La seg i hardtrening - tok kassa på Økern

La seg i hardtrening - tok kassa på Økern

 

En times hardtrening rett før ukas dartkonkurranse sikret Tore Langaard karrierens første seier på Økernsenteret.

Skrevet av:

Etter å ha vært med i tre år, tok Tore Langaard karrierens første sommerdart-seier og økte persen fra 26 til 28 på Økernsenteret i går, under det som var hans første runde denne sesongen. 28 poeng er  dessuten det høyeste noen har oppnådd denne sommeren. Hva var hemmeligheten?

 - Jeg har småjuksa litt. Jeg og Reka har trent tidligere i dag, innrømmer han.

Langaard ankom nemlig sammen med klubbkameraten «Reka» Tollerud. Før de troppet opp på Økernsenteret, trente og varmet de opp en hel time med deres felles skjulte våpen: en dartskive hengende i arbeidsbilen.

 - Da slo Reka meg hele tiden. Det var godt å få full klaff nå.

Tollerud kom hakk i hæl med 27 poeng, men så ikke ut til å være bitter over å bli slått av klubbkameraten.

 - Jeg har sympati for ham siden han kjørte meg hit i dag, sier Reka.

 Noen deling av premien kommer ikke på tale.

 - Men Reka kommer sikkert til å få noen slurker, sier Tore Langaard.

Med henholdsvis 27 og 28 poeng regner  imidlertid begge å være sikret en plass i den store finalen i slutten av sesongen, og vil da få sjansen til å ta et endelig oppgjør. Og revansjen kan også sikres allerede neste torsdag, når groruddalsmesterskapet i dart kommer til et nytt kjøpesenter i dalen.

 

Den evige toer

«Reka» Tollerud fra Smedstua er et av de faste innslagene på sommerdarten. Selv om hevder seg hver gang, har han ikke vunnet så mye som en flaske vann ennå. Han har to andreplasser og èn tredjeplass så langt i år.

-  Det blir ingen bruskasse på meg. Nå stikker jeg til syden i tre uker, og dermed får jeg ikke vært med noe mer. Likevel har jeg klart årets mål: å kvalifisere meg til finalen, sier han.

 Ragnar Sandvold vant bruskassa på Kalbakken for noen uker tilbake. Etter seieren har det kun gått nedover for ham.

 - Jeg er fremdeles støl etter å ha båret kassa fra Kalbakken til Ammerud. Det har jeg planer om å skylde på i resten av sommer, ler han.

Markus Harley Eriksen (13) var tilfeldigvis innom Økern senter torsdag formiddag.

 - Jeg bor egentlig i Grua, men er med fatter'n på jobb hos Suzuki. Det er så kjedelig å bare sitte hjemme i ferien, sier Markus, som spilte dart for andre gang i sitt liv.

Martin og Henning jobber på CBA på Økern senter, men de måtte nesten ta en tur innom for å prøve seg.

- Vår erfaring med dart er at det skjer på vorspiel, og veldig sjeldent eller, flirer de.

 

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!