Lagånden skal føre til seier

Lagånden skal føre til seier

 

Halse/Løren jenter 14 mener samarbeid er viktigst. I år vil de bruke det for å vinne.

Skrevet av:

- Vi er flinke til å samarbeide. Det er vel vår styrke, påpeker fortballaget.

De forklarer sine styrker og svakheter etter halvannen times trening på Lørenbanen.

- Det var første trening etter ferien, så det var både litt slitsomt, men mest morsomt. Nå skal vi uansett trene hardt for å komme til A-sluttspill i Norway Cup, er svarene som blir gitt.

Skal vinne

- I år skal vi vinne! Det håper vi, for da skal laglederen farge håret.


Bare det i seg selv er verdt seier for jentene. De snakker i munnen på hverandre, og latteren er løs.

- Han har trua på oss, da, men det er vel for å pushe oss det lille ekstra, for det er jo noe vi vil se, sier Tasica Paulini lattermild.

Jentelaget trener vanligvis tre ganger i uka. Dette mener de er helt passe.

- Vi elsker fotballen, forteller de med brede smil om munnen.

Kjennetegn

- Vi har det gøy på banen. Det er viktig å ha smilet med seg, mener jentene.


De føler det er noe av kjennetegnene deres.

- Og så er vi gode tapere. Vi vil jo vinne da, men taper vi så er jo ikke det en undergang. Da må vi bare gjøre det bedre neste gang. Dette er alle jentene enige i.

Spillerne mener at de gir fullt både på treninger og kamper, og dette vil de bevise under cupen. De synes at de harbåde lagspiriten og vinnerinnstillingen som trengs for å komme langt, men bråkjekke ønsker de ikke å være.

Humpete gressbaner

Taktikken blir lagt underveis i Norway Cup. Da skal de følge godt med på diverse spillere, og takle dem etter hva de ser. 


Treningsmetoden  de bruker opp mot Norway Cup er å trene på humpete gressbane. Dette er hva de får på Norway Cup og ikke kunstgress de vanligvis spiller på.

- Humpete baner får vi styrke i beina av, sier Hanna Pettersen.

Sammenslått

Det er andre året laget stiller på Norway Cup etter at de samlet tre lag i ett. Nå er de 22 jenter som stiller bedre sammen enn i fjor.


Ifølge hovedtrener Hans Arne Pettersen kjente ikke jentene hverandre så godt i fjorårets cup. Det ble da et minus. I år derimot kjenner de hverandre godt både på og utenfor banen.

- De viser til enda bedre ferdigheter. Noen har også et mål om å spille profesjonell fotball. De viser det ved å komme på alle treninger, og ha det lille ekstra, forteller Pettersen.

Lilø, som laget nå kalles etter sammenslåingen av jenter fra Linderud, Løren og Hasle, har spilt i  1. divisjon for å yte maks. Da spilte de mot eldre, og var innstilt på tap. Målet var å bli bedre etter tøffe matcher.

- Jentene har en veldig god innstilling til fotballen, og det er mye innsats. Jeg tror vi kan komme langt, men vinner vi skal jeg spise capsen til laglederen, sier en latterfull trener.

Nå har vi det svart på hvitt...

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!