Latterlig høståpning

Latterlig høståpning

 

Rommen skal ifølge planen plukke flere poeng på høstsesongen enn de gjorde på vårsesongen. Da må de heve seg betraktelig fra høstens første kamp mot Grüner. Den endte nemlig i et flaut 1-9-tap.

Rommen startet vårsesongen med å tape 2-3 hjemme mot Grüner da sesongen ble sparket i gang. Det gikk betydelig verre da høstsesongen ble sparket i gang i helga. De røyk på et forferdelig 1-9-tap. Hva skjedde egentlig? Vi snakket med Rommens keeper Espen Myrbakken.

- Da var serien i gang igjen. Dette var vel ingen gledelig opplevelse?

-Vi var klare over at vi kom til å tape denne kampen. Vi manglet syv faste spillere til oppgjøret. Det er slik det går når kretsen velger å legge en seriekamp før fellesferien er ferdig, sier han.

Rommen stilte mot Grüner med seks juniorspillere, hvorav tre debuterte på 3. divisjonsnivå. Borte var den sedvanlige backfireren med Arne Jensen, Håvard Nilsen, Tony Avolio og Thor Arne Schei. I tillegg til de vanlige bidragsyterne Idris Aydin, Ibrahim Mahnin og Thomas Karlaug.

- Jeg gidder ikke si så mye om kampen. Det er en del personlige feil som blir gjort, men vi tar det ikke så tungt. Dette var et forventet tap, sier Myrbakken.

- Men 1-9, det må svi litt for en rutinert keeper som deg?

- Nei, det har jeg glemt allerede. Det er det vi rutinerte gjør. Denne kampen har jeg lagt bak meg for lengst. Faktisk før den var avblåst, forteller Myrbakken.Kunne blitt verre


Det kunne blitt mye verre. Myrbakken måtte finne seg i å plukke ut ni baller fra målet, hvorav syv kom da Grüner var alene med keeper. Likevel sto Myrbakken en god match, hvor han reddet like mange alene med keeper.

- Det ble en hektisk kveld ja. Jeg fikk flere avslutninger på meg i denne kampen enn jeg vanligvis får på trening på kort bane. Bare det forteller litt.

- Det ble som det ble. Vi som var på banen prøvde så godt vi kunne, uten at det var godt nok, sier Myrbakken.Så stjerner


Med Myrbakken i buret, har Rommen plukket flest av sine poeng denne sesongen. Mange fryktet det verste da han midt ut i kampen skrek av smerte etter et uhell med foten han har brudd i.

- Det var så vondt at jeg så stjerner da det skjedde. Likevel må du kjøre på. Er du så rutinert som meg så tåler du litt smerte. Du skal blø for drakta og klubben din. Det er det mange som kan lære noe av, sier han.

- Er det fare for at du må stå over noen kamper med en så vond fot?

- Heldigvis ser det bare ut som en strekk. Foreløpig ser du ut til at jeg kan stå neste kamp, sier han.Slår tilbake


På tross av 1-9 i første kamp på høstsesongen ser Rommen og Myrbakken lyst på de fremtidige kampene.

- Målet er å plukke flere poeng enn vårsesongen, og det tror jeg vi klarer. Det er flere kamper vi gleder oss til å spille.

- Vi har fått tilbake alle gutta på trening, og det ser bra ut. Vi stiller med det vanlige laget, og vi gleder oss til å slå Jutul på mandag. Det tror jeg vi klarer, sier Myrbakken.

- De slo jo Vestli i helga?

- Jeg aner ikke hva Vestli stilte med, men jeg tror vi slår kraftig tilbake. Vi skal få de feite labbene fra Jutul til å spise gress hos oss, sier Myrbakken kjekt.Fotball, 3. divisjon, avd. 3:


Grüner - Rommen 9-1 (3-0)

Dælenga

Tilskuere: ca. 30

Dommer: Trygve Kjensli

Gule kort: Ali Abounouar.

Mål for Rommen: Rune Gulbrandsen

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Emre Uymaz, Tor Mo, Henning Dokken, Ferat Erman (Uman Ilyaz fra 70.), Denniz Erdogan, Rune Gulbrandsen, Kenneth Arvlund, Abel Teckle (Huseyin Bagci fra 70.), Espen Mikaelsen, Ali Abunouar.

Stjernene:

 • ** ingen
 • * Espen Myrbakken
 • ingen.

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!