Lagånden skal føre til seier

Lagånden skal føre til seier

 

Halse/Løren jenter 14 mener samarbeid er viktigst. I år vil de bruke det for å vinne.

Skrevet av:

- Vi er flinke til å samarbeide. Det er vel vår styrke, påpeker fortballaget.

De forklarer sine styrker og svakheter etter halvannen times trening på Lørenbanen.

- Det var første trening etter ferien, så det var både litt slitsomt, men mest morsomt. Nå skal vi uansett trene hardt for å komme til A-sluttspill i Norway Cup, er svarene som blir gitt.

Skal vinne

- I år skal vi vinne! Det håper vi, for da skal laglederen farge håret.

Bare det i seg selv er verdt seier for jentene. De snakker i munnen på hverandre, og latteren er løs.

- Han har trua på oss, da, men det er vel for å pushe oss det lille ekstra, for det er jo noe vi vil se, sier Tasica Paulini lattermild.

Jentelaget trener vanligvis tre ganger i uka. Dette mener de er helt passe.

- Vi elsker fotballen, forteller de med brede smil om munnen.

Kjennetegn

- Vi har det gøy på banen. Det er viktig å ha smilet med seg, mener jentene.

De føler det er noe av kjennetegnene deres.

- Og så er vi gode tapere. Vi vil jo vinne da, men taper vi så er jo ikke det en undergang. Da må vi bare gjøre det bedre neste gang. Dette er alle jentene enige i.

Spillerne mener at de gir fullt både på treninger og kamper, og dette vil de bevise under cupen. De synes at de harbåde lagspiriten og vinnerinnstillingen som trengs for å komme langt, men bråkjekke ønsker de ikke å være.

Humpete gressbaner

Taktikken blir lagt underveis i Norway Cup. Da skal de følge godt med på diverse spillere, og takle dem etter hva de ser. 

Treningsmetoden  de bruker opp mot Norway Cup er å trene på humpete gressbane. Dette er hva de får på Norway Cup og ikke kunstgress de vanligvis spiller på.

- Humpete baner får vi styrke i beina av, sier Hanna Pettersen.

Sammenslått

Det er andre året laget stiller på Norway Cup etter at de samlet tre lag i ett. Nå er de 22 jenter som stiller bedre sammen enn i fjor.

Ifølge hovedtrener Hans Arne Pettersen kjente ikke jentene hverandre så godt i fjorårets cup. Det ble da et minus. I år derimot kjenner de hverandre godt både på og utenfor banen.

- De viser til enda bedre ferdigheter. Noen har også et mål om å spille profesjonell fotball. De viser det ved å komme på alle treninger, og ha det lille ekstra, forteller Pettersen.

Lilø, som laget nå kalles etter sammenslåingen av jenter fra Linderud, Løren og Hasle, har spilt i  1. divisjon for å yte maks. Da spilte de mot eldre, og var innstilt på tap. Målet var å bli bedre etter tøffe matcher.

- Jentene har en veldig god innstilling til fotballen, og det er mye innsats. Jeg tror vi kan komme langt, men vinner vi skal jeg spise capsen til laglederen, sier en latterfull trener.

Nå har vi det svart på hvitt...

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!