Lagånden skal føre til seier

Lagånden skal føre til seier

 

Halse/Løren jenter 14 mener samarbeid er viktigst. I år vil de bruke det for å vinne.

Skrevet av:

- Vi er flinke til å samarbeide. Det er vel vår styrke, påpeker fortballaget.

De forklarer sine styrker og svakheter etter halvannen times trening på Lørenbanen.

- Det var første trening etter ferien, så det var både litt slitsomt, men mest morsomt. Nå skal vi uansett trene hardt for å komme til A-sluttspill i Norway Cup, er svarene som blir gitt.

Skal vinne

- I år skal vi vinne! Det håper vi, for da skal laglederen farge håret.

Bare det i seg selv er verdt seier for jentene. De snakker i munnen på hverandre, og latteren er løs.

- Han har trua på oss, da, men det er vel for å pushe oss det lille ekstra, for det er jo noe vi vil se, sier Tasica Paulini lattermild.

Jentelaget trener vanligvis tre ganger i uka. Dette mener de er helt passe.

- Vi elsker fotballen, forteller de med brede smil om munnen.

Kjennetegn

- Vi har det gøy på banen. Det er viktig å ha smilet med seg, mener jentene.

De føler det er noe av kjennetegnene deres.

- Og så er vi gode tapere. Vi vil jo vinne da, men taper vi så er jo ikke det en undergang. Da må vi bare gjøre det bedre neste gang. Dette er alle jentene enige i.

Spillerne mener at de gir fullt både på treninger og kamper, og dette vil de bevise under cupen. De synes at de harbåde lagspiriten og vinnerinnstillingen som trengs for å komme langt, men bråkjekke ønsker de ikke å være.

Humpete gressbaner

Taktikken blir lagt underveis i Norway Cup. Da skal de følge godt med på diverse spillere, og takle dem etter hva de ser. 

Treningsmetoden  de bruker opp mot Norway Cup er å trene på humpete gressbane. Dette er hva de får på Norway Cup og ikke kunstgress de vanligvis spiller på.

- Humpete baner får vi styrke i beina av, sier Hanna Pettersen.

Sammenslått

Det er andre året laget stiller på Norway Cup etter at de samlet tre lag i ett. Nå er de 22 jenter som stiller bedre sammen enn i fjor.

Ifølge hovedtrener Hans Arne Pettersen kjente ikke jentene hverandre så godt i fjorårets cup. Det ble da et minus. I år derimot kjenner de hverandre godt både på og utenfor banen.

- De viser til enda bedre ferdigheter. Noen har også et mål om å spille profesjonell fotball. De viser det ved å komme på alle treninger, og ha det lille ekstra, forteller Pettersen.

Lilø, som laget nå kalles etter sammenslåingen av jenter fra Linderud, Løren og Hasle, har spilt i  1. divisjon for å yte maks. Da spilte de mot eldre, og var innstilt på tap. Målet var å bli bedre etter tøffe matcher.

- Jentene har en veldig god innstilling til fotballen, og det er mye innsats. Jeg tror vi kan komme langt, men vinner vi skal jeg spise capsen til laglederen, sier en latterfull trener.

Nå har vi det svart på hvitt...

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!