Latterlig høståpning

Latterlig høståpning

 

Rommen skal ifølge planen plukke flere poeng på høstsesongen enn de gjorde på vårsesongen. Da må de heve seg betraktelig fra høstens første kamp mot Grüner. Den endte nemlig i et flaut 1-9-tap.

Rommen startet vårsesongen med å tape 2-3 hjemme mot Grüner da sesongen ble sparket i gang. Det gikk betydelig verre da høstsesongen ble sparket i gang i helga. De røyk på et forferdelig 1-9-tap. Hva skjedde egentlig? Vi snakket med Rommens keeper Espen Myrbakken.

- Da var serien i gang igjen. Dette var vel ingen gledelig opplevelse?

-Vi var klare over at vi kom til å tape denne kampen. Vi manglet syv faste spillere til oppgjøret. Det er slik det går når kretsen velger å legge en seriekamp før fellesferien er ferdig, sier han.

Rommen stilte mot Grüner med seks juniorspillere, hvorav tre debuterte på 3. divisjonsnivå. Borte var den sedvanlige backfireren med Arne Jensen, Håvard Nilsen, Tony Avolio og Thor Arne Schei. I tillegg til de vanlige bidragsyterne Idris Aydin, Ibrahim Mahnin og Thomas Karlaug.

- Jeg gidder ikke si så mye om kampen. Det er en del personlige feil som blir gjort, men vi tar det ikke så tungt. Dette var et forventet tap, sier Myrbakken.

- Men 1-9, det må svi litt for en rutinert keeper som deg?

- Nei, det har jeg glemt allerede. Det er det vi rutinerte gjør. Denne kampen har jeg lagt bak meg for lengst. Faktisk før den var avblåst, forteller Myrbakken.

Kunne blitt verre

Det kunne blitt mye verre. Myrbakken måtte finne seg i å plukke ut ni baller fra målet, hvorav syv kom da Grüner var alene med keeper. Likevel sto Myrbakken en god match, hvor han reddet like mange alene med keeper.

- Det ble en hektisk kveld ja. Jeg fikk flere avslutninger på meg i denne kampen enn jeg vanligvis får på trening på kort bane. Bare det forteller litt.

- Det ble som det ble. Vi som var på banen prøvde så godt vi kunne, uten at det var godt nok, sier Myrbakken.

Så stjerner

Med Myrbakken i buret, har Rommen plukket flest av sine poeng denne sesongen. Mange fryktet det verste da han midt ut i kampen skrek av smerte etter et uhell med foten han har brudd i.

- Det var så vondt at jeg så stjerner da det skjedde. Likevel må du kjøre på. Er du så rutinert som meg så tåler du litt smerte. Du skal blø for drakta og klubben din. Det er det mange som kan lære noe av, sier han.

- Er det fare for at du må stå over noen kamper med en så vond fot?

- Heldigvis ser det bare ut som en strekk. Foreløpig ser du ut til at jeg kan stå neste kamp, sier han.

Slår tilbake

På tross av 1-9 i første kamp på høstsesongen ser Rommen og Myrbakken lyst på de fremtidige kampene.

- Målet er å plukke flere poeng enn vårsesongen, og det tror jeg vi klarer. Det er flere kamper vi gleder oss til å spille.

- Vi har fått tilbake alle gutta på trening, og det ser bra ut. Vi stiller med det vanlige laget, og vi gleder oss til å slå Jutul på mandag. Det tror jeg vi klarer, sier Myrbakken.

- De slo jo Vestli i helga?

- Jeg aner ikke hva Vestli stilte med, men jeg tror vi slår kraftig tilbake. Vi skal få de feite labbene fra Jutul til å spise gress hos oss, sier Myrbakken kjekt.

Fotball, 3. divisjon, avd. 3:

Grüner - Rommen 9-1 (3-0)

Dælenga

Tilskuere: ca. 30

Dommer: Trygve Kjensli

Gule kort: Ali Abounouar.

Mål for Rommen: Rune Gulbrandsen

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Emre Uymaz, Tor Mo, Henning Dokken, Ferat Erman (Uman Ilyaz fra 70.), Denniz Erdogan, Rune Gulbrandsen, Kenneth Arvlund, Abel Teckle (Huseyin Bagci fra 70.), Espen Mikaelsen, Ali Abunouar.

Stjernene:

  • ** ingen
  • * Espen Myrbakken
  • ingen.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde.

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.