Tollerud. Før de troppet opp på Økernsenteret, trente og varmet de opp en hel time med deres felles skjulte våpen: en dartskive hengende i arbeidsbilen.

 - Da slo Reka meg hele tiden. Det var godt å få full klaff nå.

Tollerud kom hakk i hæl med 27 poeng, men så ikke ut til å være bitter over å bli slått av klubbkameraten.

 - Jeg har sympati for ham siden han kjørte meg hit i dag, sier Reka.

 Noen deling av premien kommer ikke på tale.

 - Men Reka kommer sikkert til å få noen slurker, sier Tore Langaard.

Med henholdsvis 27 og 28 poeng regner  imidlertid begge å være sikret en plass i den store finalen i slutten av sesongen, og vil da få sjansen til å ta et endelig oppgjør. Og revansjen kan også sikres allerede neste torsdag, når groruddalsmesterskapet i dart kommer til et nytt kjøpesenter i dalen.

 

Den evige toer

«Reka» Tollerud fra Smedstua er et av de faste innslagene på sommerdarten. Selv om hevder seg hver gang, har han ikke vunnet så mye som en flaske vann ennå. Han har to andreplasser og èn tredjeplass så langt i år.

-  Det blir ingen bruskasse på meg. Nå stikker jeg til syden i tre uker, og dermed får jeg ikke vært med noe mer. Likevel har jeg klart årets mål: å kvalifisere meg til finalen, sier han.

 Ragnar Sandvold vant bruskassa på Kalbakken for noen uker tilbake. Etter seieren har det kun gått nedover for ham.

 - Jeg er fremdeles støl etter å ha båret kassa fra Kalbakken til Ammerud. Det har jeg planer om å skylde på i resten av sommer, ler han.

Markus Harley Eriksen (13) var tilfeldigvis innom Økern senter torsdag formiddag.

 - Jeg bor egentlig i Grua, men er med fatter'n på jobb hos Suzuki. Det er så kjedelig å bare sitte hjemme i ferien, sier Markus, som spilte dart for andre gang i sitt liv.

Martin og Henning jobber på CBA på Økern senter, men de måtte nesten ta en tur innom for å prøve seg.

- Vår erfaring med dart er at det skjer på vorspiel, og veldig sjeldent eller, flirer de.

 

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!