Latterlig høståpning

Latterlig høståpning

 

Rommen skal ifølge planen plukke flere poeng på høstsesongen enn de gjorde på vårsesongen. Da må de heve seg betraktelig fra høstens første kamp mot Grüner. Den endte nemlig i et flaut 1-9-tap.

Skrevet av:

Rommen startet vårsesongen med å tape 2-3 hjemme mot Grüner da sesongen ble sparket i gang. Det gikk betydelig verre da høstsesongen ble sparket i gang i helga. De røyk på et forferdelig 1-9-tap. Hva skjedde egentlig? Vi snakket med Rommens keeper Espen Myrbakken.

- Da var serien i gang igjen. Dette var vel ingen gledelig opplevelse?

-Vi var klare over at vi kom til å tape denne kampen. Vi manglet syv faste spillere til oppgjøret. Det er slik det går når kretsen velger å legge en seriekamp før fellesferien er ferdig, sier han.

Rommen stilte mot Grüner med seks juniorspillere, hvorav tre debuterte på 3. divisjonsnivå. Borte var den sedvanlige backfireren med Arne Jensen, Håvard Nilsen, Tony Avolio og Thor Arne Schei. I tillegg til de vanlige bidragsyterne Idris Aydin, Ibrahim Mahnin og Thomas Karlaug.

- Jeg gidder ikke si så mye om kampen. Det er en del personlige feil som blir gjort, men vi tar det ikke så tungt. Dette var et forventet tap, sier Myrbakken.

- Men 1-9, det må svi litt for en rutinert keeper som deg?

- Nei, det har jeg glemt allerede. Det er det vi rutinerte gjør. Denne kampen har jeg lagt bak meg for lengst. Faktisk før den var avblåst, forteller Myrbakken.

Kunne blitt verre

Det kunne blitt mye verre. Myrbakken måtte finne seg i å plukke ut ni baller fra målet, hvorav syv kom da Grüner var alene med keeper. Likevel sto Myrbakken en god match, hvor han reddet like mange alene med keeper.

- Det ble en hektisk kveld ja. Jeg fikk flere avslutninger på meg i denne kampen enn jeg vanligvis får på trening på kort bane. Bare det forteller litt.

- Det ble som det ble. Vi som var på banen prøvde så godt vi kunne, uten at det var godt nok, sier Myrbakken.

Så stjerner

Med Myrbakken i buret, har Rommen plukket flest av sine poeng denne sesongen. Mange fryktet det verste da han midt ut i kampen skrek av smerte etter et uhell med foten han har brudd i.

- Det var så vondt at jeg så stjerner da det skjedde. Likevel må du kjøre på. Er du så rutinert som meg så tåler du litt smerte. Du skal blø for drakta og klubben din. Det er det mange som kan lære noe av, sier han.

- Er det fare for at du må stå over noen kamper med en så vond fot?

- Heldigvis ser det bare ut som en strekk. Foreløpig ser du ut til at jeg kan stå neste kamp, sier han.

Slår tilbake

På tross av 1-9 i første kamp på høstsesongen ser Rommen og Myrbakken lyst på de fremtidige kampene.

- Målet er å plukke flere poeng enn vårsesongen, og det tror jeg vi klarer. Det er flere kamper vi gleder oss til å spille.

- Vi har fått tilbake alle gutta på trening, og det ser bra ut. Vi stiller med det vanlige laget, og vi gleder oss til å slå Jutul på mandag. Det tror jeg vi klarer, sier Myrbakken.

- De slo jo Vestli i helga?

- Jeg aner ikke hva Vestli stilte med, men jeg tror vi slår kraftig tilbake. Vi skal få de feite labbene fra Jutul til å spise gress hos oss, sier Myrbakken kjekt.

Fotball, 3. divisjon, avd. 3:

Grüner - Rommen 9-1 (3-0)

Dælenga

Tilskuere: ca. 30

Dommer: Trygve Kjensli

Gule kort: Ali Abounouar.

Mål for Rommen: Rune Gulbrandsen

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Emre Uymaz, Tor Mo, Henning Dokken, Ferat Erman (Uman Ilyaz fra 70.), Denniz Erdogan, Rune Gulbrandsen, Kenneth Arvlund, Abel Teckle (Huseyin Bagci fra 70.), Espen Mikaelsen, Ali Abunouar.

Stjernene:

  • ** ingen
  • * Espen Myrbakken
  • ingen.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!