Latterlig høståpning

Latterlig høståpning

 

Rommen skal ifølge planen plukke flere poeng på høstsesongen enn de gjorde på vårsesongen. Da må de heve seg betraktelig fra høstens første kamp mot Grüner. Den endte nemlig i et flaut 1-9-tap.

Skrevet av:

Rommen startet vårsesongen med å tape 2-3 hjemme mot Grüner da sesongen ble sparket i gang. Det gikk betydelig verre da høstsesongen ble sparket i gang i helga. De røyk på et forferdelig 1-9-tap. Hva skjedde egentlig? Vi snakket med Rommens keeper Espen Myrbakken.

- Da var serien i gang igjen. Dette var vel ingen gledelig opplevelse?

-Vi var klare over at vi kom til å tape denne kampen. Vi manglet syv faste spillere til oppgjøret. Det er slik det går når kretsen velger å legge en seriekamp før fellesferien er ferdig, sier han.

Rommen stilte mot Grüner med seks juniorspillere, hvorav tre debuterte på 3. divisjonsnivå. Borte var den sedvanlige backfireren med Arne Jensen, Håvard Nilsen, Tony Avolio og Thor Arne Schei. I tillegg til de vanlige bidragsyterne Idris Aydin, Ibrahim Mahnin og Thomas Karlaug.

- Jeg gidder ikke si så mye om kampen. Det er en del personlige feil som blir gjort, men vi tar det ikke så tungt. Dette var et forventet tap, sier Myrbakken.

- Men 1-9, det må svi litt for en rutinert keeper som deg?

- Nei, det har jeg glemt allerede. Det er det vi rutinerte gjør. Denne kampen har jeg lagt bak meg for lengst. Faktisk før den var avblåst, forteller Myrbakken.

Kunne blitt verre

Det kunne blitt mye verre. Myrbakken måtte finne seg i å plukke ut ni baller fra målet, hvorav syv kom da Grüner var alene med keeper. Likevel sto Myrbakken en god match, hvor han reddet like mange alene med keeper.

- Det ble en hektisk kveld ja. Jeg fikk flere avslutninger på meg i denne kampen enn jeg vanligvis får på trening på kort bane. Bare det forteller litt.

- Det ble som det ble. Vi som var på banen prøvde så godt vi kunne, uten at det var godt nok, sier Myrbakken.

Så stjerner

Med Myrbakken i buret, har Rommen plukket flest av sine poeng denne sesongen. Mange fryktet det verste da han midt ut i kampen skrek av smerte etter et uhell med foten han har brudd i.

- Det var så vondt at jeg så stjerner da det skjedde. Likevel må du kjøre på. Er du så rutinert som meg så tåler du litt smerte. Du skal blø for drakta og klubben din. Det er det mange som kan lære noe av, sier han.

- Er det fare for at du må stå over noen kamper med en så vond fot?

- Heldigvis ser det bare ut som en strekk. Foreløpig ser du ut til at jeg kan stå neste kamp, sier han.

Slår tilbake

På tross av 1-9 i første kamp på høstsesongen ser Rommen og Myrbakken lyst på de fremtidige kampene.

- Målet er å plukke flere poeng enn vårsesongen, og det tror jeg vi klarer. Det er flere kamper vi gleder oss til å spille.

- Vi har fått tilbake alle gutta på trening, og det ser bra ut. Vi stiller med det vanlige laget, og vi gleder oss til å slå Jutul på mandag. Det tror jeg vi klarer, sier Myrbakken.

- De slo jo Vestli i helga?

- Jeg aner ikke hva Vestli stilte med, men jeg tror vi slår kraftig tilbake. Vi skal få de feite labbene fra Jutul til å spise gress hos oss, sier Myrbakken kjekt.

Fotball, 3. divisjon, avd. 3:

Grüner - Rommen 9-1 (3-0)

Dælenga

Tilskuere: ca. 30

Dommer: Trygve Kjensli

Gule kort: Ali Abounouar.

Mål for Rommen: Rune Gulbrandsen

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Emre Uymaz, Tor Mo, Henning Dokken, Ferat Erman (Uman Ilyaz fra 70.), Denniz Erdogan, Rune Gulbrandsen, Kenneth Arvlund, Abel Teckle (Huseyin Bagci fra 70.), Espen Mikaelsen, Ali Abunouar.

Stjernene:

 • ** ingen
 • * Espen Myrbakken
 • ingen.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!